Zorunlumu bilmiyorum ama devlette yaptırdıgım için ben benim elime barkod bile verdi kan vereceksin die ama bence önemli bi kan
O zaman haftaya giderim ben zaten 3 gün sonra adetim gösteriyor bakalım hayırlısı artık hakkımızdaZorunlumu bilmiyorum ama devlette yaptırdıgım için ben benim elime barkod bile verdi kan vereceksin die ama bence önemli bi kan vermeliyiz
Ama sen 15 inde aşılama oldun 14 gün sonra kan ver erken verO zaman haftaya giderim ben zaten 3 gün sonra adetim gösteriyor bakalım hayırlısı artık hakkımızda
Doktor progestan bitince gelin dedi onun için aklımda soru işareti kaldı zaten 10 gün oluyo çok erken diye amaAma sen 15 inde aşılama oldun 14 gün sonra kan ver erken ver
10 günde azda olsa kanda çıkar da doktor çağırdıysa el mahkum gitcen :)Doktor progestan bitince gelin dedi onun için aklımda soru işareti kaldı zaten 10 gün oluyo çok erken diye amasmma için de aynı şeyi istemiş gebelik değil de hormon bakacak galiba
Çok korkuyorum hem pozitiften hem nagatiften10 günde azda olsa kanda çıkar da doktor çağırdıysa el mahkum gitcen :)
Kız pozitif den korkulur mu :)Çok korkuyorum hem pozitiften hem nagatiften
Çok erken ya bişey olur diyeKız pozitif den korkulur mu :)
evet ben 16 sında aşılama oldum 23ünde kanı ver dedi elime barkod verdi 1 marttada yani aşılamadan 12. gün sonrada diger kanı ver dediDoktor progestan bitince gelin dedi onun için aklımda soru işareti kaldı zaten 10 gün oluyo çok erken diye amasmma için de aynı şeyi istemiş gebelik değil de hormon bakacak galiba
Senden baya erken istemişler ben 26sında vericem haber verirsin artıkevet ben 16 sında aşılama oldum 23ünde kanı ver dedi elime barkod verdi 1 marttada yani aşılamadan 12. gün sonrada diger kanı ver dedi
Rabbim hayırla kucagımızı doldursunÇok erken ya bişey olur diyeçok düşünüyorum ondan galiba
Amiiin inşallah şu mübarek günlerde dualarımız kabul olur hepimizin hayırlısı sağlıklı evlatları olur inşallahRabbim hayırla kucagımızı doldursun
amin inşallahRabbim hayırla kucagımızı doldursun
Her doktorun tedavisi farklı demek ki bakalım ne olacak. İlk olduğu için çok yabancıyım her şeye burdan öğrendim bütün tedavi yöntemlerinibenimde normalde 26 sında bitiyor ama bana 23ünde gel dedi anlamadım yaaa
Doktorların yöntemi çok farklı tabi onlar daha iyi bilir de bende mesela idrara sıkışık olma dedi bi de ben iğneyi yaklaşık 38.ya da 39.saate oldum ve bana hiç ekstra bi ilaç vermedi aşılamadan sonra 18.gün test yap dedi nasıl beklerim bilmiyorumSelam kızlar 25 yasında 3 yillik evliyim bende bu ay ilk aşılamamı oldum polikistikoverliyim iğne tedavisiyle 1 yumurtam 18.7 mm oldu ama cok zor oldu ikkez klomenle 5 gunde oluyordu ama igne daha kuvvetliyken 5. Kutu igneyle yani 25 adet igneyle oldu cok sukur . Sonrasinda 11 subat persembe gece 11 de otrivelle vuruldum 12 şubat cuma sabah 10:20 de aşılamam oldu sıkışık olmaliydi cok zorlandim stresten herlde 15 dakika dinlenip eve geldik cof açık renk bi lekelenmem oldu birde duphaston verdi doktor gunde 2 defa esmde hicbir problem yok bu arada agir is yapmadım bende dinleniyrm. Simdi bekliyrm ayın 27 sini bel agrim hep vardi suanda var sol yumurtalikta benm 3 cm yakin kist olusmustu klomen tedavisinde sag yumurtadan deneyelim dedi doktorumuz . Suan kasiklarimda hafif agrilar var . Beklemek çok zor. Bu konular cok hassas ve yorucu insllah hayirli saglikli evlatlarimiz olur tez vakitte ..
Evet tabi degisiyor doktordan doktora hatta hastayada . Hayirlisi olur insallah canm bende bekliyrm haftaya bugun 7 gun falan yani nebiliyim bunaldm cok artıkDoktorların yöntemi çok farklı tabi onlar daha iyi bilir de bende mesela idrara sıkışık olma dedi bi de ben iğneyi yaklaşık 38.ya da 39.saate oldum ve bana hiç ekstra bi ilaç vermedi aşılamadan sonra 18.gün test yap dedi nasıl beklerim bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?