• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2016 tüp bebek tedavisine başlayanlar tecrübelerimizi paylaşalım :)

Ayy canım ya strese girme bu süreçte. Bana bakma sen ben bu sefer rahatlığımdan böyle yapıyorum. Çok güzel geçiyo günler. Bak 5. Günüm bitti. Sen de rahat ol lütfen. Bu kez oldu ben hissediyorum senin de benim de güzel sonuçlanacak Allahın izniyle. Ben düşünüyorum da geçen sefer bilinçsiz olunca çok stresliymişim bunalmışım. Evde yatarak geçirdim bütün bekleme sürecini geçen sefer. Bu sefer bıraktım. Olcağı varsa olur zaten. Allahım ol desin yeterki. Sen konyadamısın hala? Böyle konuşarak destek olarak geçircez günlerimizi :)
Ne güzel yazmışın canım içimi rahatlattın sağolasın :) akşam döndük bizde evdeyiz. Sakin olmak en önemlisi gerçekten. Allah yardımcımız olsun

Ne güzel yazmışın canım içimi rahatlattın sağolasın :) akşam döndük bizde evdeyiz. Sakin olmak en önemlisi gerçekten. Allah yardımcımız olsun
Ne güzel evi gibisi yok insanın. Şu an annemin yanındayım ama evimi özledim gerçekten. Burası rahat kimse arayıp sormuyor. O yüzden dönesim yok hiç. Yoksa evime giderdim mutlaka. Birşeye ihtiyacım yok aslında. Sırf izinli olduğum için burada kalmayı tercih ediyorum :) Eşim de mecbur yalnız kalıyo. Gerçi annesi var onun da:) Bayram tatiliyle birleştirdim 3 hafta burdayım ohh mis:) Stressiz ortam şart gerçekten. Soran yok karışan yok. Diğer türlü biri arıcak napıyosun nasıl gidiyo diye. Hiç uğraşmak istemiyorum kimseyle.

Ne güzel evi gibisi yok insanın. Şu an annemin yanındayım ama evimi özledim gerçekten. Burası rahat kimse arayıp sormuyor. O yüzden dönesim yok hiç. Yoksa evime giderdim mutlaka. Birşeye ihtiyacım yok aslında. Sırf izinli olduğum için burada kalmayı tercih ediyorum :) Eşim de mecbur yalnız kalıyo. Gerçi annesi var onun da:) Bayram tatiliyle birleştirdim 3 hafta burdayım ohh mis:) Stressiz ortam şart gerçekten. Soran yok karışan yok. Diğer türlü biri arıcak napıyosun nasıl gidiyo diye. Hiç uğraşmak istemiyorum kimseyle.
Aynen canım ev gibisi yok gerçekten. Ama dediğin gibi nerde rahat ediyorsak orda kalmak daha iyi. Bi şey olduğunda en çok bizim canımız yanıyo. En iyisi biraz kendimizi düşünelim rahatımıza bakalım :)

Allahtan benim kardeşim yapıyor iğneyi canım :) çok rahatım. Bekliyim diyorum bende ama zaten sonrasında da 2-3 gün kalmış olcak :) off çok merak ediyorum.

Aynen canım inşallah biz de seninle paylaşıcaz o süreci :) senin nasıl gidiyor hamişlik :) sen idrar testi yapmışmıydın canım test gününden önce? Çıkmazsa çok üzülürüm gibi geliyo bana. Ama öeraktan da ölcem :)
Herşey iyi gidiyor çok şükür yok cnm ben test yapmadım evde yapamadım çok korkuyordum sonuçtan çok umutsuzdum hiç cesaret edememiştim hastanede yaptırmıştım direk günü gelince o heyecanı hastanede yaşamıştım :)

Herşey iyi gidiyor çok şükür yok cnm ben test yapmadım evde yapamadım çok korkuyordum sonuçtan çok umutsuzdum hiç cesaret edememiştim hastanede yaptırmıştım direk günü gelince o heyecanı hastanede yaşamıştım :)

NedaFarah NedaFarah nasıl gidiyor canım beklemeler

Yaa kızlar moralim bozuldu. Dün test yaptım çıkmadı ikinci çizgi :( insanın morali bozuluyo gerçekten. Şimdi de cesaret edemiyorum. Zaten olumlu da düşünemiyorum. Bu erken çıkanlar normal ucuz testlerden mi yapıyorlar acaba? Yine bir umut belki bu testlerdendir diyorum. Erken gebelik testi olsaydı belki çıkar mıydı diyorum :( çok moralim bozuldu ama. Hiç kalkışmamalıydım bu işe. Sizce erken mi yaptım? Ondan mı çıkmadı? Ne düşünüyosunuz?

Yaa kızlar moralim bozuldu. Dün test yaptım çıkmadı ikinci çizgi :KK43: insanın morali bozuluyo gerçekten. Şimdi de cesaret edemiyorum. Zaten olumlu da düşünemiyorum. Bu erken çıkanlar normal ucuz testlerden mi yapıyorlar acaba? Yine bir umut belki bu testlerdendir diyorum. Erken gebelik testi olsaydı belki çıkar mıydı diyorum :KK43: çok moralim bozuldu ama. Hiç kalkışmamalıydım bu işe. Sizce erken mi yaptım? Ondan mı çıkmadı? Ne düşünüyosunuz?
Canım üzme kendini erken daha çıkar mutlaka. Erken olduğundan çıkmamıştır daha testlerde değer iyce yükselmeden çıkmıyormuş. Anca canım 6 gün oldu daha. Bir gün daha bekle öyle yap olmazsa. Bu günlerde daha değer düşük oluyor ondan çıkmamıştır ama her gün yükselir zaman çıkar mutlaka. Sıkma canını güzel olacak her şey inan çok dua ediyorum hem kendime hem sana

Cnm keşke yapmasaydın ama karamsarlığa kapılma moralini düşürme sakın yapma bence birdaha test günü gelince hastaneye git çok erken daha sonuç için adetinden bi gün önce bile çıkmıyor bazen o testlerde kafanı karıştırmışsın

Canım üzme kendini erken daha çıkar mutlaka. Erken olduğundan çıkmamıştır daha testlerde değer iyce yükselmeden çıkmıyormuş. Anca canım 6 gün oldu daha. Bir gün daha bekle öyle yap olmazsa. Bu günlerde daha değer düşük oluyor ondan çıkmamıştır ama her gün yükselir zaman çıkar mutlaka. Sıkma canını güzel olacak her şey inan çok dua ediyorum hem kendime hem sana

Cnm keşke yapmasaydın ama karamsarlığa kapılma moralini düşürme sakın yapma bence birdaha test günü gelince hastaneye git çok erken daha sonuç için adetinden bi gün önce bile çıkmıyor bazen o testlerde kafanı karıştırmışsın
Aynen kızlar işte çok moralim bozuldu :( bütün gün zor geçti dün de bugün de. Baktım internette 6. Gün çıkan çok az var. 8-9. Günler bile zor çıkıyormuş. Ama gel de bunu kendine anlat işte. Keşke hiç yapmasaydım. İnşallah kanda çıkar. Bugün de bitti sayılır 2 gün kaldı. İçimden bi ses oldu diyo hep bu sefer ama kafam o testlerde bi türlü düşünmeden edemiyorum :( yarın biraz daha düşünmeden geçer belki :KK42:

Aynen kızlar işte çok moralim bozuldu :KK43: bütün gün zor geçti dün de bugün de. Baktım internette 6. Gün çıkan çok az var. 8-9. Günler bile zor çıkıyormuş. Ama gel de bunu kendine anlat işte. Keşke hiç yapmasaydım. İnşallah kanda çıkar. Bugün de bitti sayılır 2 gün kaldı. İçimden bi ses oldu diyo hep bu sefer ama kafam o testlerde bi türlü düşünmeden edemiyorum :KK43: yarın biraz daha düşünmeden geçer belki :KK42:
Rahat ol canım düşünme kötü şeyler emin ol erken yaptığından çıkmamıştır. Kan testinde güzel değerler göreceksin ve çok mutlu olacaksın eminim. Ben geçen sefer kan testinden bir gün önce yaptığımda anca çok silik çizgi çıkmıştı. Ona da çok üzülmüştüm değer çok düşük demekki ki bu kadar silik diye. 2 güne güzel haberler vereksin bize yeter ki sen sıkma canını

Rahat ol canım düşünme kötü şeyler emin ol erken yaptığından çıkmamıştır. Kan testinde güzel değerler göreceksin ve çok mutlu olacaksın eminim. Ben geçen sefer kan testinden bir gün önce yaptığımda anca çok silik çizgi çıkmıştı. Ona da çok üzülmüştüm değer çok düşük demekki ki bu kadar silik diye. 2 güne güzel haberler vereksin bize yeter ki sen sıkma canını
Haklısın canım. Çok erken daha biliyorum. Ama insan hazırlayamıyormuş kendini. Bir de hep olumlu düşündük hep bi umut var içimde ondan sanırım. Olsun bakalım Allahım büyük. Bi mucize olur belki kan testinde. İnşallah sizi de üzmemişimdir. İnşallah ikimizde güzel haber vercez burdan. Hala inanıyorum.

Sen çıkmadı deyince aklıma hiç kötü bi şey gelmedi erken deha çıkmamıştır dedim. Sende unut gitsin canım yapmamışın gibi. Kan testi günü alacağın güzel haberi düşün. Başka türlü düşündükçe içinden hiç çıkılmaz. Bu günleri ni güzel geçir boşa stres yapmışım diyeceksin :)

Sen çıkmadı deyince aklıma hiç kötü bi şey gelmedi erken deha çıkmamıştır dedim. Sende unut gitsin canım yapmamışın gibi. Kan testi günü alacağın güzel haberi düşün. Başka türlü düşündükçe içinden hiç çıkılmaz. Bu günleri ni güzel geçir boşa stres yapmışım diyeceksin :)
İnşallah canım öyle derim :) sizinle konuşmak iyi geliyo. Hiç tanımasakda birbirimizi bizi bizden başka kimse anlamıyo. Çok teşekkür ederim. İnşallah güzel sonuçları paylaşıcaz burda.

İnşallah canım öyle derim :) sizinle konuşmak iyi geliyo. Hiç tanımasakda birbirimizi bizi bizden başka kimse anlamıyo. Çok teşekkür ederim. İnşallah güzel sonuçları paylaşıcaz burda.
Aynen canım bizi en iyi biz anlıyoruz. Olacak ben inanıyorum bizimde çocuklarımız olacak sıkıntısını çekicez ama sonunda olacak tüm kalbimle inanıyorum buna

Kızlar yarın büyük gün. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralsizim kaç gündür biliyorsunuz. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. Allahım yüzümüze baksın inşallah hepimizin.

Kızlar yarın büyük gün. Dualarınıza ihtiyacım var. Moralsizim kaç gündür biliyorsunuz. Dualarınızı eksik etmeyin nolur. Allahım yüzümüze baksın inşallah hepimizin.
Güzel şeyler düşün canım sıkma canını. İyi düşünelim ki iyi olsun. Hep dualarımdasın canım etmez olurmuyum. Inşallah yarın pozitif sonuç alıcaksın burdan mutluluğunu paylaşacaksın. Aklına hiç kötüsünü getirme

Güzel şeyler düşün canım sıkma canını. İyi düşünelim ki iyi olsun. Hep dualarımdasın canım etmez olurmuyum. Inşallah yarın pozitif sonuç alıcaksın burdan mutluluğunu paylaşacaksın. Aklına hiç kötüsünü getirme
İnşallah canım. Allahın izniyle bi öğrenseydim. Hayırlısıyla pozitif olsun inşallah.

NedaFarah NedaFarah günaydın canım inşallah hayırlı haberler le dönersin evine bu gün
Allah razı olsun canım. İnşallah yarım saat sonra çıkcakmış sonuç. Az önce verdim kan. İnşallah pozitif sonucu haber vericem. Çok garip duygularım. Ağlamak istiyorum. Ama annem de ağlıyo ağlayınca. Zor tutuyorum kendimi. İnşallah sevinçten ağlarız. Sizi seviyorum :)

Back