Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hic belirtin biseyin varmi peki cnm

Yarın benim 11.günüm acaba gidip test yaptırsam mı diye düşünüyorum çıkar öı acaba
Bence sabret bende bekliyrm en azindan uzulmezsin yani ya bellli olmazda uzulursen olacak olanda olmaz. Bu arada bi baktım da seninle benim kaderim ne kadar aynı ben yazdim sanar bi akrabam falan gorse alt ust oturuyrm bende kaynanamla ayni ve daha buyuk sorunlarm var oldu biz tasinamadk ama suan hic gorusmuyorum . Neyse burda bu konu alakasizda cok sasirdim gorunce .Allah buyuk demekki tekte degilmisim

Ağzımda değişik bi tat var ne yapsam geçmedi ara ara adet olacakmış gibi kasık ağrım oluyor adet olucam heralde diyorum ama olmuyor bi de göğsümde karıncalanma oluyor sizde var mı peki belirti
Benim bel agrim var ama o genelde var ara ara kasik agrim var pekte bise anlamyrm umutlanmak ta istemiyrm cok herseyi ona yorar olduk

Benim bel agrim var ama o genelde var ara ara kasik agrim var pekte bise anlamyrm umutlanmak ta istemiyrm cok herseyi ona yorar olduk
Bende aynısını yapıyorum çok ümitlenip sonrası hüsran olacak diye korkuyorum su süreçte dua ediyorum Allah isteyen herkese nasip etsin diye

Bu mesajınızı farketmemişim çok şükür taşındık şuan hersey daha iyi eşimle aram olsun kayınvalidem ile aram olsun mesafe önemli bence herkesin özel alanı olmalı

Hiç anlamıyorum bana 12. gün dediler başkasına 14. gün sana 18. gün :)

Merhaba bende 15 Şubat'ta aşılama oldum bendede olduğum günden beri kasık ağrısı var bugün de iğnenin 9.gunu idrar testi yaptım silik çıktı iğnenin etkisi değildir ins az test yaptnz mi hizc

Merhaba bende 15 Şubat'ta aşılama oldum bendede olduğum günden beri kasık ağrısı var bugün de iğnenin 9.gunu idrar testi yaptım silik çıktı iğnenin etkisi değildir ins az test yaptnz mi hizc
Ay ne güzel inşallah değildir dualarım sizinle yapmadım çok korkuyorum çarşamba yapmayı düşünüyorum başka bi belirtiniz varmıydı

İlk gunundem beri hep kasık ağrısı yaşadım arada adet olacak gbi ağrı onun dışında birşey olmadı oda belirti olur mu bilmiyorum ins iğne etkisi dgldr bu kadar erken de idrar da çıkmaZ aslında ama umut etmektend kendmi alamıyorum
Ay ne güzel inşallah değildir dualarım sizinle yapmadım çok korkuyorum çarşamba yapmayı düşünüyorum başka bi belirtiniz varmıydı

Ayıptır sorması adet günün ne zaman bir de erken gebelik testi mi yaptın normal kaset testlerden mi

Ayıptır sorması adet günün ne zaman bir de erken gebelik testi mi yaptın normal kaset testlerden mi
Normal kaset test Intermetdrn aldım üstünde hızlı gebelik yazıyor ama değil sanirim Normalde 30 günde oluyorum ona göre 12 günüm var , ama bu ay yirmi günde adet gördüm ( pko var iki üç aydır 30 günde oluyrdi son ay 20 gün son zamanlara göre uyarsam 12)

Çatlatma iğnesi olunca 14 gün mü heaap ediliyo adet için normal adet zamanim mi bnm önceki tedavilerde 14 gün içinde adet oluyrdm

Çatlatma iğnesi olunca 14 gün mü heaap ediliyo adet için normal adet zamanim mi bnm önceki tedavilerde 14 gün içinde adet oluyrdm
Galiba evet tam bilmiyorum ben de ilk aşılamam ama sizin inşallah olmuştur iğne etkisi değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…