• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Canım bozma moralini. Allah ın izniyle olacak. 3 aylardayız bak bol dua et. Veren rabbim. Hangi doktora gittin
Cok sükür bu ayki adetimin 4 cü günü yani dün dr gittik tekrar cok sükür sag sol da 3 folükül cikti gecen ay hic yoktu dr hemen baslayalkm dedi dün igneleri aldik basladik Rabbime cok dua ettim yolda giderken agladim hatta ins hayirli sonuclanir ins cok korkuyorum.izmir irenbe deyim

Yarin OPU var, kalbim pir pir... yeterli ve kaliteli yumurta olur mu, embriyo olur mu, tutar mi vs diye uzayip gidiyor...
Opu sonrasi nasil, zor oluyor mu, ne yapmak lazim? Dun merkezde bir kadin erken kalkmis, dusup bayiliyordu az daha, korktum

Cok sükür bu ayki adetimin 4 cü günü yani dün dr gittik tekrar cok sükür sag sol da 3 folükül cikti gecen ay hic yoktu dr hemen baslayalkm dedi dün igneleri aldik basladik Rabbime cok dua ettim yolda giderken agladim hatta ins hayirli sonuclanir ins cok korkuyorum.izmir irenbe deyim
GÜZEL düşün. Allahtan umud kesilmez senin her hücrenin tüm bedeninin sahibi ol der olur.. Hz Meryem' i düşün. Ol dedi rabbim Sebebsiz evlat verdi katından. İnşaAllah rabbim bizide güldürecek canım 🍀

Kızlar herkese merhaba. Bugün transferimin 3. günü. Her adet dönemi öncesi ağrımaya başlayan göğüslerim dünden beri yine ağrımaya başladı. Tutmadı diye düşünme başladım. Aslında benim 7 yıl önceki ilk denememden bi kızım var ,o zaman göğüs ağrım olmuş muydu hatırlamıyorum doğrusu.

Kızlar herkese merhaba. Bugün transferimin 3. günü. Her adet dönemi öncesi ağrımaya başlayan göğüslerim dünden beri yine ağrımaya başladı. Tutmadı diye düşünme başladım. Aslında benim 7 yıl önceki ilk denememden bi kızım var ,o zaman göğüs ağrım olmuş muydu hatırlamıyorum doğrusu.
Hayirlisi olsun insAllah

GÜZEL düşün. Allahtan umud kesilmez senin her hücrenin tüm bedeninin sahibi ol der olur.. Hz Meryem' i düşün. Ol dedi rabbim Sebebsiz evlat verdi katından. İnşaAllah rabbim bizide güldürecek canım 🍀
Ins canim amin sagol hep birlikde mutlu oluruz ins

Göğüs ağrısı oluyor canım progesteron hormonu ağrıya sebeb oluyor tedavide olarakta aldığımız için daha fazla ağrıyor benim pozitif denemelerinde en büyük belirtim göğüs ağrısıydı. Ayrıca gecelik ve adet öncesi belirtiler birbirine çok benziyor onun için olumsuz düşünme inşallah tutunmuştur bebeğin kzııznın kardeşi yoldadır. Benimde 5 yaşında kızım var şimdi kardeş için uğraşıyoruz

Yarin OPU var, kalbim pir pir... yeterli ve kaliteli yumurta olur mu, embriyo olur mu, tutar mi vs diye uzayip gidiyor...
Opu sonrasi nasil, zor oluyor mu, ne yapmak lazim? Dun merkezde bir kadin erken kalkmis, dusup bayiliyordu az daha, korktum
Canım kendini korkutma anestezi altında oluyor herşey zaten uyandığında yataktasın hemşire başında kendine gelmeni bekliyor konuşuyor seninle kendine gelince ikramda bulunuyor meyvesuyu kek falan sonra istirahat süren var ayağa kalkıp başdönmen yoksa çıkarıyorlar

Göğüs ağrısı oluyor canım progesteron hormonu ağrıya sebeb oluyor tedavide olarakta aldığımız için daha fazla ağrıyor benim pozitif denemelerinde en büyük belirtim göğüs ağrısıydı. Ayrıca gecelik ve adet öncesi belirtiler birbirine çok benziyor onun için olumsuz düşünme inşallah tutunmuştur bebeğin kzııznın kardeşi yoldadır. Benimde 5 yaşında kızım var şimdi kardeş için uğraşıyoruz
İnşallah kızlarımıza hayırlısıyla bi kardeş gelir. Rabbim dileyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin.

Merhaba Kızlar. Ben de bu ay aranıza katıldım. 2014 yılında ilk denememden bir kızım var çok şükür. Kızıma bi kardeş olsun istiyoruz Rabbim nasip ederse. Sorunumuz yumurta rezerv azlığı ileri derecede. Diyarbakır diyarlıfe hastanesinde tedaviye başladık. Dün yumurtalarım toplandı, sadece iki tane 😊 birisi için iyi birisi için küçük dedi doktor. Bugün aradılar ikisi de döllenmiş. Yarın tekrar bilgi verecekler. Muhtemelen cumartesi transfer olur her şey yolunda giderse 🙏 Ben evlat sevgisini tattım şükürler olsun. Rabbim önce hiç olmayanlara sonra da bana nasip etsin 🤲 Hepinizin tedavisi hayırlı olsun
Merhaba benim de durum sizinkine benziyor ilk tedaviden 5 yasinda cocugum var 37 yaşındayım ikinci için defalarca denedik bende fsh 18 ama o.99 doktorun cok az yumurtan oluşur diyor.Size sormak istediğim fsh kaçtı ve hangi iğneleri kullandiniz

Canım inşaAllah hayırlı olur hakkında. Bebekli olır🍀 transfer sürecin nasıl geçti bilmek isterim. Hangi doktora gittin
Transferim yarına alındı henüz daha transfer olmadım 6. Gün embriyosu doktor 5. Gün zannetmiş embriyolog aradı bir gün ertelediler. Bahçeci tüp bebek merkezinde yaptıracam inşallah Zeki Akkum diyarbakırda

Merhaba benim de durum sizinkine benziyor ilk tedaviden 5 yasinda cocugum var 37 yaşındayım ikinci için defalarca denedik bende fsh 18 ama o.99 doktorun cok az yumurtan oluşur diyor.Size sormak istediğim fsh kaçtı ve hangi iğneleri kullandiniz
Merhaba 😊 benim fsh 11 çıktı bu ay. Amh 0.35 çıkmıştı iki sene önce. Bugün transferin 3. günü. Gonal f, menapur iğne kalçadan ve humatrope iğne göbekten. İki tane yumurtam oldu. İkisi de döllendi ve 3. gün transfer edildi. İkisi de iyi kalite dendi biri 8 hücreli diğeri 6 hücreli.

Ayy sen transfer olmussun bile 🌺 Hic kotu dusunme, neden tutmamis olsun, cok benziyor adet donemiyle hamileligin ilk zamanlari, ilk hamileligimde benim o kadar kasik agrim olmus ve goguslerim o kadar agrimisti ki ustumu giyinirken bile aciyordu. Iyi dusun iyi olsun, insallah yakinda pozitif haberini aliriz 🎉

Ins iyi gecmistir ve pozitif sonuclanir sag saglim evladinizi alirsiniz kucaginiza amin

Ayy sen transfer olmussun bile 🌺 Hic kotu dusunme, neden tutmamis olsun, cok benziyor adet donemiyle hamileligin ilk zamanlari, ilk hamileligimde benim o kadar kasik agrim olmus ve goguslerim o kadar agrimisti ki ustumu giyinirken bile aciyordu. Iyi dusun iyi olsun, insallah yakinda pozitif haberini aliriz 🎉
Teşekkür ederim canım🤗 Allah herkesin gönlüne göre versin 💕

Evet canım zeki bey
Zeki hocada iki sene önce bi denemem oldu maalesef yumurtalarım boş çıktı yani transfer aşamasına bile gelemedik. Aslında bi hata yaptım ondan dolayı öyle oldu. Ovitrelle çatlatma iğnesini yapamadım ucunu kırdım hemen acile gittik başka bi enjektöre çekip vurdular ama sanırım onun bir damlası bile önemliymiş. Yani nasipte olmayınca önüne engeller çıkabiliyor. Bu sefer de Hakan Çoksüerde deneyelim dedik. Ben 9. gün test yaparım. Kızımda da 9. gün yapılmıştı pozitif olduğunu öğrenmiştim 😊

Back