Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben tüp bebek bile denedim olmadı bende karamsar bakmak isterdim aslnda her defasında negatif sonuç inslh siz aksine umut etmezken güzl sonuç alirsnz😊
Sizinki bence tuttu devamı gelir inşallah 🤲🏻kan vercek misiniz yarın. İnşallah bakalım

İnşallah 🙏 yarınki test de gene silik çıkarsa veririm dayanamayip sabirszm hep :)
Bu gece dualarım sizinle 😊isteyen herkese nasip etsin Allahım. Gerçekten yaşanmadan bilinmezmiş bu durum çok zor bizim halimizden biz anlarız sadece

Bu gece dualarım sizinle 😊isteyen herkese nasip etsin Allahım. Gerçekten yaşanmadan bilinmezmiş bu durum çok zor bizim halimizden biz anlarız sadece
Amin inşallah cok sağolun benim dualarımda sznle :) aynen yaşayan biliyor çevredeki insanlar da yoruyor bu durumda Raabim kimsenin kucağını boş birakmasin

Merhaba bende 15 Şubat'ta aşılama oldum bendede olduğum günden beri kasık ağrısı var bugün de iğnenin 9.gunu idrar testi yaptım silik çıktı iğnenin etkisi değildir ins az test yaptnz mi hizc
bende 16 şubatta aşılama oldum ama ben igne felan vurulmadım bugun 1 hafta oldu testte çıkarmı?

bende 16 şubatta aşılama oldum ama ben igne felan vurulmadım bugun 1 hafta oldu testte çıkarmı?
Çıkar mı bilmiyorum ama pozitif çıksa en azindsn iğne etkisi demezsnz deneyin isterseniz bn sabrszm hergun ypyrm

Ben de iğne vurunmadım. Bugün aşılama gününü saymazsak 8. Gün erken gebelik yaptım negatif çıktı zaten ümidim yoktu ☹️

Ben de iğne vurunmadım. Bugün aşılama gününü saymazsak 8. Gün erken gebelik yaptım negatif çıktı zaten ümidim yoktu ☹️
neden kendini üzüyorsun ben bugun progesteron kanı vermeye gittim hemşire hanıma btc kanıda alırmısınız dedim kaç gün oldu dedi tam 7 gün dedim hayır daha çıkmaz dedi kanda çıkmazken idrarda nasıl çıkacak üzme lütfen kendini benimde umudum yok bugun lekelenme gibi oldum devamı yok ama korkuyorum

neden kendini üzüyorsun ben bugun progesteron kanı vermeye gittim hemşire hanıma btc kanıda alırmısınız dedim kaç gün oldu dedi tam 7 gün dedim hayır daha çıkmaz dedi kanda çıkmazken idrarda nasıl çıkacak üzme lütfen kendini benimde umudum yok bugun lekelenme gibi oldum devamı yok ama korkuyorum
Ben hazırlandım bu sonuca aslında ama eşim çok üzülüyor ona çok üzülüyorum bilmiyorum çok ümit etmek istemiyorum yine e hakkımızda hayırlısı artık

İnşallah yerleşme kanamasıdır. Progesteron kanı için ne dedi doktor

Selam kızlar 25 yasında 3 yillik evliyim bende bu ay ilk aşılamamı oldum polikistikoverliyim iğne tedavisiyle 1 yumurtam 18.7 mm oldu ama cok zor oldu ikkez klomenle 5 gunde oluyordu ama igne daha kuvvetliyken 5. Kutu igneyle yani 25 adet igneyle oldu cok sukur . Sonrasinda 11 subat persembe gece 11 de otrivelle vuruldum 12 şubat cuma sabah 10:20 de aşılamam oldu sıkışık olmaliydi cok zorlandim stresten herlde 15 dakika dinlenip eve geldik cof açık renk bi lekelenmem oldu birde duphaston verdi doktor gunde 2 defa esmde hicbir problem yok bu arada agir is yapmadım bende dinleniyrm. Simdi bekliyrm ayın 27 sini bel agrim hep vardi suanda var sol yumurtalikta benm 3 cm yakin kist olusmustu klomen tedavisinde sag yumurtadan deneyelim dedi doktorumuz . Suan kasiklarimda hafif agrilar var . Beklemek çok zor. Bu konular cok hassas ve yorucu insllah hayirli saglikli evlatlarimiz olur tez vakitte ..
canım oncelıkle inş asılaman tutar bende ilk asılamamı 13 subatta yaptırdım eve gelınce bendende bır leke geldı doktor progestan vermıstı 15gun kullanmam için fıtıl seklınde benımde kasık bel agrısı gaz sancısı mafettı şişkinlik beklemedeyım aramızda bır gun var goguslerde bıraz şişlık oldu 2gundurde adet olacakmış gıbı sancılarım oluyo sende varmı

ah bıraz sakın olup beklesek ama bu mumkun deyıl bugun ovulasyon testı vardı evde onu yaptım hıçbırsey cıkmadı bırbırımıze dua edelım rabbım bu emeklerı bosa cıkarmasın:dua:

Amin canim edelim tabi dualardan.baska Allahtan baska neyimiz kimimiz var insallah bende beklemedeyim bende valla daha bi belirti bise saldim bende hic bise anlamiyorum artik. Dediklerinden bendede var birde dun akıntım vardi bugun pek yok bilmiyorumki bende. Sen ovilasyondan ne anlayacktnki o zaten yumurta varsa çift cizgi cikarir diye biliyrm ..

Back