- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Ay gözün aydın canım aşılama sonrası neler yaşadın bnm gibi ilk günler kanamalar oldu
Göğüslerimden sonra ben de umutlandım.Ya kuzum niyeyse çok umutluyum ya olsan olurdun bnce leke yerleşme olmasın
Aynen kuzum bnmde farklı belirtiler olmaya başladı bi umut tekrar yüzüm güldü dizlerime kadar agrıyoGöğüslerimden sonra ben de umutlandım.
Güzelce pazartesini bekleyeceğim artık.
Çok heyecanlıyım yaaAynen kuzum bnmde farklı belirtiler olmaya başladı bi umut tekrar yüzüm güldü dizlerime kadar agrıyo
Aminnnnn aminnnbu mübarek günde inşÇok heyecanlıyım yaa.. isteyen herkesin aşılaması tutar inşallah ️
Bnmde 9 . gün ama adet belirtisi hamilelik belirtisi de oluyor hemen umutsuzlanmaBnm de 8.günüm ve 2 3 gündür adet sancısı çekiyorum. Bende umut kalmadı
İnşallah öyledir. Ne bilim hep olumsuz düşünmek geçiyor içimdenBnmde 9 . gün ama adet belirtisi hamilelik belirtisi de oluyor hemen umutsuzlanma
Canım 8. Gün çok erken.Bnm de 8.günüm ve 2 3 gündür adet sancısı çekiyorum. Bende umut kalmadı
Çok sağol canım Allah razı olsun amin inşallahHadi gözünüz aydın olsun :)Tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Bizim de umudumuz oldunuz hamilenin duası kabul olur derler bu gece bizim için dua eder misiniz ? :)
Ay gözün aydın canım aşılama sonrası neler yaşadın bnm gibi ilk günler kanamalar oldu
Teşekkür ederim tatlım. Biliyorum işte de beklemekte çok zor. Sen yarın testmi yapıcan yoksa adetimi bekleyeceksin. İnşallah olumlu sonuç alırsın. Haberdar et benide merk ettimCanım 8. Gün çok erken.
Adet belirtisi için de çok erken hamilelik için de..
Psikolojik hepsi böyle hamillelik beklentisi içindeyken vücudumuzdaki değişikliklere daha hassas oluyoruz normal zamanlara göre çoğu ondan.
Beklemek çok yıpratıcı biliyorum.
Olumlu ya da olumsuz yakında bitecek benimki diye seviniyorum .bugün 13. Gün bitti.
Amin inşallah cnmÇok sağol canım Allah razı olsun amin inşallahHep dua ediyorum edicem de Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Pazartesine kadar bekleyeceğim canım.adet olmazsam pazartesi gidip test yapacağım.Teşekkür ederim tatlım. Biliyorum işte de beklemekte çok zor. Sen yarın testmi yapıcan yoksa adetimi bekleyeceksin. İnşallah olumlu sonuç alırsın. Haberdar et benide merk ettim
Amin inşallah :) Seda sen progestan kullandın mı?Çok sağol canım Allah razı olsun amin inşallahHep dua ediyorum edicem de Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah
Gün içinde de terleme soğuma gibi şikayetlerin oluyor mu senin de ?Pazartesine kadar bekleyeceğim canım.adet olmazsam pazartesi gidip test yapacağım.
Haberdar ederim inş.
Kullandım canım kullanmaya da devam et dedi doktor bugünAmin inşallah :) Seda sen progestan kullandın mı?
Ne zamandan itibaren kullandınız acaba adetin 2. Günümü başladınız yoksa aşılama günümü başladınızKullandım canım kullanmaya da devam et dedi doktor bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?