• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ŞUBAT 2021 TÜP BEBEK TEDAVİSİNE BAŞLAYACAKLAR BURAYA

Merhaba,

Benim de rezerv azlığım var. 35 yaşına girdim sonunda :KK43: amh: 0,41. Benim de düzenli yumurtlamam var ve yumurtladığımız biliyorum (yumurtlama sonrası bazal vücut sıcaklığımın artmasından eminim) ama ilk muayenede benim de pek folikülüm görülmüyor. İlk tedavimde belki 2 çıkar demişti sonunda 4 toplandı. 2. tedavimde belki 2 folikül olabilir dedi sonunda 6 toplandı. Yani ultrasonda adetin 2.günü falan bazen görülemeyebiliyor foliküller çünkü çok çok küçük. İlaçlarla büyüyorlar ama.

Eğer bir daha folikülün yok derse bence doktoru değiştirin.
Evet canm sende hiç üzülme inş pozitif haberler alacaksın inanıyorum. Ben dr me sinirliyim bugün adetimin 2 günü pazartesiye verdi randevu ya folüküş gözükmez ne bilim ama yumurtlamam var bari ilaç ver büyüsün onuda vermedi elim kolum boş yolladı beni geçen ay 😔 izmirde irenbe ümit inceboz dr em

Merhaba hayırlı olsun tedaviniz, inşallah güzel sonuçlar alırsınız.. ben de Tavmergene gitmeyi düşünüyorum.. Nasıl bir yol izlediniz acaba? Tavmergen direkt Erol Beyden mi randevu aldınız, yoksa Erol Bey'in ayrıca bir ofisi mi var? Bir de fiyatlar konusunda bilgi verebilir misiniz? Uzun oldu biraz kusura bakmayın, cok tesekkurler:KK200:
Merhaba sağolun. Ben erol hocanın asistanını arayarak randevu almıştım ama merkezi arayarakta alabilirsiniz ayrı bi yeri yok tavmergen tüp bebek merkezinde muayene ediyor her işlem orda oluyor. Muayene ücreti 500 tl. Tüp bebek için ilaçlarla birlikte 17-18 bin civarı demişlerdi

RAbbim inş size tez xamanda bir evlat nasio eder..benim rezerv 0,367 idi 4 aydır biesteron prowoman ve teadrio verdi dr 4 aydır içiyorum geçen ay tüp bebeğe başlıyoruz derken hiç folükül yok dediya dr şoklardaydım nasıl olmaz tmm rezerv az ama nasıl yok çok üzülmüştüm ama ben ovu test takip yaptım ve yumurtladım dr yanılmış olmalıydı inş bu sefer herşey yolunda gider, ben çok arı sütü içtim incir kaynatıp içiyorum, birde bolca nar ve avakado yedim bu ay pazartesi dr deyim dua edin canm bende senin için edeceğim 🌹
Insallah bu sefer guzel yumurtalariniz toplanir, saglikla gonlunuzden gectigi gibi sonuclanir surec. Buradaki herkes hep dualarimda, yakin zamanda pozitif haberlerinizi duyariz sizin de insallah..Bana da biesteron ve promotil vermisti ilk gittigim doktor, ama biesteron baslamadim, benim de amh’im 1,06, 1 erken donem dusugum vardi yeniden olur diye beklerken birden tup bebek yaparken bulduk kendimizi

RAbbim inş size tez xamanda bir evlat nasio eder..benim rezerv 0,367 idi 4 aydır biesteron prowoman ve teadrio verdi dr 4 aydır içiyorum geçen ay tüp bebeğe başlıyoruz derken hiç folükül yok dediya dr şoklardaydım nasıl olmaz tmm rezerv az ama nasıl yok çok üzülmüştüm ama ben ovu test takip yaptım ve yumurtladım dr yanılmış olmalıydı inş bu sefer herşey yolunda gider, ben çok arı sütü içtim incir kaynatıp içiyorum, birde bolca nar ve avakado yedim bu ay pazartesi dr deyim dua edin canm bende senin için edeceğim 🌹
Haber verin pazartesi doktordan ciktiktan sonra 👀🌺

Daha önce 8. Haftalık kaybım var canım.
Benim de daha once 8 haftalik dusugum var, dogal yolla hamile kalmistim. O surecte bir de hasimato teshisi kondu. Sonra olay tup bebege kadar gelince gittigim bir doktorum hucrelerin embriyoya saldirip saldirmadigini gormek icin test istemisti, onun icin sordum acaba sizinde oyle mi diye..insallah hersey sorunsuz cikar da transferinizi olursunuz en kisa zamanda 🙏🏻

Kizlar Climara fort kullanip hic adetten once lekelenme vs. yasayan oldu mu? Bugun basladim, akintimin rengi donmeye baslamis sanki, daha birkac gunu var adetimin, boyle olmasi normal mi acaba? Protokole baslamisken erken adet olunca ne yapiliyor, erteleniyor mu?

Insallah bu sefer guzel yumurtalariniz toplanir, saglikla gonlunuzden gectigi gibi sonuclanir surec. Buradaki herkes hep dualarimda, yakin zamanda pozitif haberlerinizi duyariz sizin de insallah..Bana da biesteron ve promotil vermisti ilk gittigim doktor, ama biesteron baslamadim, benim de amh’im 1,06, 1 erken donem dusugum vardi yeniden olur diye beklerken birden tup bebek yaparken bulduk kendimizi
Sizede geçmiş olsun canm Rabbim inş sizinde kucağınıza bir evlat verir tez vakitte.zor süreçmiş tüp bebek ve uzun.. inş pozitiflerimizi görürüz canm benim 🌹

Kizlar Climara fort kullanip hic adetten once lekelenme vs. yasayan oldu mu? Bugun basladim, akintimin rengi donmeye baslamis sanki, daha birkac gunu var adetimin, boyle olmasi normal mi acaba? Protokole baslamisken erken adet olunca ne yapiliyor, erteleniyor mu?
Ben hiç kullanmadım bilmiyorum canım istersen de e sor bu arada Günaydın 🙋🏻‍♀️☕

Ciddi Bi problem görünüyorsa aşılama denemekte fayda var bence hem az maliyet hem da daha az ilaç iğne kolay Bi süreç aşıla ile de hamile kalan birsürü kişi var özellikle sperm lerde sıkıntı yoksa aşılama sansı da yüksek
Canım cevap verdiğin için çok teşekkür ederim doktor hiçbir sıkıntı yok demişti bana bütün hormonlarım normaldi ama e nabızsa pcos yazmış teşhise anlamadım ki. Fsh 7 küsur lh 11 küsur e2 37 prolaktin falan da normal 😑

Merhaba sağolun. Ben erol hocanın asistanını arayarak randevu almıştım ama merkezi arayarakta alabilirsiniz ayrı bi yeri yok tavmergen tüp bebek merkezinde muayene ediyor her işlem orda oluyor. Muayene ücreti 500 tl. Tüp bebek için ilaçlarla birlikte 17-18 bin civarı demişlerdi
Cok tesekkurler❤️ Ilk tedaviniz mi olacak?

Sperm Dna hasarı temizse inşallah genetikte de problem yoktu gerek olsaydı doktorun onu da isterdi. Bize doktor yaptırmamızı söylemişti sağlıksız gebelik te Bi olasılık sonuçta bizim aynı anda toplanan döllenen embriyolardan ilki düşükler sonuçlandı sağlıksız bebek oldupu için düştü dendi geri kalan embriyo dan gayet sağlıklı Bi kızımız oldu 5 yaşında. Siz şu anda tekrar deniycekmisiniz.morfoloji tüp bebekte okadar önemli mi bilmiyorum sonuçta içinden sağlıklı sını seçiyorlar ciddi problem varsa da oluşan embriyoları genetik test ile seçiyorlar o da pahalı Bi işlem diye biliyorum
Evet bizim 3. Denememz olcak. Bu sefer şişli memorial düşünüyrz hatta aradım az önce randevu için arayacklar bizi. Nasıl bir yöntemle yapılır bu sefer bilmyrm ama klasik tüp bebek yöntemi bize yaramıyor. Ayırca 2 tüp bebegmz neden tutmadı bu araştırılmalı bence sorunu bulup öyle tüp bebeğe başlamalyz. Umarm en iyi spermi bulurlar

Tsk06 canm arkadaşım şu an İzmirdeuim ve çok mutluyuz eşimle geçen ay hiç olmayan folükülller bu ay hem sağ hem solda varlar dr em hemen başlayabiliriz artık dedi sevincimi anlatamamm şimdi ilaçları alıyoruz tekrar dr geçeceğiz öpüyorum sizi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş

Tsk06 canm arkadaşım şu an İzmirdeuim ve çok mutluyuz eşimle geçen ay hiç olmayan folükülller bu ay hem sağ hem solda varlar dr em hemen başlayabiliriz artık dedi sevincimi anlatamamm şimdi ilaçları alıyoruz tekrar dr geçeceğiz öpüyorum sizi Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inş
Cok sevindim, insallah devami da boyle guzel haberlerle gelir, gonlunuzden gecen en hayirli haliyle gercek olur🙏🏻 Ben de bu ay erken adet oldum, yarin doktora gidecegim bakalim kac diyecek..

CAnim ben biesteron 4 aydir düzenli kullaniyorum ihmal etme onu ins sende vende ve buradaki herkez pozitiflerimizi görür evlatlarimiza kavusuruz senin son durum ne su anda ❤️🌹

Cok sevindim, insallah devami da boyle guzel haberlerle gelir, gonlunuzden gecen en hayirli haliyle gercek olur🙏🏻 Ben de bu ay erken adet oldum, yarin doktora gidecegim bakalim kac diyecek..
Ins benimde dualarum sizinle gercekden birbirimize destek olmak cok gütel seninde yarin gütel haberlerini alacaz ins dualarim seninle🌹

Canım bazı doktorların insiyatifine kalmış benim ilk denemem 30 yaşındayım bana 2 emriyo konulacak ki benim gibi kişi var yapılan zaten bu süreçte doktor çok önemli sadece para için bu olaya bakan çok doktor var Allah onları bildiği gibi yapsın ki benim doktorum bana 2 emriyo koycam işimi riske atmak istemiyorum olsın dedi çünkü gördü benim gözyaşlarımı nasıl çaresiz kaldığımı ve bu tedavi için maddi olarak nasıl zorlandığımı falan
Canım inşaAllah bebeğin kolaylıkla gelsin. Hangi doktorda işlem görüyorsun

Merhaba bende ekim ayından beri tedavideyim tüp bebek diye gittim ekimde rezerv azlığından 3 vitamin yazdı 4 aydır içiyorum, ekim kasım peşpeşe rahim flimi ve histerıskopi oldum polip aldılar başka birşey yok geçen ay başlayacaktık sevinerek gittik eşimle adetimin 3 günü bu seferde hiç folükül yok üzgünüm demezmi dr dünya başıma yıkıldı. 28 günde bir adet oluyorum hüsranla eve döndük umudlarım yıkıldı ama yumurta takibi yaptım clearblue ile adetimden 13-14 gün sonra yumurtlamam oldu gülücük sembolü dr e foto attım bu olumlu dedi ben her ay zaten yumurtluyorum ya ultrasonda görünmedi yada geç oluor neyse dün gene adet oldum pazartesi randevu dua edin ne olur bu seferde yok demesin çünki var 😔
Canım bozma moralini. Allah ın izniyle olacak. 3 aylardayız bak bol dua et. Veren rabbim. Hangi doktora gittin

Back