• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Bu arada kızlar ben dayanamıcam pazartesi gidip kan testi vericem valla 5 in üstündeyse yükselirmiş ama altındaysa zormus haberiniz olsun 😂😂😂
Benim de pazartesi 9. Gün.. Ben de kan vereceğiml
Benim 5. Gün ama zaten hastane bana ayın 10 da transferde yaptı 19 da gel dedi ben 4 gun erken öğrenmiş olcam . Valla kızlar sol kasıgımda batmalar var Allahımmm inşallah olur da bari hepimiz haberleri burdan verelim ♥️🙏🏻
O zaman seninki 5. gün embriyosu. Benim 3. Gün embriyosuydu. Benim de ilk hamileliğimde sol kasığıma keskin kramplar giriyordu, inşallah hamilesindedir. Değerin düşük çıkarsa da üzülme hastanenin dediği tarihte tekrar yaptırırsın.

Benim de pazartesi 9. Gün.. Ben de kan vereceğiml

O zaman seninki 5. gün embriyosu. Benim 3. Gün embriyosuydu. Benim de ilk hamileliğimde sol kasığıma keskin kramplar giriyordu, inşallah hamilesindedir. Değerin düşük çıkarsa da üzülme hastanenin dediği tarihte tekrar yaptırırsın.
İnşallahhh yükser çıkar ölücem heycandan eşim sanki hamileymişim gibi kaç gundur gelip karnımı öpüyor moralim cok bozuluyor yapma diyorum ama anlamıyor . Dilerimki Allah hepimizin kucağını doldurur 🙏🏻🙏🏻

Kizlar benim bugün kontrolüm vardi 5 gün göbek alti igne vuruldum dr em yavas ilerlio büyümmis pek dedi tekrar saliya kadar igne verdi bi taraf 8mm digeri 9 mm sizce nasil durum ne olmasi gerekior fikir verin bana cok üzüldüm gene neden yavas gidiyor olabilor ignelerden yumurtam
Aklıma bişey takıldı kızlar tek veya çift embriyo koymaya ne zaman karar veriliyor biz tedaviye yeni başladık hiç böyle bişeyden bahsetmedi doktor
35 yaşın altında hastanın öyküsüne göre karar veriyorlar, ben sorduğumda sana yapamayız demişti doktorum, yapanlar var ama risk alıyorlar, tüp bebek sertifikaları elinden alınır doktorun da merkezinde demişti.. 35 yaşın altında zorlu bir vakanız varsa( erken menapoz, tekrarlayan başarısızlık gibi) sanırım onu raporlayıp çift embriyo koyabiliyorlar..

Merhaba canim Transferin hayirli olsun ins sag salim bebisine kavusursun.meral ettigim ben simdi yeni basladim 5 günlük ignelerimi vuruldum bugünki kontrol henüz yavas büyümemisler tekrar igne yazdi 4 günlük, peki bu igneler ne zaman bitiyor yada opudan sonra bile igne veriyorlarmi yada ilac 🙏🏻🌹
Sizin amh’ınız kaçtı? Amh düşük olunca yüksek doz veriyorlar. Ben hem gonalfı hem de meronal’ı 300’luk kullanıyorum, bana 6 günlük kür verdi doktor, pazartesi günü kontrol var, cuma-cumartesi toplarız dedi, o geçen sürede de büyüyor yumurtalar, demek ki senin vucudunun o surede de takviyeye ihtiyacı olmuş. İyi düşün, büyürler inşallah🙏🏻

Bu arada kızlar ben dayanamıcam pazartesi gidip kan testi vericem valla 5 in üstündeyse yükselirmiş ama altındaysa zormus haberiniz olsun 😂😂😂
Çarşamba mı transfer olmustunuz siz ben de çarşamba oldum ama cumartesi bekleyecem kan vermek için

Evet ama benim çok sancım başladı bugün deliricem . Canım zaten benden ilk 2 gün kahverengi leke geldi ne için anlamadım . 5. Gun embriyosu oldugu için doktor cuma günü gel dedi ben pazartesi baktırcam meraktan yükselme var mı die 😂
Çarşamba mı transfer olmustunuz siz ben de çarşamba oldum ama cumartesi bekleyecem kan vermek için

Evet ama benim çok sancım başladı bugün deliricem . Canım zaten benden ilk 2 gün kahverengi leke geldi ne için anlamadım . 5. Gun embriyosu oldugu için doktor cuma günü gel dedi ben pazartesi baktırcam meraktan yükselme var mı die 😂
Çok erken ama negatif çıkarsa bozmayın bence moralinizi. Benim ilk denememde 10. Gün 34 çıkmıştı ki kimyasal gebelik oldu

Merhaba hanımlar. Aylardır ertelediğimiz yada çeşitli sebeplerle bir türlü başlayamadığımız tüp bebek serüvenine nihayet Şubat ayında başlayacağız Allah'ın izniyle. Hem stresli hem heyecanlı hem umut doluyum. Benim gibi Şubat'ta tedaviye başlayacak olanlar da bu başlık altında toplansa ne güzel olur:)
Herkes varsa tecrübelerini, bilgilerini, duygu ve düşüncelerini ve hatta sormak istediklerini burada paylaşırsa herkes yararlanabilir bence. Hem vakit geçirmek için de güzel bir yol bence. Bir de dua ederiz birbirimize. Çok faydalı ve amacına uygun bir konu olmasını diliyor , cevaplarınızı bekliyorum.😍
Merhaba arkadaşlar..
İki ay önce ilk tüp bebek denememize karar verdik. Yapılan hormon testlerim denemek için idealdi. Fsh hormonum 7.9 doktorum diş tedavim için antibiyotik kullandığımdan dolayı bu ayı geçelim dedi ve prowomen takviye ve yasmin doğum kontrol hapı verdi. Sonraki adetimin üçüncü günü gittiğimde üç folükülüm vardı fakat hormon değerlerim yükselmişti fsh 13 e2 68 di yükseklikten dolayı tekrar ertedi ve son dönemimde fsh 25 lh 10.8 e dalgalandı. Doktor deneme yapalım folükül gelişimini görelim dedi. Merional kullandım beş gün iki folükül gelişim gösterdi gonal225'e de başladım iki gün sonra yumurta takibine gittiğimde büyük olan folükül kaybolmuştu küçük folükül 14 mm gelişmişti. Doktor tek yumurtayla ve bu kaliteyle embriyoya gitmez diyip tedaviyi kesti. İlaç kullanmama rağmen folükülüm nereye gitti? Şimdiden sonra nasıl bir yol izlemeliyim? Normal olan değerlerim iki ayda bu kadar hızlı menepoz eşiğine gelirmi?

Kızlar gonalf 900 kullananlar günlük 300 yapıyorum 3 gün kullandım ama içinde hala ilaç var normal degilmi artmış oluyo yani

Merhaba arkadaşlar..
İki ay önce ilk tüp bebek denememize karar verdik. Yapılan hormon testlerim denemek için idealdi. Fsh hormonum 7.9 doktorum diş tedavim için antibiyotik kullandığımdan dolayı bu ayı geçelim dedi ve prowomen takviye ve yasmin doğum kontrol hapı verdi. Sonraki adetimin üçüncü günü gittiğimde üç folükülüm vardı fakat hormon değerlerim yükselmişti fsh 13 e2 68 di yükseklikten dolayı tekrar ertedi ve son dönemimde fsh 25 lh 10.8 e dalgalandı. Doktor deneme yapalım folükül gelişimini görelim dedi. Merional kullandım beş gün iki folükül gelişim gösterdi gonal225'e de başladım iki gün sonra yumurta takibine gittiğimde büyük olan folükül kaybolmuştu küçük folükül 14 mm gelişmişti. Doktor tek yumurtayla ve bu kaliteyle embriyoya gitmez diyip tedaviyi kesti. İlaç kullanmama rağmen folükülüm nereye gitti? Şimdiden sonra nasıl bir yol izlemeliyim? Normal olan değerlerim iki ayda bu kadar hızlı menepoz eşiğine gelirmi?
Yani ben çok hakim değilim konuya, biz de yeni başladık ama ben doktoruma değerlerin düşüşü ile ilgili ne kadar zamanım olduğunı sorduğumda kesin bir şey diyemeyiz ama aydan aya bir düşüş de beklemeyiz demişti. Yanlış bilmiyorsam fsh ve e2 değişken değerler, stres seviyenizle vs değişim gösterebiliyorlar,LH zaten bir adet döngüsünde devamlı farklılaşıyor. menopoz için esas belirleyici olan amh değeri, bu değerinize bakıldı mı? Bir yumurtanızın direk kaybolmuş olması da ilginç, belki başka bir doktora daha danışsanız iyi olur..vitaminler yumurta sayısını değil ama kalitesini olumlu etkiliyormuş baya, arı sütüne de başlayabilirsiniz, doktorum bana önermişti.

Kızlar gonalf 900 kullananlar günlük 300 yapıyorum 3 gün kullandım ama içinde hala ilaç var normal degilmi artmış oluyo yani
Ya şimdi sen diyince baktım da benimki 450, ben de 300 yapıyorum ve 2. Gün bitiyor, yani toplamda tam 600’lük çıkıyor. Ee ama paket 450’lik 😳 yanlış mı yaptıö acaba şimdiye kadar diye içime kurt düştü şimdi..

Ya şimdi sen diyince baktım da benimki 450, ben de 300 yapıyorum ve 2. Gün bitiyor, yani toplamda tam 600’lük çıkıyor. Ee ama paket 450’lik 😳 yanlış mı yaptıö acaba şimdiye kadar diye içime kurt düştü şimdi..
Yok cnm içinde fazla oluyor demekki

İçindeki ilaçla beraber 450’lik 600 oluyor. Bir sorun yok yani, içiniz rahat olsun.

İğneleri kendiniz mi ve nerden yapıyorsunuz ben daha o aşamaya gelemedim merak ediyorum kendim yapmam gerekirse yapabilirmiyim diye 🤔

Back