• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2016 tüp bebek tedavisine başlayanlar tecrübelerimizi paylaşalım :)

Olmadı kızlar malesef negatif
Yaaa canım çok üzüldüm. Bayramdan dolayı giremedim ama çok umutluydum senden. Sonrasında çok dikkatli olursun iğnede devam eder Allahın izniyle bişey olmaz diye düşünüyordum :( kendimden daha çok üzüldüm canım :( Allah büyük inşallah bir an önce atlatırsın. Sana da teselli veremiyorum kendim berbat durumdayım ama çok üzüldüm :( Allahım yardım etsin ikimizede bir an önce atlatalım inşallah. Daha çok erken ama biliyosun dimi. Yani 2 kez denedik hemen yılmak yok. Ne zaman olacağını bilemeyiz. Nasip. İnşallah toparlanırken kendiliğinden oluverir. Hayırlısıyla inşallah.

Olmadı kızlar malesef negatif
hayirlisi boyleymis cnm.cok iyi anliyoruz birbirimizi.cabalayip elde edememek cok zor gercekten.
RABBIM guc ve sabir versin bizlere.insallah beklenmedik anda supriz yapsin miniklerimiz...

Yaaa canım çok üzüldüm. Bayramdan dolayı giremedim ama çok umutluydum senden. Sonrasında çok dikkatli olursun iğnede devam eder Allahın izniyle bişey olmaz diye düşünüyordum :KK43: kendimden daha çok üzüldüm canım :KK43: Allah büyük inşallah bir an önce atlatırsın. Sana da teselli veremiyorum kendim berbat durumdayım ama çok üzüldüm :KK43: Allahım yardım etsin ikimizede bir an önce atlatalım inşallah. Daha çok erken ama biliyosun dimi. Yani 2 kez denedik hemen yılmak yok. Ne zaman olacağını bilemeyiz. Nasip. İnşallah toparlanırken kendiliğinden oluverir. Hayırlısıyla inşallah.
Amin canım benim çok sağolasın bugün daha iyiyim bayram da insanlar la konuşmak az da olsa rahatlattı. Dün resmen şokta gibiyim. Çok zor bi durum gerçekten Allah sabirimizi artırsin. Bi süre doktor ve ilaç görmek istemiyorum. Her şey nasip kısmet ne yapalım testlerimizi de yaptirdik.önlemimızı de aldık. Her şey yolundaydı. Olmayınca olmuyor. Inşallah beklemediğimiz bi anda oluverir.

hayirlisi boyleymis cnm.cok iyi anliyoruz birbirimizi.cabalayip elde edememek cok zor gercekten.
RABBIM guc ve sabir versin bizlere.insallah beklenmedik anda supriz yapsin miniklerimiz...
Aynen canım bizi en iyi biz anlıyoruz. Bi gun bizimde güzel bebeklerinin olacak. Içimde ne olursa olsun sürekli bi umut var. Onunda zamanı var demekki.

Amin canım benim çok sağolasın bugün daha iyiyim bayram da insanlar la konuşmak az da olsa rahatlattı. Dün resmen şokta gibiyim. Çok zor bi durum gerçekten Allah sabirimizi artırsin. Bi süre doktor ve ilaç görmek istemiyorum. Her şey nasip kısmet ne yapalım testlerimizi de yaptirdik.önlemimızı de aldık. Her şey yolundaydı. Olmayınca olmuyor. Inşallah beklemediğimiz bi anda oluverir.
Aynen bende ilaç yada doktor görmek istemiyorum canım. Kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. Herkes biliyodu çünkü. Sıkıldım insanların sormasından. Benim kistim vardı ya onun için şu soğan kürünü denicem. Bi de bi arkadaş bitkisel bişiler deniyomuş. Onların da spermle ilgili sorunları varmış. Tüp bebek denemişler olmamış. Şimdi bunu deniyolarmış. Bi eczacı hazırlıyormuş. Bi de onu denicem. Artık doktorlardan sıkıldım. Doktorumu çok sevmeme rağmen. Kimseyede bişi sölemicem. Ara verdik dicem. Denemeye karar versem bile sölemicem. Bakalım nerden nasibimizin gelceğini bilemeyiz. Kendiliğinden oluverir bakarsın. İnşallah hepimizin öyle olur. Hayırlısıyla.

Aynen bende ilaç yada doktor görmek istemiyorum canım. Kimseyi görmek konuşmak istemiyorum. Herkes biliyodu çünkü. Sıkıldım insanların sormasından. Benim kistim vardı ya onun için şu soğan kürünü denicem. Bi de bi arkadaş bitkisel bişiler deniyomuş. Onların da spermle ilgili sorunları varmış. Tüp bebek denemişler olmamış. Şimdi bunu deniyolarmış. Bi eczacı hazırlıyormuş. Bi de onu denicem. Artık doktorlardan sıkıldım. Doktorumu çok sevmeme rağmen. Kimseyede bişi sölemicem. Ara verdik dicem. Denemeye karar versem bile sölemicem. Bakalım nerden nasibimizin gelceğini bilemeyiz. Kendiliğinden oluverir bakarsın. İnşallah hepimizin öyle olur. Hayırlısıyla.
En iyisi canım kimse bilmesin daha iyi. Allah tan umut kesilmez bi gün bizimde olur inşallah çocuklarımız. Çok yıprandığımı yorulduğumu hissediyorum artık. En iyisi biraz boş vermek. Bakalım başara bilirsem.

Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım tüp bebeğe başladık bugün 4. Gün iki gündür gonal f kullanıyorum ama kaçıncı gün yumurta toplanıcak bilmiyorum allah hepimize hayırlısını versin hepimiz aynı gemideyiz hedefimiz bir inşallah birbirimize dua edelim hepimizin kucakları bebişlerimizle dolsun:) amiiin

Slm kızlar bende aranıza yeni katıldım tüp bebeğe başladık bugün 4. Gün iki gündür gonal f kullanıyorum ama kaçıncı gün yumurta toplanıcak bilmiyorum allah hepimize hayırlısını versin hepimiz aynı gemideyiz hedefimiz bir inşallah birbirimize dua edelim hepimizin kucakları bebişlerimizle dolsun:) amiiin

Hos geldin canim insallah :)

Slm kızlar bi sorum olucak yardımcı olurmusunuz ben yurtdışında yaşıyorum ve burdaki imkanlar Türkiye gibi değil maalesef kan testi falan olmuyor sorum şu üçüncü gün embriyosu en erken ne Zaman idrar testinde çıkar şimdiden teşekkürler :KK45:

Selam kızlar nasılsınız epeydir konuşmadık hiç neler yaptınız herşey yolundadır inşallah
Slm cnm ben uzun zamandır giremedim foruma. Darbe girişimi, işler güçler, düğün dernek derken eylül olmuş. Ben iyiyim bi problem yok. Yakın zamanda yeni deneme yaparım diye düşünüyorum. Bayramı da atlatalım yeniden başlasın bakalım. Sen napıyosun bebiş nasıl. Umarım herşey yolundadır. Ne kadarlık oldunuz şimdi. Uzun zaman oldu. Kızlar neler yapıyo acaba. Kimseden ses yok :)

Slm kızlar bi sorum olucak yardımcı olurmusunuz ben yurtdışında yaşıyorum ve burdaki imkanlar Türkiye gibi değil maalesef kan testi falan olmuyor sorum şu üçüncü gün embriyosu en erken ne Zaman idrar testinde çıkar şimdiden teşekkürler :KK45:
Mrb canım ben hiç öyle bişey göremedim ama normal yolla kimyasal gebeliğimde adetime 1 hafta varken çıkmıştı. Sanırım 7-8. Günlerde çıkar gibi. Allahım nasip etsin inşallah.

Merhaba bayanlar tüp bebek yaptirmadan önceki ay doktor size doğum kontrol hapi verdi mi? hangisini verdi? adetin kaçıncı günu basladiniz?

Merhaba bayanlar tüp bebek yaptirmadan önceki ay doktor size doğum kontrol hapi verdi mi? hangisini verdi? adetin kaçıncı günu basladiniz?
Evt bana vermişti. Qlairista ismi. Adetin 3. Günü gitmiştim zaten hemen başla dedi. 2 ay kullandım. Kist vardı gitsin diye verdi. Gitmeyince devam ettirdi. Ama hala duruyo kistim.

Slm cnm ben uzun zamandır giremedim foruma. Darbe girişimi, işler güçler, düğün dernek derken eylül olmuş. Ben iyiyim bi problem yok. Yakın zamanda yeni deneme yaparım diye düşünüyorum. Bayramı da atlatalım yeniden başlasın bakalım. Sen napıyosun bebiş nasıl. Umarım herşey yolundadır. Ne kadarlık oldunuz şimdi. Uzun zaman oldu. Kızlar neler yapıyo acaba. Kimseden ses yok :)
Herşey yolunda çok şükür 5 ay oldu Zaman geçiyor gözüm arada burda güzel haber veren varmı diye bakıyorum :)

Back