Canım ben üşüyorum 10 gündürGün içinde de terleme soğuma gibi şikayetlerin oluyor mu senin de ?
Aşılamanın ertesi günü kullandımNe zamandan itibaren kullandınız acaba adetin 2. Günümü başladınız yoksa aşılama günümü başladınız
Çok teşekkür ederimAşılamanın ertesi günü kullandım
Koyu renk bir akıntı oldu ben de az evvel. Umudum tamamen bitti. Oturdum ağlıyorum yapacak hiçbir şeyim yok artıkKullandım canım kullanmaya da devam et dedi doktor bugün
Kaçıncı günü desin. Belki tutunma kanamasıdır tatlım. Ağlama sakin olKoyu renk bir akıntı oldu ben de az evvel. Umudum tamamen bitti. Oturdum ağlıyorum yapacak hiçbir şeyim yok artık
Hayır bak sakın öyle düşünme benden de gelmişti doktorumun asistanına sordum iyi bişey bu dedi gelmesini bekleriz dedi bu akşam benden yine geldi leke sakın moralini bozma olumlu düşün seninde pozitif olacaktır inşallahKoyu renk bir akıntı oldu ben de az evvel. Umudum tamamen bitti. Oturdum ağlıyorum yapacak hiçbir şeyim yok artık
ne güzel rabbim kucagına almayıda nasip etsin darısı bizlere inşallahHamileyimmmm
Amin canım benim inşallah Allah razı olsunne güzel rabbim kucagına almayıda nasip etsin darısı bizlere inşallah
Bugün 15. Dün kan tahlili yaptırdım zaten ama sonucunu alamadım. Bugün alacağım ama akşam lekelenme olunca umudum kalmadı. Bir de doktor progestan kullandığın sürece adet olamazsın tahlili yaptır negatif olursa progestanı bırak adet gör diyordu. Demekki geleceği varsa her şeye rağmen geliyor. Bütün gece uyumadım :/Kaçıncı günü desin. Belki tutunma kanamasıdır tatlım. Ağlama sakin ol
Sanki bu öyle değil gibi Seda ya sanki kırmızıya dönecek gibi bütün gece uyumadım o kadar kötüyüm ki artık :/Hayır bak sakın öyle düşünme benden de gelmişti doktorumun asistanına sordum iyi bişey bu dedi gelmesini bekleriz dedi bu akşam benden yine geldi leke sakın moralini bozma olumlu düşün seninde pozitif olacaktır inşallah
Benim normalde adetten önce birkaç gün leke şeklinde gelir sonra kanamam başlar kan vermeye gideceğim sabah görmüştüm bende lekeyi hasta olucam diye düşünmüştüm aynı senin gibi tutunmasının lekesidir şakın korkma pozitif düşünSanki bu öyle değil gibi Seda ya sanki kırmızıya dönecek gibi bütün gece uyumadım o kadar kötüyüm ki artık :/
Sonucunu almadın mı daha canımSanki bu öyle değil gibi Seda ya sanki kırmızıya dönecek gibi bütün gece uyumadım o kadar kötüyüm ki artık :/
Ne güzel bir cümle çok iyi geldi... İnşallah sizlerden güzel haberler alırım bana umut oluyor. Ama ben artık bıraktım bu süreç beni çok yordu. En azından bi süre ara vereceğim.Sağlık olsun.hayatın zamanlamasına güven diye sevdiğim bir söz var.
İnşallah en güzel zamanı kolluyordur
Canım hakkında ve hakkımızda hayırlısu olsun vakti saati ne zaman gör bakKızlar ben regli oldum.
Birkaç ay dinleneceğim.
Geri kalan aşılama yaptıranlar tutar inşallah.
Bugün almaya gideceğiz. Aslında görmek istemiyorum ama içime de sinmiyorSonucunu almadın mı daha canım
E nabızda yok mu canım bnm içinde zor gidip sonuç almak hepBugün almaya gideceğiz. Aslında görmek istemiyorum ama içime de sinmiyor
Benim de aynen öyle olur koyu renk akıntılarla lekelerle başlar ardından kanama olur. Ben şu anda tam anlamıyla gelememesini progestana bağlıyorum sanki onu bıraksam artık tamamen gelecek gibi. İnşallah öyledir inşallah ben de gelip böyle böyle oldu umudunuzu kaybetmeyin diye anlatırım :)Benim normalde adetten önce birkaç gün leke şeklinde gelir sonra kanamam başlar kan vermeye gideceğim sabah görmüştüm bende lekeyi hasta olucam diye düşünmüştüm aynı senin gibi tutunmasının lekesidir şakın korkma pozitif düşün
Dünden beri bakıyorum ama yokE nabızda yok mu canım bnm içinde zor gidip sonuç almak hep
İnş inş öyle anlatırsınBenim de aynen öyle olur koyu renk akıntılarla lekelerle başlar ardından kanama olur. Ben şu anda tam anlamıyla gelememesini progestana bağlıyorum sanki onu bıraksam artık tamamen gelecek gibi. İnşallah öyledir inşallah ben de gelip böyle böyle oldu umudunuzu kaybetmeyin diye anlatırım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?