Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnmde akıntım çok ama progesteron kullanmama gerek yok dedi ya akıntı ile damarlı kan lekesi gördüm
Canım benim hiç akıntım yok😅 progesteron fitil de kullanıyorum ama yok, ağrım filan da kalmadı sadece çok ayakta kalırsam ağrıyor onun dışında yok hiç ağrı filan

Merhaba kızlar ben de Şubat aşılama olanlardanım.Şubat ayına aşılama ile girdim 😊 1 Şubat Pazartesi günü aşılama yapıldı.Bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırız hepimiz🙏🏻 Biraz ümitsizim ama hayırlısı inşallah🙏🏻
Nasılsınız , bende 1 şubatta aşılama olmuştum yarına kadar adet olmazsam kan verecem sizde durumlar nasıl

Nasılsınız , bende 1 şubatta aşılama olmuştum yarına kadar adet olmazsam kan verecem sizde durumlar nasıl
Merhaba bende 5 şubatta aşılama oldum Çarşamba günü kan testi yaptıracağım erken gebelik testini 5. Günü yapmıştım silik çiZgi çıkmıştı dün yaptım tekrar tek çizgi çıktı inşallah kan testinde güzel sonuç alırım sabırsızlıkla bekliyorum sizde yaptırdığınızda haber verirseniz sevinirim 🤗

Ben de 5 şubatta aşılama yaptırdım. Doktoruma gitmeyeceğim adetim gecikirse haftaya pazartesi kan testi yaptırırım diye düşünüyorum.
Evde bir tane gebelik testi var.dayanamazsam onu yaparım ama kendimi hiç hamile gibi hissetmiyorum umudum yok.

Merhaba bende 5 şubatta aşılama oldum Çarşamba günü kan testi yaptıracağım erken gebelik testini 5. Günü yapmıştım silik çiZgi çıkmıştı dün yaptım tekrar tek çizgi çıktı inşallah kan testinde güzel sonuç alırım sabırsızlıkla bekliyorum sizde yaptırdığınızda haber verirseniz sevinirim 🤗
Hayırlısı olsun canım.çarşamba erken değil mi kan testi için?

Şu anda 10. Gündeyim. Cumartesi regli olmam gerekiyor.onu bekleyeceğim.olmazsa pazartesi kan testi yaptırırım.

Be
Ben idrar testi yaptım gebe gözüküyorum şimdi hastaneye gidiyorum kan vermeye inşallah hepimiz hayırlı haberler veririz

Ben de 5 şubat aşılama perşembe kan testi vermeyi düşünüyorum ama her an hasta olacak gibiyim .sürekli kontrol etmekten çok yoruldum.

Back