• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Merhaba bende ekim ayından beri tedavideyim tüp bebek diye gittim ekimde rezerv azlığından 3 vitamin yazdı 4 aydır içiyorum, ekim kasım peşpeşe rahim flimi ve histerıskopi oldum polip aldılar başka birşey yok geçen ay başlayacaktık sevinerek gittik eşimle adetimin 3 günü bu seferde hiç folükül yok üzgünüm demezmi dr dünya başıma yıkıldı. 28 günde bir adet oluyorum hüsranla eve döndük umudlarım yıkıldı ama yumurta takibi yaptım clearblue ile adetimden 13-14 gün sonra yumurtlamam oldu gülücük sembolü dr e foto attım bu olumlu dedi ben her ay zaten yumurtluyorum ya ultrasonda görünmedi yada geç oluor neyse dün gene adet oldum pazartesi randevu dua edin ne olur bu seferde yok demesin çünki var 😔

Merhaba,

Benim de rezerv azlığım var. 35 yaşına girdim sonunda :( amh: 0,41. Benim de düzenli yumurtlamam var ve yumurtladığımız biliyorum (yumurtlama sonrası bazal vücut sıcaklığımın artmasından eminim) ama ilk muayenede benim de pek folikülüm görülmüyor. İlk tedavimde belki 2 çıkar demişti sonunda 4 toplandı. 2. tedavimde belki 2 folikül olabilir dedi sonunda 6 toplandı. Yani ultrasonda adetin 2.günü falan bazen görülemeyebiliyor foliküller çünkü çok çok küçük. İlaçlarla büyüyorlar ama.

Eğer bir daha folikülün yok derse bence doktoru değiştirin.

3 ay oluyor yaklaşık histeroskopiyle rahim perdem alındı 2 ay korunma önermişti doktor adetimi bekliyorum tüp bebek tedavisine başlamak için. Benimde çok içime sindi manisadan gidip gelicem erol hocayla
3 ay oluyor yaklaşık histeroskopiyle rahim perdem alındı 2 ay korunma önermişti doktor adetimi bekliyorum tüp bebek tedavisine başlamak için. Benimde çok içime sindi manisadan gidip gelicem erol hocayla mı başlıycaksınız sizde
ilk görüşmeyi Ayşin hanımla yaptık ama zaten bütün tedavi Erol hocanın talimatıyla bilgisi dahilinde yapılıyor orda tüp bebek yaptıran bir aile dostumuz şuan 7 aylık hamile ordan biliyorum

Erkek faktörü bizim sperm hareketi ve morfoloji 0. Başından beri bahçeci tüp bebek de deniyoruz.
Bizimde erkek faktörü bende şişli memorial düşünyrm. Bizim de tek sorun morfoloji sıfır. 2 tüp bebek denememz var. Peki bahçeci size tutmama sebebi olarak ne diyor yani sorunu bulup çözmesi gerekiyor sonuçta sebepsiz degl hiçbir şey. Bide eşiniz sigara iciyo mu benm eşim iciyo ve bu tüp bebek başarısını aşırı etkiliyor

Bizde de erkek ağırlıklı. Morfoloji 0 hareket ve sayı da baya kötü. Doktor bendeki sorunun çok büyük bir engel olmadığını söyledi.
Ne kadar çok morfoloji sıfır var ya😑 ne yapcaz bu morfolojiyi biz tüp bebek de tutmadı bizim 2 tane. Bu morfolojiyi düzeltmeden eşlerinize tüp bebek öncesi ön tedavi yapmadan tüp bebeğe başlamayın derim ben çünkü büyük bir illet bu sıfır morfoloji:(

ilk görüşmeyi Ayşin hanımla yaptık ama zaten bütün tedavi Erol hocanın talimatıyla bilgisi dahilinde yapılıyor orda tüp bebek yaptıran bir aile dostumuz şuan 7 aylık hamile ordan biliyorum
Evet öyle oluyormuş ama biz ilk görüşmeyi direkt erol hocayla yaptığımız için kendisi ilgileniyor.güzel haberlerle cıkalım tavmergenden inşallahhh🤲🏻

Evet öyle oluyormuş ama biz ilk görüşmeyi direkt erol hocayla yaptığımız için kendisi ilgileniyor.güzel haberlerle cıkalım tavmergenden inşallahhh🤲🏻
Merhaba hayırlı olsun tedaviniz, inşallah güzel sonuçlar alırsınız.. ben de Tavmergene gitmeyi düşünüyorum.. Nasıl bir yol izlediniz acaba? Tavmergen direkt Erol Beyden mi randevu aldınız, yoksa Erol Bey'in ayrıca bir ofisi mi var? Bir de fiyatlar konusunda bilgi verebilir misiniz? Uzun oldu biraz kusura bakmayın, cok tesekkurler:KK200:

Aminnnnn inşallah topikteki herkes için dilerim güzel haberler alırız Allah’ın izniyle 🙏

Merhaba bende ekim ayından beri tedavideyim tüp bebek diye gittim ekimde rezerv azlığından 3 vitamin yazdı 4 aydır içiyorum, ekim kasım peşpeşe rahim flimi ve histerıskopi oldum polip aldılar başka birşey yok geçen ay başlayacaktık sevinerek gittik eşimle adetimin 3 günü bu seferde hiç folükül yok üzgünüm demezmi dr dünya başıma yıkıldı. 28 günde bir adet oluyorum hüsranla eve döndük umudlarım yıkıldı ama yumurta takibi yaptım clearblue ile adetimden 13-14 gün sonra yumurtlamam oldu gülücük sembolü dr e foto attım bu olumlu dedi ben her ay zaten yumurtluyorum ya ultrasonda görünmedi yada geç oluor neyse dün gene adet oldum pazartesi randevu dua edin ne olur bu seferde yok demesin çünki var 😔
Beklemek gercekten bu süreçte çok yıpratıyor insanı ama moralinizi bozmayın, hayırlısıyla en hayırlı zamanda olsun. Benim de rezerv azlığı problemim var, bugün başladım ilaçlara, bakalım kaç yumurta çıkacak. Promotil women kullanıyorum 2 aydır, doktorum da arı sütü önerdi. Siz de arı sütünü bir deneyin bence, kalite arttırma konusunda çok işe yarıyormuş..

Doktorum Diğer ay ki adetimle lavaj işlemi yapacak ayrıca rahim içinden hücre alınıp incelenecek onun sonucu çıkmadan transfer yapmam dedi. O da adetin 19. Günü falan yapılıyor. O yüzden sarkma olacak canım
Merhaba, rahimden hücre alınıp incelenecek demişsiniz, bağışıklıkla ilgili bir sorununuz mu var acaba?tiroid vs gibi ya da Daha önce düşük vs mi yaşadınız?

Bizimde erkek faktörü bende şişli memorial düşünyrm. Bizim de tek sorun morfoloji sıfır. 2 tüp bebek denememz var. Peki bahçeci size tutmama sebebi olarak ne diyor yani sorunu bulup çözmesi gerekiyor sonuçta sebepsiz degl hiçbir şey. Bide eşiniz sigara iciyo mu benm eşim iciyo ve bu tüp bebek başarısını aşırı etkiliyor
Eşim sigara hiç tüketmedi çocukken yüksek ateşli hastalık atlatmış bundan dolayı olabileceği söylendi. Negatif bir denemem oldu bir kızım var 2 kerede pozitif sonuçlandı biri ikizdi peş peşe kalp durması oldu son sefer de boş gebelik oluştu. Bunlar içinde ilk 3 ay içinde düşük olasılığı her gebelikte var dedi doktorum. Biz genetik test de yaptırmıştık ikimizde de sorun görünmedi. Şimdi 1 tane dondurulmuş var mart ayında onu deniycez öncesinde kürtaj olduğum için rahmi detaylı kontrol için sulu ultrason yapıcak doktorum herşey yolundaysa öyle deneyeceğiz nasibimizde varsa inşallah gelir kızımın kardeşi. İnşallah hepimizin emekleri karşılık bulur

Merhabalar bende kısmet olur sa şubat adetim le 5.denemyi dondurulmuş embriyom ile yapıcaz. İlk denemem negatif 2. Denemem ikiz gebelik ve kalp atışları durduğu için kürtaj. 3.denemem den çok şükür 5 yaşında bir kızım var Eylül ayında 4. Kez sıfır baştan tüp bebeğe başladık sonuç boş gebelik ve kürtaj oldu 1 tane 5.gün dondurulmuş embriyomuz var şubatta inşallah başlıyoruz kızımın kardeşi bize gelir. Rabbim bu yoldaki tüm arkadaşlarıma hayırlı güzel haberler almayı nasip etsin. İnşallah hepimiz çok şükür oldu diye de buradan paylaşırız
Merhaba canım dondurulmuş embriyoda ücret düşüyor mu acaba

Mesajlarınızı okudum kızlar canım benim canım benim diye üzüldüm inanın rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir süreç. Ben de 1.5 yıllık evliyim bir sorun yok diyor doktor ama boş geçiyor her ay sebepsiz yere olmaması da ayrı bi üzüntü insan nedenini.bilmek istiyor doktor en son aşılamaya geçeriz demişti ama normalde olmayan aşılama ile nasıl olacak diye düşünmüyor değilim direkt tüp bebeğe mi geçsem acaba yaşım 30 ufak yaşta evlensem beklerdim belki ama 30 olunca çok da zaman kaybeymek istemiyorum:(

Eşim sigara hiç tüketmedi çocukken yüksek ateşli hastalık atlatmış bundan dolayı olabileceği söylendi. Negatif bir denemem oldu bir kızım var 2 kerede pozitif sonuçlandı biri ikizdi peş peşe kalp durması oldu son sefer de boş gebelik oluştu. Bunlar içinde ilk 3 ay içinde düşük olasılığı her gebelikte var dedi doktorum. Biz genetik test de yaptırmıştık ikimizde de sorun görünmedi. Şimdi 1 tane dondurulmuş var mart ayında onu deniycez öncesinde kürtaj olduğum için rahmi detaylı kontrol için sulu ultrason yapıcak doktorum herşey yolundaysa öyle deneyeceğiz nasibimizde varsa inşallah gelir kızımın kardeşi. İnşallah hepimizin emekleri karşılık bulur
Amin inşallah tez zamanda hepmze nasip etsin rabbim.. biz genetik test yaptrmadk bende bişey çıkmaz sanmyrm ama eşimin özürlü kardeşi var kaynnam doğumdan sonra oldu diyor ama bence Öyle değil genetik olablr bilemyrm. Sperm dna hasarı yaptk eşime temiz çıktı o genetik sayılmaz mi acaba?

Amin inşallah tez zamanda hepmze nasip etsin rabbim.. biz genetik test yaptrmadk bende bişey çıkmaz sanmyrm ama eşimin özürlü kardeşi var kaynnam doğumdan sonra oldu diyor ama bence Öyle değil genetik olablr bilemyrm. Sperm dna hasarı yaptk eşime temiz çıktı o genetik sayılmaz mi acaba?
Sperm Dna hasarı temizse inşallah genetikte de problem yoktu gerek olsaydı doktorun onu da isterdi. Bize doktor yaptırmamızı söylemişti sağlıksız gebelik te Bi olasılık sonuçta bizim aynı anda toplanan döllenen embriyolardan ilki düşükler sonuçlandı sağlıksız bebek oldupu için düştü dendi geri kalan embriyo dan gayet sağlıklı Bi kızımız oldu 5 yaşında. Siz şu anda tekrar deniycekmisiniz.morfoloji tüp bebekte okadar önemli mi bilmiyorum sonuçta içinden sağlıklı sını seçiyorlar ciddi problem varsa da oluşan embriyoları genetik test ile seçiyorlar o da pahalı Bi işlem diye biliyorum

Mesajlarınızı okudum kızlar canım benim canım benim diye üzüldüm inanın rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın çok zor bir süreç. Ben de 1.5 yıllık evliyim bir sorun yok diyor doktor ama boş geçiyor her ay sebepsiz yere olmaması da ayrı bi üzüntü insan nedenini.bilmek istiyor doktor en son aşılamaya geçeriz demişti ama normalde olmayan aşılama ile nasıl olacak diye düşünmüyor değilim direkt tüp bebeğe mi geçsem acaba yaşım 30 ufak yaşta evlensem beklerdim belki ama 30 olunca çok da zaman kaybeymek istemiyorum:KK43:
Ciddi Bi problem görünüyorsa aşılama denemekte fayda var bence hem az maliyet hem da daha az ilaç iğne kolay Bi süreç aşıla ile de hamile kalan birsürü kişi var özellikle sperm lerde sıkıntı yoksa aşılama sansı da yüksek

Beklemek gercekten bu süreçte çok yıpratıyor insanı ama moralinizi bozmayın, hayırlısıyla en hayırlı zamanda olsun. Benim de rezerv azlığı problemim var, bugün başladım ilaçlara, bakalım kaç yumurta çıkacak. Promotil women kullanıyorum 2 aydır, doktorum da arı sütü önerdi. Siz de arı sütünü bir deneyin bence, kalite arttırma konusunda çok işe yarıyormuş..
RAbbim inş size tez xamanda bir evlat nasio eder..benim rezerv 0,367 idi 4 aydır biesteron prowoman ve teadrio verdi dr 4 aydır içiyorum geçen ay tüp bebeğe başlıyoruz derken hiç folükül yok dediya dr şoklardaydım nasıl olmaz tmm rezerv az ama nasıl yok çok üzülmüştüm ama ben ovu test takip yaptım ve yumurtladım dr yanılmış olmalıydı inş bu sefer herşey yolunda gider, ben çok arı sütü içtim incir kaynatıp içiyorum, birde bolca nar ve avakado yedim bu ay pazartesi dr deyim dua edin canm bende senin için edeceğim 🌹

Back