Ya onu ben de merak ediyorum ben de bu ay ovülasyon testi ile planlamak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım tam olarak çıkması gereken kırmızılığı vs bilmiyorum biri beni aydınlatabilir miiKıslar adetim bitsin ovülasyon testine başlıycam ama kafamı karıştıran şeyler var...pik ve yumurtalama gördük diyelim 3 gün üst üste ilişki normal mi. o şekil mi deneyelim yoksa gün aşırı mı???
Canım benim ben çok heveslenmiştim senin için, inşallah sevgililer günü hediyen minik sevgilin olurHello 14 şubat canım ahaha sevgililer günü ❤
Kız deme öyle olmazsın inşallahhregl olıyım bende gelcem kızlar ıkı gun kaldı
ınsallah canım ama testler negatıf , bakalım hayırlısıKız deme öyle olmazsın inşallahh
Olsun olsun hamileyken bile negatif çıkabiliyo kırmızıyı görene kadar umut varınsallah canım ama testler negatıf , bakalım hayırlısı
ınsalllaahh kuzum bakalımOlsun olsun hamileyken bile negatif çıkabiliyo kırmızıyı görene kadar umut var
Bizde de sorun yok bende pko var ama engel değil gebeliğe doktor sırayla dedi önce yumurta çatlatma sonra aşılama olmazsa tüp bebek dedi yani illa erkekde sorun olmasına gerek yok diye biliyorum aşama aşama gidiliyor tüp bebeğe.Canım bizde sorun ne tam olarak demiyor doktorlar, tamamen sebepsiz de değil.. Aşılama da sanırım erkek faktöründen olunca ihtimal yüksek oluyormuş.o yüzden aşılama şansı benim gözümde ilaç tedavi yöntemiyle aynı gibi.
Tabi tüpten önce aşılama da denicem mecbur ama bir yanım hala keşke hiç birine gerek kalmadan olsaa diyor
Merhaba benide eklermisin ocak topiğinden geldim canım bat tarihim 13 şubat hepimize hayırlı olsun inşallah güzel haberler alalımHoş geldiniz kızlar ekliyorum
Adetten sonra her gün yapın atın buraya fotoğrafını elimizden geldiğince yorumlayalımYa onu ben de merak ediyorum ben de bu ay ovülasyon testi ile planlamak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım tam olarak çıkması gereken kırmızılığı vs bilmiyorum biri beni aydınlatabilir mii
Evet aşama öyle bakalıö hangi aşamada bebişlerimize kavuşacağızBizde de sorun yok bende pko var ama engel değil gebeliğe doktor sırayla dedi önce yumurta çatlatma sonra aşılama olmazsa tüp bebek dedi yani illa erkekde sorun olmasına gerek yok diye biliyorum aşama aşama gidiliyor tüp bebeğe.
18 ocakHerkese selam kızlar, belki bana şans getirir diye şubat gebelik planlayanlar konusunu ben açmak istedimKatılmak isteyen olursa bat tarihini yazabilir Şubat ayı hepimize güzel haberler müjdelesin
Kullanıcı Adı BAT SONUÇ @Balim25 18 Ocak @loveprayeat 1 Şubat @Hlm28 4 Şubat @minezmn41 5 Şubat -Arwen- 6 Şubat @undomielk 6 Şubat @NazMinor 7 Şubat @sonsuzaskk 8 Şubat @pembelikedis 8 Şubat B Bade5 8 Şubat Eflatun1Kelebek 10 Şubat Teach_Mavi 11 Şubat @mmmeyra 11 şubat @Efsanemine 12 Şubat @dua6441 13 Şubat @Svgidrmzz 13 Şubat @hummy 14 Şubat E B R U 14 Şubat
Ayy inşallah benimde ya ..Bat 10 şubat ama erken hediyem olur fena mıCanım benim ben çok heveslenmiştim senin için, inşallah sevgililer günü hediyen minik sevgilin olur
Ya onu ben de merak ediyorum ben de bu ay ovülasyon testi ile planlamak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım tam olarak çıkması gereken kırmızılığı vs bilmiyorum biri beni aydınlatabilir mii
Ayy ne güzel dedin inşallah canım benim hepimize nasip olsunCanım benim ben çok heveslenmiştim senin için, inşallah sevgililer günü hediyen minik sevgilin olur
Bak canım pik olduğunda t c den daha koyu oluyo ve yumurtlama akıntısı geliyo şeffaf donmus jöle kıvamında yani bende oyle geldi arada bazen dalgalanmalar olabiliyo ama pik olunca illa anlasiliyo baya koyu oluyo çünkü t cizgisiYa onu ben de merak ediyorum ben de bu ay ovülasyon testi ile planlamak istiyorum ama daha önce hiç kullanmadım tam olarak çıkması gereken kırmızılığı vs bilmiyorum biri beni aydınlatabilir mii
canım bu şekil ikisi de koyu olunca o gün ve takip eden 2 gün ilişki olmalı dimi?Bak canım pik olduğunda t c den daha koyu oluyo ve yumurtlama akıntısı geliyo şeffaf donmus jöle kıvamında yani bende oyle geldi arada bazen dalgalanmalar olabiliyo ama pik olunca illa anlasiliyo baya koyu oluyo çünkü t cizgisi
Evet canım ama benim pik 3 gun sürdü ben ilk pik günü 2.pik günü bide çatlama gününü degerlendirmistim tutmuştu ama kimyasal oldu pik görene kadar da ben 2 gun ara vererek ilişki denemiştim bu ay bence hergun veya gun aşırı biraz fazla oluyocanım bu şekil ikisi de koyu olunca o gün ve takip eden 2 gün ilişki olmalı dimi?
her gün evet ya fazla olur. İnsan görev gibi görünce psikolojik olarak yıpranıyor.Evet canım ama benim pik 3 gun sürdü ben ilk pik günü 2.pik günü bide çatlama gününü degerlendirmistim tutmuştu ama kimyasal oldu pik görene kadar da ben 2 gun ara vererek ilişki denemiştim bu ay bence hergun veya gun aşırı biraz fazla oluyo
Bence spermin kalitesi de etkileniyo cok sık oluncaher gün evet ya fazla olur. İnsan görev gibi görünce psikolojik olarak yıpranıyor.
bencede cnm ..Pik demek yumurtlama olmuş mu demek canım ya.. Çatlama ile ikisi aynı şey mi?Bence spermin kalitesi de etkileniyo cok sık olunca