Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben de 5 şubat aşılama perşembe kan testi vermeyi düşünüyorum ama her an hasta olacak gibiyim .sürekli kontrol etmekten çok yoruldum.
Aklını uzaklaştırmaya çalış. Başka şeyler düşün. Ben en kötüsünü de kabullendim her şeye kendimi alıştırdım.yoksa günler saatler geçmek bilmiyor

Ben de 5 şubatta aşılama yaptırdım. Doktoruma gitmeyeceğim adetim gecikirse haftaya pazartesi kan testi yaptırırım diye düşünüyorum.
Evde bir tane gebelik testi var.dayanamazsam onu yaparım ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum umudum yok.
Bende tek çizgiyi gördükten sonra kendimi hamile gibi hissetmiyorum umutsuzum yani hakkımızda hayırlısı olsun inşallah 🤲🏻 Ama haftaya Pazartesi’ye kadar daha çok var idrar testi yapıp kafanı karıştırma bence hiç sağlık ocağında kan testi yaptır

Doktorum 12 gün sonra kan testi yaptır dedi canım sen ne zaman yaptıracaksın ?
Bana doktorum duphaston verdi.10 gün boyunca içilecek.ilaç bitikten birkaç gün sonra bana gelirsin dedi.
Ama ben artık 6-7 aydır her ay kaç kez gidiyorum doktora .umudum tükendi.tekrar bir serüvene başlamak istemiyorum.hormon hapları kullana kullana şiştim.
Bu ay aşılama yapıldı.tuttu tuttu tutmadı pes ediyorum.kendi haline bırakacağım rahmimi.

Adetlerim düzenli, tüplerim normal genişlikte ve açık.eşimin sperm sayısı morfolojisi ileri hızı çok iyi.kısmet diyorum artık.oluruna bırakıyorum.

Bu yüzden bu ay aşılamanın sonucu için adetimi beklemeyi düşündüm.bu cumartesi regli olmam gerekiyor. Haftasonunu bekleyip pazartesi yani 17. Gün hala adet olmazsam kan testi yaptırırım.

Bana doktorum duphaston verdi.10 gün boyunca içilecek.ilaç bitikten birkaç gün sonra bana gelirsin dedi.
Ama ben artık 6-7 aydır her ay kaç kez gidiyorum doktora .umudum tükendi.tekrar bir serüvene başlamak istemiyorum.hormon hapları kullana kullana şiştim.
Bu ay aşılama yapıldı.tuttu tuttu tutmadı pes ediyorum.kendi haline bırakacağım rahmimi.

Adetlerim düzenli, tüplerim normal genişlikte ve açık.eşimin sperm sayısı morfolojisi ileri hızı çok iyi.kısmet diyorum artık.oluruna bırakıyorum.

Bu yüzden bu ay aşılamanın sonucu için adetimi beklemeyi düşündüm.bu cumartesi regli olmam gerekiyor. Haftasonunu bekleyip pazartesi yani 17. Gün hala adet olmazsam kan testi yaptırırım.
Çok zorlu bir süreç çok haklısın kendin daha iyi bilirsin tabi ama ilacın bittikten sonra doktor gel demiş ya gitmen daha iyi olmaz mı en azından olmazsa doktorla görüşüp ara vereceğini söylediğinde ek takviye olarak başka vitamin ekler belki ama inşallah pozitif çıkar sonucun tabi ki inşallah gerek kalmaz sonrasında tekrar tekrar uğraşmaya 🤲🏻

Çok zorlu bir süreç çok haklısın kendin daha iyi bilirsin tabi ama ilacın bittikten sonra doktor gel demiş ya gitmen daha iyi olmaz mı en azından olmazsa doktorla görüşüp ara vereceğini söylediğinde ek takviye olarak başka vitamin ekler belki ama inşallah pozitif çıkar sonucun tabi ki inşallah gerek kalmaz sonrasında tekrar tekrar uğraşmaya 🤲🏻
Teşekkür ederim 🌹
Sadece yorgunum. Dinlenmek istiyorum.Etrafımdakiler daha iyi olduklarını iddia ettikleri başka doktorları öneriyorlar ama ben biraz da kendimle eşimle ilgilenmek istiyorum.
Çocuk meselesi tüm ayımızı ele geçiriyor üstüne sürekli üzüntü-hayal kırıklığı.
En iyisi bu diye düşünüyorum.
Ama kendime de güvenmiyorum.Aklıma esmiş bi bakmışım doktorun kapısındayım 😅

Teşekkür ederim 🌹
Sadece yorgunum. Dinlenmek istiyorum.Etrafımdakiler daha iyi olduklarını iddia ettikleri başka doktorları öneriyorlar ama ben biraz da kendimle eşimle ilgilenmek istiyorum.
Canım çıktı mı sonucun

Teşekkür ederim 🌹
Psikolojik olarak o kadar çok etkiliyorki çok iyi anlıyorum aslında seni hakkımızda hayırlısı diyelim🤲🏻 dinlenmen 9 ay olur sonrasında bebeğini kucağına alırsın inşaallah 🤲🏻❤️

Kızlar hamileymişim , beta hcg 301 çıktı çok şaşkınım hiç beklemiyordum hala inanamıyorum rabbim sizlerede versin bu mutluluğu sağlıkla kucaklarımıza alalım inşallah 1 şubatta aşılama yapışmıştı ilk aşılamamdı sebepsiz inferteliteydi
Hayırlı olsunnnn🌼🌼🌼🌼
Çok sevindim 💕
Darısı tüm bekleyenlerin hepimizin başına 🦋

Hayırlı olsunnnn🌼🌼🌼🌼
Çok sevindim 💕
Darısı tüm bekleyenlerin hepimizin başına 🦋
İnşallah çok dua ettim ediyorumda rabbim kimseye aratmasın yıpranıyor insan . İnanamıyorum hala çarşmaba tekrar kan verecem değerim iki katı yükselirse daha sonraki hafta ultrason ile bakacaklarmış değerler yükselmezse kimyasal gebelik sanırım inşallah yükselir hayırlısı olsun rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin

İnşallah çok dua ettim ediyorumda rabbim kimseye aratmasın yıpranıyor insan . İnanamıyorum hala çarşmaba tekrar kan verecem değerim iki katı yükselirse daha sonraki hafta ultrason ile bakacaklarmış değerler yükselmezse kimyasal gebelik sanırım inşallah yükselir hayırlısı olsun rabbim sizlerede tez zamanda nasip etsin
İnşallah sorunsuz geçen bir gebeliğin sağlıklı güzel bir bebeğin olur❤️

Benm aşılaman İn 5.günü ve adet sancısı çekiyorum. Nedeni nedir bilen varmı
Canım belirtiler hakkımda bir kesinlik yok.ağrı sızı aşılamadan dolayı olabilir belki ilaçlardandır belki psikolojiktir.
Tek bildiğimiz kan testine güveneceğimiz.

Back