• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Canım kullandıgımız ilaçların içinde beta hcg hormonu yokmus sadece çatlatma iğnesinden var onunda etkisi 14 gune kadar gecıyor yani merak etme inşallahhhhh pozitif sonucu alırsın , alırız ♥️🙏🏻
Eğer 14 gün etkisi varsa çatlatma iğnesinin ondandır o zaman. Çünkü ayın 1 inde o iğneyi vurundum . Hayırlısı ne diyeyim pazartesine az kaldı zaten 😊

Eğer 14 gün etkisi varsa çatlatma iğnesinin ondandır o zaman. Çünkü ayın 1 inde o iğneyi vurundum . Hayırlısı ne diyeyim pazartesine az kaldı zaten 😊
Aynen öyle şöyle düşün ben de bugun merktan yaptım pozitif cıktı idrar halbuki çarşamba gunu transfer oldum 😂😂😂 daha 3 gün oldu yani

Aynen öyle şöyle düşün ben de bugun merktan yaptım pozitif cıktı idrar halbuki çarşamba gunu transfer oldum 😂😂😂 daha 3 gün oldu yani
Ben dün de yaptım sabah ilk idrarımla ama ikinci çizgi hiç belirmedi hatta atmadım bugün de baktım sadece tek çizgi.. bugünkü de çok hafif silik çıkınca heyecanlandım birden 😊

Doktoru aradım doktor bana yerleşme olabilir kesin bısey dıyemem test gününü bekleyip görcez dedi delirtti resmen beni . Sabah cok hafif pembeyle kahverengi akıntı geldi ve durdu daha da yok kesildi ama kasık agrım var tabiki 😢 Anlamadım bende ne olcak ama şunu farkettim bugunkı akıntının içinde leke vardı benzetmek gibi olmasın salya gibi
Stres yapma dicem ama elimizde değil yapıyoruz ama sen yine gayret et içini ferah tut bugün 3 ahlarım başlangıcı dua et kuzum inşallah minik fasulyelerimiz bizlere sımsıkı tutunsun 🤲🏻☺️

Merhaba kizlar,dun regl oldum bugun ignelere başladık menopur 450 başladık yumurta az bende bakalim doktorum kafamda 3. Gun 3 embriyo transfer etmek dedi,ama ben bayagi panikledim asla ikiz istemiyorum.Ama ikiz olacak diye bir şart yok dedi senin durumun riskli öncesinde 3 tane negatif tup oykum olunca...Kizlar 3 tanede ikiz olma ihtimali?

Merhaba kizlar,dun regl oldum bugun ignelere başladık menopur 450 başladık yumurta az bende bakalim doktorum kafamda 3. Gun 3 embriyo transfer etmek dedi,ama ben bayagi panikledim asla ikiz istemiyorum.Ama ikiz olacak diye bir şart yok dedi senin durumun riskli öncesinde 3 tane negatif tup oykum olunca...Kizlar 3 tanede ikiz olma ihtimali?
O üçüz olur 👍 zaman 3 embriyo transferi nasıl oluyor ben doktoruma söyledim o kabul etmedi

Ben dün de yaptım sabah ilk idrarımla ama ikinci çizgi hiç belirmedi hatta atmadım bugün de baktım sadece tek çizgi.. bugünkü de çok hafif silik çıkınca heyecanlandım birden 😊
Canım eger dünki yaptıgında negatifi gorduysen catlatma iğnesinin etkisi geçmiştir yarın falan tekrarla negatiften sonra pozitifi gorduysen ışık var demektir 🥰

Ay daha çok moral mi bozmak istediniz😁35 yas üstüyle olur tabi 3 embriyo
Yok ya moral bozmak için söylemedim valla ben de ikiz istemiyorum mesela ama olursa da yapacak bir şey yok. Ben de 35 yaşındayım bana koymadı doktor size iyi gene koymuş şansınız artıyor bence sevinin😂

Yok ya moral bozmak için söylemedim valla ben de ikiz istemiyorum mesela ama olursa da yapacak bir şey yok. Ben de 35 yaşındayım bana koymadı doktor size iyi gene koymuş şansınız artıyor bence sevinin😂
Bana da koymayi hedefliyor embriyo fazla olursa 5. Gune gitmeyi düşünüyor ama...bakalım hayırlısı olsun 😁

Yani demekki blastosit treansferinden 5 gün sonra bile kan tahlili yapılabilir kızlar başka doktor sayfalarında da okumustum

Eklentiler

• 7637032A-7910-4A0C-ACCB-01BD76EBB419.jpeg
    7637032A-7910-4A0C-ACCB-01BD76EBB419.jpeg
    103,8 KB · Görüntüleme: 33
Aklıma bişey takıldı kızlar tek veya çift embriyo koymaya ne zaman karar veriliyor biz tedaviye yeni başladık hiç böyle bişeyden bahsetmedi doktor

Aklıma bişey takıldı kızlar tek veya çift embriyo koymaya ne zaman karar veriliyor biz tedaviye yeni başladık hiç böyle bişeyden bahsetmedi doktor
Doktor ona ilk muayenede karar verir. Sizin yaşınız, kaçıncı denemeniz olduğunu vs zaten ilk muayenede sorup ona göre hareket ediyor doktor.

Benim yaş 31 ve ilk denememiz olucak hiç bahsetmedi çok ilginç bunu bilmem iyi oldu ilk kontrolde sorarım en azından

Doktoru aradım doktor bana yerleşme olabilir kesin bısey dıyemem test gününü bekleyip görcez dedi delirtti resmen beni . Sabah cok hafif pembeyle kahverengi akıntı geldi ve durdu daha da yok kesildi ama kasık agrım var tabiki 😢 Anlamadım bende ne olcak ama şunu farkettim bugunkı akıntının içinde leke vardı benzetmek gibi olmasın salya gibi
Zaman olarak yerleşmeye uyuyor doktorun dediği gibi, düşük olamaz düşük olması için önce tutunması yerleşmesi gerekir bence endişelenmeyin inşallah annesine sımsıkı tutunuyordur 🙏🏻🤗

Back