Gebeliğe Hazırlık Şubat 2021 aşılama yaptıracaklar 🍀

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de terleme oluyor geceleri birkaç gündür ve bende de terleme regl belirtisidir. Aydan aya değişiyordu tabi ama genelde böyle terleme oluyordu :/ Ben kan testi yaptırdım sabah şimdi sonucu bekliyorum :/
Başka birinde daha terleme belirtisi olmasına sevindim.bir tek bende var sanıyordum
Adet olacağım sabahlarda saç diplerim terler , bazen daha net farkederşm bazen telaşesinde içinde bu belirtiyi farketmem.
Bize de yaz test sonucunu..aşılama mı yaptırdın sen de?

Ya ben de bazı aylar böyle suyum çıkmış gibi uyanırım oradan bilirim olacağımı birkaç gündür terleme var ancak öyle değil ama ben yine de adete yoruyorum çünkü başka belirtim yok :/ Aşılama yaptırdım 4 şubatta bugün 14. gün tam. Progestan kullanıyorum adet geciktirebilir diye bir cesaret yaptırdım kan tahlilini bakalım. Dün evde gebelik testi yaptım negatif çıktı çok umudum kalmadı o yüzden. Haber veririm

2 gün test sonucunu beklemek çok stresli ya ...
Biz geçen seferlerde kan verdiğimizde 2 saat sürdü sonucun çıkması ama eşim işteyken sürekli aramış çıktı mı çıktı mı diye biz sizi ararız siz aramayın demişler en son

Çok aşırı stresli hemde akşam olmasını sabırsızlıkla bekliyorum

Bende sağlık ocağında yaptırdım bugün test yarın öğleden sonra çıkar dediler pişman oldum keşke hastaneye gitseydim.

Çok aşırı stresli hemde akşam olmasını sabırsızlıkla bekliyorum
Bende sağlık ocağında yaptırdım bugün test yarın öğleden sonra çıkar dediler pişman oldum keşke hastaneye gitseydim.
Açıkçası ben gerginliğe hiç gelemiyorum.Evin karşısındaki hastaneye yaptırıyorum.eve gelip yatıyorum düşünmemek için.2 saat sonra telde söylüyorlar.

Arkadaşlar aşılamaniz hayırlı sonuçlanır inşallah isteyen herkese rabbim hayırlı evlat nasip etsin.
Ben pko hastasiyim 3 kere asilama oldum ilk asilamamda hiç belirti yaşamadım tutmadi sandım lekelenmem oldu adet olucam sandım sonradan kanamam artmıştı düşük yaptım onu malesef 2.asilamada doktorum progestan vardı sabah akşam kullandım 2.asilamamda tuttu 3 yaşında oğlum var şuan çok şükür şimdide ocak ayında 3 asilama mi oldum buda tuttu çok şükür aşılamanın 11.gunu normal gebelik testi yaptım çok zor görülen bi çizgi vardı iğnenin etkisi gidiyor artık diye düşündüm dayanamayıp 13.gun tekrar yaptim biraz daha koyulasti ikinci çizgi 14.gun yaptım daha köyü cıktı testim 15.gunde kan verdim 154.80 çıkmıştı.
3 asilamada da tutmasına rağmen hiç belirti yaşamadım ben hep kanda öğrendim içinizi ferah tuttun kimisinde belirti oluyor kimisinde olmuyor.
Hergun dualarım dasınız hepiniz için dua ediyorum

Kuzum naptın sende durum nasıl
Akşam üzerinden beri göğüs ağrım var.
Sabah hafif bir pembe leke olmuş arkası gelmedi.
Salı gününden beri göğsüm 6 cm büyümüş.
Bilmiyorum bunlar hamilelik belirtisi mi?
Eşim pazartesi teste gidelim diyor.
Doktorum da adetinin gecikmesini bekle dedi.
Dolayısıyla bekliyorum.

Ya kuzum niyeyse çok umutluyum ya olsan olurdun bnce leke yerleşme olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…