Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ooff çok üzüldüm canım ya
Hayırlısı Can'ım vakti Zaman'ı değilmiş hayırlısı demekten başka birşey gelmiyor elimizden doktorunla bi konuş bakalım ne diyecek bana 2. Denemede doktor çentik atıcam uyarı vericem Rahime dedi tutunmasını sağlar dedi bi sor bakalım doktora bu işlemide yapsın sana üzme kendini bunları yaşamamız gerekiyormuş
İnşallah canım. Allah ol derse her türlü olur. Nasibimizi beklicez. Doktor da yarın bi daha yaptır diyo. Daha çok üzülcem niye inanmak istemiyoki. İlaçlara da devam et dedi. Üff bilmiyorumNe diyeceğimi bilmiyorum canım keşke böyle olmasaydı. Allah büyük hiç beklemediğin anda kendiliğinden oluverir belki.
Yaptır bakalım canım vardır bi bildiğiİnşallah canım. Allah ol derse her türlü olur. Nasibimizi beklicez. Doktor da yarın bi daha yaptır diyo. Daha çok üzülcem niye inanmak istemiyoki. İlaçlara da devam et dedi. Üff bilmiyorum
Sanırım değeri yanlış anladı. Sonuç kısmında <2 yazıyo sadece. Sonuç yazmıyo. 2 anladı galiba hoca. Telefonda olunca. Ondan istedi yarın bidaha bence. Neyse bakalım. Nasılsa olmadığını biliyorum. Daha fazla ne kadar üzülebilirim ki. İnşallah sizin desteğinizle atlatıcam kızlar. Kimseye bişey anlatamıyorum sizden başka. Sizden de olumlu şeyler duyunca umut oluyor bana. İnşallah senin sonucun çok güzel çıkar canım. Sonrasındada devam eder Allahın izniyle. O zaman umutlanırım da bidaha denerim belki :)Yaptır bakalım canım vardır bi bildiği
Umutsuz olma sakın canım ne hikayeler duyuyoruz burda elbet olacak bi gün. Kendine çok dikkat et kapatma kendini. O yine senden olacak. Şuan ne desek boş biliyorum zaman la atlatırsın inşallah.Sanırım değeri yanlış anladı. Sonuç kısmında <2 yazıyo sadece. Sonuç yazmıyo. 2 anladı galiba hoca. Telefonda olunca. Ondan istedi yarın bidaha bence. Neyse bakalım. Nasılsa olmadığını biliyorum. Daha fazla ne kadar üzülebilirim ki. İnşallah sizin desteğinizle atlatıcam kızlar. Kimseye bişey anlatamıyorum sizden başka. Sizden de olumlu şeyler duyunca umut oluyor bana. İnşallah senin sonucun çok güzel çıkar canım. Sonrasındada devam eder Allahın izniyle. O zaman umutlanırım da bidaha denerim belki :)
İdare eder canım. Kuzenime kahvaltıya gelmiştik. Herkes hamile önceden planlanmış bişeydi. Yoksa kaldıramıcağımı biliyodum. Yine de keşke gelmeseydim neyse bakalım.NedaFarah nasılsın canım iyimisin biraz daha bu gün
Olsun canım yıprat ma kendini bigün sende hamile olacaksın. Seni çok iyi anlıyorum insan hamile birini görünce iyce kötü oluyor. Bi süre uzak dur olmazsa o ortamlardan. Düşün bizim evin önü park hemen. İlk zamanlar çocuk sesi duymaya bile tahammül edemiyordum neden benim yok diye. Dua et canım ben hep senin için ediyorum. Inşallah atlatırsın hayırlısıyla tekrar başlarsınİdare eder canım. Kuzenime kahvaltıya gelmiştik. Herkes hamile önceden planlanmış bişeydi. Yoksa kaldıramıcağımı biliyodum. Yine de keşke gelmeseydim neyse bakalım.
Allah razı olsun canım. Ben de sana çok ediyorum. Allahım güzel şeyler nasip etsin inşallah. Ben de kendime yapmıcam bu eziyeti. Hayır dicem insanlara. Onlarda rahatsız oluyo bu şekilde zaten.Olsun canım yıprat ma kendini bigün sende hamile olacaksın. Seni çok iyi anlıyorum insan hamile birini görünce iyce kötü oluyor. Bi süre uzak dur olmazsa o ortamlardan. Düşün bizim evin önü park hemen. İlk zamanlar çocuk sesi duymaya bile tahammül edemiyordum neden benim yok diye. Dua et canım ben hep senin için ediyorum. Inşallah atlatırsın hayırlısıyla tekrar başlarsın
Amin canım kadir gecesi bol bol dua edelim sıkıntılarımızdan kurtulalımAllah razı olsun canım. Ben de sana çok ediyorum. Allahım güzel şeyler nasip etsin inşallah. Ben de kendime yapmıcam bu eziyeti. Hayır dicem insanlara. Onlarda rahatsız oluyo bu şekilde zaten.
Aynen kadir geceniz mübarek olsun :) bol bol dua edicem sana. İnşallah aydınlığa çıkarız.Amin canım kadir gecesi bol bol dua edelim sıkıntılarımızdan kurtulalım
Düşünme canım şimdilik bunları. Zaman geçsin biraz karar verirsin. Her şey güzel giderken olmamasının bi sebebi vardır elbet.Ben bu arada test yaptırdım yine aynı çıktı. Hocayı aradım adetini bekleyelim gelince görüşelim dedi. Tamam dedim. Yine görüşmeye çağırcak muhtemelen ama hiç gitmek istemiyorum. Bişeyde diyemiyorum çok seviyorum adamı neyse gelsin de bakalım.
cnm dualarla girdim topige.guzel haber bekliyodum oyle hissediyodum ama nasip .hayirlisi buymus.Üzülmeyin kızlar. Sizin üzülmeniz yasak :) aynen vakti zamanı var demekki. Nasip değilmiş. Ben tekrar aynı doktora gitmicem canım artık. Uzak geliyo bana. Yol çok yoruyo. Zaten psikolojik olarak da yoruldum. Bi süre ara veririm herhalde. Kaldıramıcam yeni bir tedaviyi. O hormonlar falan o kadar zor geliyoki şu an. İnşallah hayırlısı olur hakkımızda. Yapcak bişey yok.
Çok sağol canım. İnşallah güzel duaların kabul olur da kavuşum miniğime. Hayırlısıyla. Atlatmak biraz zaman alıcak sanırım. Bilmiyorum. Kısmet artık. Sen nasılsın napıyosun? Yarın da büyük gün maksal ın test güni kızlar :) inşallah güzel haberlerle gelcek. Allahım sana mutlu haber almayı nasip etsin inşallah. Devamındada güzel devam etsin.cnm dualarla girdim topige.guzel haber bekliyodum oyle hissediyodum ama nasip .hayirlisi buymus.
insallah ummadigin anda supriz yapar bi minik sana.ALLAH buyuktur...gecmis olsun cabuk atlatirsin insallah...