Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen ilk :) insallah tutar da tutmazsa ara mi vericeksiniz yoksa hemen bir daha yaptirir misiniz?
Ayy şu an hiç sonrasını düşünmedik olacak sonucuna odaklandim kendimi ,ara vermek iyi mi olur yoksa vermeden yola devam etmek mantıklı hiç bilmiyorum ama aşılamadan vazgeçtim sanki ,direkt tüp bebek diyorum bakalım zaman neyi gösterecek

Goguslerimin agrisi cok feci sadece. Onun disinda surekli uykum var yani otururken bisi yok ama kafama hafif egim vereyim direk uyuyorum sende var mi biseyler?
Benimde uçlarında var sadece acı hassaslık aşırı halsizlik var ilaçtanda olabilir mi bilmiyorum

Simdi erken gebelik testi yaptim tek cizgi cikti
10. Gunum bugun

Erken ama yarın yapacak misin ?
Benim bel ağrım arttı bugün
Aynen yarin kan vericimm :)
Gogus agrisi haric birsey yok bende
lekelenme vs vs hic bisi olmadi cok umutlu degilim acikcasi :) ikincisi icin arastirmaya bile gectim bakalim :)

Aynen yarin kan vericimm :)
Gogus agrisi haric birsey yok bende
lekelenme vs vs hic bisi olmadi cok umutlu degilim acikcasi :) ikincisi icin arastirmaya bile gectim bakalim :)
Düşündüğünün tersi olur inşallah belli olmaz yarın yapicam bende ne düşünüyosun peki tekrar aşılama mı

Düşündüğünün tersi olur inşallah belli olmaz yarın yapicam bende ne düşünüyosun peki tekrar aşılama mı
İnsallah hayirlisi ikimiz icin de:) aynen tekrar dusunuyorum. Aslinda bizde her hangi bir sikinti yok sebepsiz 2. De daha yuksek olur dedi doktor sansi, ama bilemiyorum. Bi arkadasiminda 3 te tuttu. Ama 3 kere heves etmekte istemiyorum acikcasi :/ olmadi diyorum eylul ekim gibi 2. Den sonra kendi haline birakip sonrasi iste tup bebek

Selamlar
Naptin? Ben kan verdim yarin cikicak ama evde yaptiklarimda olumsuz malesef. Hatta tesaduf eseri ankarada yeni ve iyi bir doktor buldum ondan randevu aldim bile 2. İcin

Selamlar
Naptin? Ben kan verdim yarin cikicak ama evde yaptiklarimda olumsuz malesef. Hatta tesaduf eseri ankarada yeni ve iyi bir doktor buldum ondan randevu aldim bile 2. İcin
As .dün kan verdim sonuç pozitif benim cuma tekrar vericem
Baktın mı sonucuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…