Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bende ıkınci aşılamamı olacağım su an klomen kullanıyorum cuma günü bakılacak yumurtaya
Merhaba bende aynı durumdayım ilacı da aynı donemde kullanmışız ben bugun gittim kontrole klomeni adetın 3. Gunu başlamıştım bugun ıkı taraftda 12-10 mm yumurta gorduler kan tahlılı verdim öğlenden sonra gostercem estradıol ve progesteron bakıldı sizinki nasıl naptınız

Öyle de olacak inşallah içini ferah tut test ne zaman yaptıracaktın ?

Tamam canım haber verirsin
negatif. hatta öyle ki 0.00 yazıyor. doktor da şaşırdı niye öyle ki acaba başka bir merkezde testi yenilet dedi. pozitif değildir o kesin çıkardı ama 0.00 olması da acaba labaratuvar sıkıntısı olabilir mi diye düşündürdü dedi. var mı acaba böyle bir durum yaşayan?

İnş akıntım çoğaldı diyom yumurtluyom mu acayip gaz var dizler bel pert progesteron mı diycem ama salıya az kaldı
Bende gazdan gecenin bi yarısı uyandığımı biliyorum evin içinde gezine gezine bi hal olmuştum
hiç öyle bir durum yaşamadım canım ama 0.00 çıkması da tuhaf laboratuvar hatasıdır bence de

Canım sıfıra yakın olunca yuvarlayıp yazıyorlar diye duymuştum. 0.007 yi 0 olarak giriyorlar yani.

Kızlar merhaba benimde 15 şubatta aşılamam oldu. Olduğum günden beri kasık ağrısı karın şişliği var bugün bel ağrım başladı inşallah tutunma ağrısıdır diyorum ama hiç ümidim yok. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah

Ah amin inş hepimiz hayırlı haber alırız

Merhaba benimde 11 şubatta aşılamam oldu 3 yumurtam oluşmuştu dün doktora gittim 3 yumurtamında çatladığını söyledi 10 gün sonra test yapmamı istedi belirti sayılır mı bilmiyorum ama 2 3 gündür ağızımda tuhaf bi tat var göğüs hassasiyeti yok ama ara ara göğüsümde bi karıncalanma oluyor bir de ara ara kramp giriyor kasıklarıma bakalım sonuç ne olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…