- 16 Şubat 2021
- 335
- 362
- 23
- 34
Galiba öyle yapmışlar zaten adet görmeye başladımCanım sıfıra yakın olunca yuvarlayıp yazıyorlar diye duymuştum. 0.007 yi 0 olarak giriyorlar yani.
İnşallahAh amin inş hepimiz hayırlı haber alırız
Bnmde 11. Gün şimdi kahverengi leke geldiMerhaba benimde 11 şubatta aşılamam oldu 3 yumurtam oluşmuştu dün doktora gittim 3 yumurtamında çatladığını söyledi 10 gün sonra test yapmamı istedi belirti sayılır mı bilmiyorum ama 2 3 gündür ağızımda tuhaf bi tat var göğüs hassasiyeti yok ama ara ara göğüsümde bi karıncalanma oluyor bir de ara ara kramp giriyor kasıklarıma bakalım sonuç ne olacak
İnş canım baya entrikalı oldu aşılamaİnşallah yerleşmedir
merhaba bende 16 şubatta aşılama oldum heyecanla bekliyorum inşallah güzel haberler alırız hayırlı olsun sanadaKızlar merhaba benimde 15 şubatta aşılamam oldu. Olduğum günden beri kasık ağrısı karın şişliği var bugün bel ağrım başladı inşallah tutunma ağrısıdır diyorum ama hiç ümidim yok. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
amin inşallah isteyen herkez için benimde çok kasık bel sırt agrılarım var ayrıca çok sarı akıntım var neden acaba ben salı günü progestoron kanı verecegim 01 marttada diger kanı inşallah hasta olmaz isem1 gün arayla olmuşuz inşallah ikimizde güzel haberi alırız.
Benim de sarı akıntım var o büyük ihtimalle progestan ilacından. Doktor eşime de demiş aşılamadan sonra progestan ilacı bitince gelin kan için diye ama o ne oluyor soramadım ben de sonra doktoraamin inşallah isteyen herkez için benimde çok kasık bel sırt agrılarım var ayrıca çok sarı akıntım var neden acaba ben salı günü progestoron kanı verecegim 01 marttada diger kanı inşallah hasta olmaz isem
Benim de baya sıkıntılı oldu anlıyorum seniİnş canım baya entrikalı oldu aşılama
Bnm günlerdir kan lekelenmem oluyor silinince geliyor bide ilişkide geldi meğer rahim ağzı nda bi yırtık yara oluşmuş ondan geliyormuş çok korkuttu . bi de pazartesi baska bi kanama oldu progesteron 200 yazdı geçti ama insanın bi umudu kırılıyo gibi sen ne yasadın canı mBenim de baya sıkıntılı oldu anlıyorum seni
10 GÜNLÜK 1 İLAÇ AMA BEN 7 GÜN İÇMİŞ OLUYORUM KAN VERDİKTEN SONRA 3 GÜN DAHA DEVAM EDECEGİM HORMON KANIMIZA BAKACAKLARMIŞBenim de sarı akıntım var o büyük ihtimalle progestan ilacından. Doktor eşime de demiş aşılamadan sonra progestan ilacı bitince gelin kan için diye ama o ne oluyor soramadım ben de sonra doktora
Benim eşimin sayısı düşük 3 ay sayısını arttırmak için uğraştık ama ilk sonucun yarısı geldi bir de ben hsg çekilirken çok ağrım olmuştu sağ tarafta hafif tıkanıklık vardı aşılama günü eşimin sayısı 6 milyon ancaydı pek ümidim yok yani sırf 2 aşılama yapayım diye uğrasıyoruz tüp bebek içinBnm günlerdir kan lekelenmem oluyor silinince geliyor bide ilişkide geldi meğer rahim ağzı nda bi yırtık yara oluşmuş ondan geliyormuş çok korkuttu . bi de pazartesi baska bi kanama oldu progesteron 200 yazdı geçti ama insanın bi umudu kırılıyo gibi sen ne yasadın canı m
Bizde promen k kullanarak düzeltmştk sayıyıBenim eşimin sayısı düşük 3 ay sayısını arttırmak için uğraştık ama ilk sonucun yarısı geldi bir de ben hsg çekilirken çok ağrım olmuştu sağ tarafta hafif tıkanıklık vardı aşılama günü eşimin sayısı 6 milyon ancaydı pek ümidim yok yani sırf 2 aşılama yapayım diye uğrasıyoruz tüp bebek için
Şimdi proxeed plus kullanıyor eşim. Devlette değil özelde yaptırdık canım dua ediyoruz Allahtan ümit kesilmez olur bizimde diye düşünüyorum Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin sizin ilk aşılama mı?Bizde promen k kullanarak düzeltmştk sayıyı
6 milyondan 1 tanesi döllenecek pes etme devlette mi yaptrdın peki
Aynen gecen o ocakta çatlatma iğnesi ile bi hamilelik yaşadımmdış gebelikle 8 . haftada sonlandı ondan beri olmadı bu ayda aşılama denedik ama çok bi içime sinmedi bu kezŞimdi proxeed plus kullanıyor eşim. Devlette değil özelde yaptırdık canım dua ediyoruz Allahtan ümit kesilmez olur bizimde diye düşünüyorum Allah anne olmak isteyen herkese nasip etsin sizin ilk aşılama mı?
İnşallah tutarAynen gecen o ocakta çatlatma iğnesi ile bi hamilelik yaşadımmdış gebelikle 8 . haftada sonlandı ondan beri olmadı bu ayda aşılama denedik ama çok bi içime sinmedi bu kez
Aynen canım mahrem konular derdini anlatamıyon burda güzel dostluklar kuruyoruzİnşallah tutarbenim de duygularım bi değişik vücudumda olan herşeyi ona yoruyorum etrafımda kimse bilmiyor yaşadığım süreci iyi ki bu platform var
Evet 10 günlük bitince gelin dedi bize ben sonuçtan korktuğum için hemen öğrenmek istemiyodum gitmem diyordum şimdi mecbur gitmek mi lazım10 GÜNLÜK 1 İLAÇ AMA BEN 7 GÜN İÇMİŞ OLUYORUM KAN VERDİKTEN SONRA 3 GÜN DAHA DEVAM EDECEGİM HORMON KANIMIZA BAKACAKLARMIŞ
Zorunlumu bilmiyorum ama devlette yaptırdıgım için ben benim elime barkod bile verdi kan vereceksin die ama bence önemli bi kan vermeliyizEvet 10 günlük bitince gelin dedi bize ben sonuçtan korktuğum için hemen öğrenmek istemiyodum gitmem diyordum şimdi mecbur gitmek mi lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?