- 4 Eylül 2020
- 2.159
- 2.526
- 83
- 39
Kaçıncı gününüz ve tek mi çift mi embriyoKızlarrrrr ikinci çizgim silik çıktı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaçıncı gününüz ve tek mi çift mi embriyoKızlarrrrr ikinci çizgim silik çıktı
Yaa inşallah sımsıkı tutunurKızlarrrrr ikinci çizgim silik çıktı
Genel itibari ile iyi işinde uzman fazla konuşmayı sevmiyor az öz bilgi veriyor ama. Çok yoğun olduğu için de fazla ilgi gösteremiyor olabilir bahçeci kliniğindeki tek doktorZeki bey iyi mi memnun musunz Trabzondan gelebilirim belki
İnşallah canım yarın kanda da pozitif i görürsün cuma günü yaptığında da yükseliş içini rahatlatır rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.Kızlar şöyle söyliyim 5. Gun embriyosu aa kalite ertesi gün tutunma lekesi gelmişti sze söylemiştim o gunden beri test yapıyorum idrarda hep negatif çıkıyor bu sabah yıne yaptım negatif heh dedim çatlatma iğnesnin etkisi falan kalmamıs hep tek bugun bi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hayalet gibi pembe bide bugün 5. Günüm ama cok kasık batmalarım varrr ve ıkı gundur tansıyonum hep düşüyor 5 6 oluyor valla yarın kan testi vericem inş yükselme olur ama hastane cuma gunu beklıyor benı tabi kan testi için ne olur dua edn kızlar tutunsun meleğim bana
Ben sana demiştim tutunuyordur diye Maşallah bebişe hızlı çıktı pzt-Çarşamba-cuma kan verirsin kuzum, çok keyifli bir kan verme olacak ayyyy imrendim darısı başımızaKızlar şöyle söyliyim 5. Gun embriyosu aa kalite ertesi gün tutunma lekesi gelmişti sze söylemiştim o gunden beri test yapıyorum idrarda hep negatif çıkıyor bu sabah yıne yaptım negatif heh dedim çatlatma iğnesnin etkisi falan kalmamıs hep tek bugun bi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hayalet gibi pembe bide bugün 5. Günüm ama cok kasık batmalarım varrr ve ıkı gundur tansıyonum hep düşüyor 5 6 oluyor valla yarın kan testi vericem inş yükselme olur ama hastane cuma gunu beklıyor benı tabi kan testi için ne olur dua edn kızlar tutunsun meleğim bana
İnşallah kanda da pozitif görürsün ve değerin artarKızlar şöyle söyliyim 5. Gun embriyosu aa kalite ertesi gün tutunma lekesi gelmişti sze söylemiştim o gunden beri test yapıyorum idrarda hep negatif çıkıyor bu sabah yıne yaptım negatif heh dedim çatlatma iğnesnin etkisi falan kalmamıs hep tek bugun bi yaptım ikinci çizgi silik çıktı hayalet gibi pembe bide bugün 5. Günüm ama cok kasık batmalarım varrr ve ıkı gundur tansıyonum hep düşüyor 5 6 oluyor valla yarın kan testi vericem inş yükselme olur ama hastane cuma gunu beklıyor benı tabi kan testi için ne olur dua edn kızlar tutunsun meleğim bana
Ben yarın gideceğim, evet doktor istedi cetrodite’ı da. Sabah son merional’ı vurup akşam doktora gideceğim.Kızlar iğnenin 5.gunu kontrole giderken cetroditeyi de yanınızda mi gtrdunuz hastaneye
Prednol kortizon ilacı. Ne içn verildi acaba o? Bağışıklığınız baskılansın diye miIgneler bitti ilac koleksiyonuna devam, Prednol, Coraspin, 2 kez Duphaston, proWomen vitamin, midem delinmese bari. Prednol ile sıfır tuz dedi eczaci bilhassa, simdi tuz yok, kahve yok, seks yok ) Kulagim embriyologda arayacak mi, ne zaman arar vs...
Her şey gönlünce olsun inşallah minişin seninledir. Ben de sabah kan vercem. Birbirimizi haberdar edelimKızlar yemin ederim hepimize dua ediyorumm . İnşallah değerim artar . Dilerim Allahtan hepimize evlat verir o kadar heycanlı ve tuhafımki şuan inş hamileyimdir yıkılmak istemiyorum . 4 senedir olmuyor yaşım 26 ilk tüp denemem ama hissediyorum içimde sanki Yarın sabah hemen gitcem ne olur dua edin
Canım ben mahvoldum resmen 1.32 cıktı kan testim yükselirmi bilmiyorum da moralim 0Her şey gönlünce olsun inşallah minişin seninledir. Ben de sabah kan vercem. Birbirimizi haberdar edelim
Canım hemen umutsuzluğa kapılma.Ne ara yaptın kan testini.. Erken daha tekrarla iki gün sonraCanım ben mahvoldum resmen 1.32 cıktı kan testim yükselirmi bilmiyorum da moralim 0
Sizle konustuktan sonra gittim hemen yaptırdım canım bilmiyorum ama kafam cok karısık valla ne yapcagımı şaşırdım .Canım hemen umutsuzluğa kapılma.Ne ara yaptın kan testini.. Erken daha tekrarla iki gün sonra
Bugün kaçıncı gününüzdü? Sanki erken test yaptınızSizle konustuktan sonra gittim hemen yaptırdım canım bilmiyorum ama kafam cok karısık valla ne yapcagımı şaşırdım .
Evet çok erken daha. İdrarda ikinci çizgi seni heyecanlandırdı ama idrar testleri çok güvenilir olmuyor.. Bence iki gün sonra testi tekrarla. İnşallah erken olduğu için değerin düşük çıkmıştırSizle konustuktan sonra gittim hemen yaptırdım canım bilmiyorum ama kafam cok karısık valla ne yapcagımı şaşırdım .
Transfer günümü sayarsam 5 ama normal 4 canımBugün kaçıncı gününüzdü? Sanki erken test yaptınız
Evet inşallahhh değer çıkar inşallah yarabbımEvet çok erken daha. İdrarda ikinci çizgi seni heyecanlandırdı ama idrar testleri çok güvenilir olmuyor.. Bence iki gün sonra testi tekrarla. İnşallah erken olduğu için değerin düşük çıkmıştır