- 27 Eylül 2014
- 1.578
- 5.199
- 158
- 39
Merhaba bende ekim ayından beri tedavideyim tüp bebek diye gittim ekimde rezerv azlığından 3 vitamin yazdı 4 aydır içiyorum, ekim kasım peşpeşe rahim flimi ve histerıskopi oldum polip aldılar başka birşey yok geçen ay başlayacaktık sevinerek gittik eşimle adetimin 3 günü bu seferde hiç folükül yok üzgünüm demezmi dr dünya başıma yıkıldı. 28 günde bir adet oluyorum hüsranla eve döndük umudlarım yıkıldı ama yumurta takibi yaptım clearblue ile adetimden 13-14 gün sonra yumurtlamam oldu gülücük sembolü dr e foto attım bu olumlu dedi ben her ay zaten yumurtluyorum ya ultrasonda görünmedi yada geç oluor neyse dün gene adet oldum pazartesi randevu dua edin ne olur bu seferde yok demesin çünki var
Merhaba,
Benim de rezerv azlığım var. 35 yaşına girdim sonunda amh: 0,41. Benim de düzenli yumurtlamam var ve yumurtladığımız biliyorum (yumurtlama sonrası bazal vücut sıcaklığımın artmasından eminim) ama ilk muayenede benim de pek folikülüm görülmüyor. İlk tedavimde belki 2 çıkar demişti sonunda 4 toplandı. 2. tedavimde belki 2 folikül olabilir dedi sonunda 6 toplandı. Yani ultrasonda adetin 2.günü falan bazen görülemeyebiliyor foliküller çünkü çok çok küçük. İlaçlarla büyüyorlar ama.
Eğer bir daha folikülün yok derse bence doktoru değiştirin.