Başka birinde daha terleme belirtisi olmasına sevindim.bir tek bende var sanıyordumBende de terleme oluyor geceleri birkaç gündür ve bende de terleme regl belirtisidir. Aydan aya değişiyordu tabi ama genelde böyle terleme oluyordu :/ Ben kan testi yaptırdım sabah şimdi sonucu bekliyorum :/
Ya ben de bazı aylar böyle suyum çıkmış gibi uyanırım oradan bilirim olacağımı birkaç gündür terleme var ancak öyle değil ama ben yine de adete yoruyorum çünkü başka belirtim yok :/ Aşılama yaptırdım 4 şubatta bugün 14. gün tam. Progestan kullanıyorum adet geciktirebilir diye bir cesaret yaptırdım kan tahlilini bakalım. Dün evde gebelik testi yaptım negatif çıktı çok umudum kalmadı o yüzden. Haber veririmBaşka birinde daha terleme belirtisi olmasına sevindim.bir tek bende var sanıyordum
Adet olacağım sabahlarda saç diplerim terler , bazen daha net farkederşm bazen telaşesinde içinde bu belirtiyi farketmem.
Bize de yaz test sonucunu..aşılama mı yaptırdın sen de?
2 gün test sonucunu beklemek çok stresli ya ...Dün sağlık ocağına kan vermiştim ya onlar daha hastane gitmemiş bile o yüzden kendi doktorumun yerinde yaptırdım kan testini akşama sonuç çıkar dedi kan alan asistana da sordum lekelenmem olmuştu diye iyi bişey olmasını istiyoruz dedi öyle deyince daha çok heyecanlandım ümidimi kesmiştim çünkü lekelenmeyi görünce yanı yine bellemedeyim bakalım akşama sonucum ne çıkacak
Çok aşırı stresli hemde akşam olmasını sabırsızlıkla bekliyorum2 gün test sonucunu beklemek çok stresli ya ...
Biz geçen seferlerde kan verdiğimizde 2 saat sürdü sonucun çıkması ama eşim işteyken sürekli aramış çıktı mı çıktı mı diye biz sizi ararız siz aramayın demişler en son
Çok aşırı stresli hemde akşam olmasını sabırsızlıkla bekliyorum
Açıkçası ben gerginliğe hiç gelemiyorum.Bende sağlık ocağında yaptırdım bugün test yarın öğleden sonra çıkar dediler pişman oldum keşke hastaneye gitseydim.
HamileyimmmmAçıkçası ben gerginliğe hiç gelemiyorum.Evin karşısındaki hastaneye yaptırıyorum.eve gelip yatıyorum düşünmemek için.2 saat sonra telde söylüyorlar.
Kan değeriniz kaç cıktı öğrenebilir miyim?Hamileyimmmm
29Kan değeriniz kaç cıktı öğrenebilir miyim?
Teşekkür ederim canım darısı başına inşallahÇok sevindimm. Tebrikler ..
İnşallah canımTeşekkür ederim canım darısı başına inşallah
Ya çok sevindim valla. Bu mübarek günde öğrendin hemde. Valla kendim hamileymişim gibi sevindim. Allah sağlıklı bir gebelik versin. Sağlıkla kucagına al bebegin inşallahHamileyimmmm
He ona bişey diyemem bak işte tatlım. İnşallah hepimizin bu ayki aşılamaları tutar :)ama ben çatlatma iğnesi vurmadım yumurtalıklarım kendiliginden çatladı direk ertesi gün aşılama yaptılar :) hamile kalayımda hayırlısı ise 9 ay wc ye taşınırım napayım :)
Kuzum naptın sende durum nasılYumurtaların klomene cevap verip büyüyorsa gerisi kolay.
Sadece ihtimalin tutması gerekiyor.
Akşam üzerinden beri göğüs ağrım var.Kuzum naptın sende durum nasıl
Ya kuzum niyeyse çok umutluyum ya olsan olurdun bnce leke yerleşme olmasınAkşam üzerinden beri göğüs ağrım var.
Sabah hafif bir pembe leke olmuş arkası gelmedi.
Salı gününden beri göğsüm 6 cm büyümüş.
Bilmiyorum bunlar hamilelik belirtisi mi?
Eşim pazartesi teste gidelim diyor.
Doktorum da adetinin gecikmesini bekle dedi.
Dolayısıyla bekliyorum.
Hadi gözünüz aydın olsun :)Tebrik ediyorum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin :) Bizim de umudumuz oldunuz hamilenin duası kabul olur derler bu gece bizim için dua eder misiniz ? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?