Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bnm de 8.günüm ve 2 3 gündür adet sancısı çekiyorum. Bende umut kalmadı
Canım 8. Gün çok erken.
Adet belirtisi için de çok erken hamilelik için de..
Psikolojik hepsi böyle hamillelik beklentisi içindeyken vücudumuzdaki değişikliklere daha hassas oluyoruz normal zamanlara göre çoğu ondan.
Beklemek çok yıpratıcı biliyorum.
Olumlu ya da olumsuz yakında bitecek benimki diye seviniyorum .bugün 13. Gün bitti.

Ya çok sevindim valla. Bu mübarek günde öğrendin hemde. Valla kendim hamileymişim gibi sevindim. Allah sağlıklı bir gebelik versin. Sağlıkla kucagına al bebegin inşallah
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim amin inşallah Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Hadi gözünüz aydın olsun :)Tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Bizim de umudumuz oldunuz hamilenin duası kabul olur derler bu gece bizim için dua eder misiniz ? :)
Çok sağol canım Allah razı olsun amin inşallah Hep dua ediyorum edicem de Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah

Teşekkür ederim tatlım. Biliyorum işte de beklemekte çok zor. Sen yarın testmi yapıcan yoksa adetimi bekleyeceksin. İnşallah olumlu sonuç alırsın. Haberdar et benide merk ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…