- 16 Şubat 2021
- 335
- 362
- 23
- 34
İnşallah hepimizin yüzü güler bu ayİnş inş öyle anlatırsın
Merhaba bende aynı durumdayım ilacı da aynı donemde kullanmışız ben bugun gittim kontrole klomeni adetın 3. Gunu başlamıştım bugun ıkı taraftda 12-10 mm yumurta gorduler kan tahlılı verdim öğlenden sonra gostercem estradıol ve progesteron bakıldı sizinki nasıl naptınızMerhaba bende ıkınci aşılamamı olacağım su an klomen kullanıyorum cuma günü bakılacak yumurtaya
Öyle de olacak inşallah içini ferah tut test ne zaman yaptıracaktın ?Benim de aynen öyle olur koyu renk akıntılarla lekelerle başlar ardından kanama olur. Ben şu anda tam anlamıyla gelememesini progestana bağlıyorum sanki onu bıraksam artık tamamen gelecek gibi. İnşallah öyledir inşallah ben de gelip böyle böyle oldu umudunuzu kaybetmeyin diye anlatırım :)
İnşallah inşallah .... Dün yaptırdım bugün bir fırsat bulursam almaya gideceğimÖyle de olacak inşallah içini ferah tut test ne zaman yaptıracaktın ?
Tebrik ederim canım gözünüz aydın darısı diğer arkadaşlarımızaÖyle de olacak inşallah içini ferah tut test ne zaman yaptıracaktın ?
10. gün erken ama sen de biliyorsun10. Günden güzel bi negatif
Ne bilelim kız erken gebelik testi 7 tane sipariş etmiştim gelir gelmez dayanamadım senn aldın mı sonucu10. gün erken ama sen de biliyorsun
Çok sağol canım inşallah tez zamandaTebrik ederim canım gözünüz aydın darısı diğer arkadaşlarımıza
Tamam canım haber verirsinİnşallah inşallah .... Dün yaptırdım bugün bir fırsat bulursam almaya gideceğim
14 şubatta yapmıştım benimde tek çizgiydi ama kan testi olumlu çıkmıştı üzme kendini kan testinin sonucuna kadar10. Günden güzel bi negatif
İnş akıntım çoğaldı diyom yumurtluyom mu acayip gaz var dizler bel pert progesteron mı diycem ama salıya az kaldı14 şubatta yapmıştım benimde tek çizgiydi ama kan testi olumlu çıkmıştı üzme kendini kan testinin sonucuna kadar
negatif. hatta öyle ki 0.00 yazıyor. doktor da şaşırdı niye öyle ki acaba başka bir merkezde testi yenilet dedi. pozitif değildir o kesin çıkardı ama 0.00 olması da acaba labaratuvar sıkıntısı olabilir mi diye düşündürdü dedi. var mı acaba böyle bir durum yaşayan?Tamam canım haber verirsin
Bende gazdan gecenin bi yarısı uyandığımı biliyorum evin içinde gezine gezine bi hal olmuştumİnş akıntım çoğaldı diyom yumurtluyom mu acayip gaz var dizler bel pert progesteron mı diycem ama salıya az kaldı
hiç öyle bir durum yaşamadım canım ama 0.00 çıkması da tuhaf laboratuvar hatasıdır bence denegatif. hatta öyle ki 0.00 yazıyor. doktor da şaşırdı niye öyle ki acaba başka bir merkezde testi yenilet dedi. pozitif değildir o kesin çıkardı ama 0.00 olması da acaba labaratuvar sıkıntısı olabilir mi diye düşündürdü dedi. var mı acaba böyle bir durum yaşayan?
Hadi bakalım salıdan sonra ak kara belli olcakBende gazdan gecenin bi yarısı uyandığımı biliyorum evin içinde gezine gezine bi hal olmuştum
hiç öyle bir durum yaşamadım canım ama 0.00 çıkması da tuhaf laboratuvar hatasıdır bence de
Canım sıfıra yakın olunca yuvarlayıp yazıyorlar diye duymuştum. 0.007 yi 0 olarak giriyorlar yani.negatif. hatta öyle ki 0.00 yazıyor. doktor da şaşırdı niye öyle ki acaba başka bir merkezde testi yenilet dedi. pozitif değildir o kesin çıkardı ama 0.00 olması da acaba labaratuvar sıkıntısı olabilir mi diye düşündürdü dedi. var mı acaba böyle bir durum yaşayan?
Ah amin inş hepimiz hayırlı haber alırızKızlar merhaba benimde 15 şubatta aşılamam oldu. Olduğum günden beri kasık ağrısı karın şişliği var bugün bel ağrım başladı inşallah tutunma ağrısıdır diyorum ama hiç ümidim yok. Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?