saglık ocagında benim bildigim 11. 00 den sonra verilen kanlar ertesi gün çıkıyorDün sağlık ocağına kan vermiştim ya onlar daha hastane gitmemiş bile o yüzden kendi doktorumun yerinde yaptırdım kan testini akşama sonuç çıkar dedi kan alan asistana da sordum lekelenmem olmuştu diye iyi bişey olmasını istiyoruz dedi öyle deyince daha çok heyecanlandım ümidimi kesmiştim çünkü lekelenmeyi görünce yanı yine bellemedeyim bakalım akşama sonucum ne çıkacak
inşallah güzel haberler alırsın bizimlede paylaşırsın bende 16 şubatta aşılama oldum bekliyorum hayırlısı ile inşallahDün sağlık ocağına kan vermiştim ya onlar daha hastane gitmemiş bile o yüzden kendi doktorumun yerinde yaptırdım kan testini akşama sonuç çıkar dedi kan alan asistana da sordum lekelenmem olmuştu diye iyi bişey olmasını istiyoruz dedi öyle deyince daha çok heyecanlandım ümidimi kesmiştim çünkü lekelenmeyi görünce yanı yine bellemedeyim bakalım akşama sonucum ne çıkacak
Ben dün sabah 9 da vermiştim kanı evet ertesi gün çıkıyor ama kanların hastaneye gitmesi gerekiyor sonucun çıkması için bu sabahta kanlar hala sağlık ocağında bekliyordu o yüzden kendi dokturuma gittim yaptırmayasaglık ocagında benim bildigim 11. 00 den sonra verilen kanlar ertesi gün çıkıyor
İnşallah canım sonucu alınca sizinle de paylaşırım inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırızinşallah güzel haberler alırsın bizimlede paylaşırsın bende 16 şubatta aşılama oldum bekliyorum hayırlısı ile inşallah
amin inşallah bişey soracagım aşılamadan sonra sık idrara çıkman oldumu hemde sıkışık bir şekildeİnşallah canım sonucu alınca sizinle de paylaşırım inşallah hepimiz olumlu sonuçlar alırız
Evet canım oldu hala da öyle ara ara ve çok gazım olmuştu ilk zamanlardaamin inşallah bişey soracagım aşılamadan sonra sık idrara çıkman oldumu hemde sıkışık bir şekilde
ya çünkü ben normalde idrarımı çok afedersin akşama kadar tutsam tutarım yani ama aşılamadan sonra sıkışık bir şekilde idrara çıkıyorum bakalım sonucumuz ne olacak çok merak ediyorum heyecanla bekliyorum hem kendimi hem herkezi :)Evet canım oldu hala da öyle ara ara ve çok gazım olmuştu ilk zamanlarda
Aynen canım inşallah hayırlı sonuçlar alırızya çünkü ben normalde idrarımı çok afedersin akşama kadar tutsam tutarım yani ama aşılamadan sonra sıkışık bir şekilde idrara çıkıyorum bakalım sonucumuz ne olacak çok merak ediyorum heyecanla bekliyorum hem kendimi hem herkezi :)
peki siz 7 gün sonra 1 kan verdinizmi propeoteon kanı yazıyor tabi yanlışta yazmış olabilirimAynen canım inşallah hayırlı sonuçlar alırız
Hayırlı olsun aşılamanKızlar ben 16 şubatta aşılama oldum ama 2 gündür hiç gitmediğim kadar çok sık idrara gidiyorum varmı aranızda böyle bir sıkıntı yaşayan ben tutardım idrarımı ama şimdi tutamıyorumda hemen sıkışık bi şekilde geliyor
Yok öyle bir kan vermedim progesteron hormonu testi mi doktorum öyle bişey demedi bana 12 gün sonra kanda gebelik testi yaptırırsın dedi sadecepeki siz 7 gün sonra 1 kan verdinizmi propeoteon kanı yazıyor tabi yanlışta yazmış olabilirim
Canım lekelenme oluyormuş iyi bişey dedi bana doktorun asistanı kalbini ferah tutKızlar dün gece yatakta ter içinde kaldım.bu benim en büyük regli belirtisidir.
Biraz önce de hafif kahverengi/ pembe lekelenme vardı çamaşırda.
Bat Cumartesi normalde ama.
evet evet progesteron kanı 23 şubatta gel ver dedi banaYok öyle bir kan vermedim progesteron hormonu testi mi doktorum öyle bişey demedi bana 12 gün sonra kanda gebelik testi yaptırırsın dedi sadece
Çatlatma iğnesinin içinde hamilelik hormonu bulunuyor. Bu yüzden hep idrara çıkıyoruz kızlar. İnşallah hamile kalırsak da 9 ay böyle wc çıkıcazHayırlı olsun aşılamaninşallah sağlıklı bebişlerin olur.
İdrara ben de sık çıkmıştım.ama direkt aşılamayla bir ilgisi var mı bilmiyorum.
Yaaa onu bilmiyorum canımevet evet progesteron kanı 23 şubatta gel ver dedi bana
ama ben çatlatma iğnesi vurmadım yumurtalıklarım kendiliginden çatladı direk ertesi gün aşılama yaptılar :) hamile kalayımda hayırlısı ise 9 ay wc ye taşınırım napayım :)Çatlatma iğnesinin içinde hamilelik hormonu bulunuyor. Bu yüzden hep idrara çıkıyoruz kızlar. İnşallah hamile kalırsak da 9 ay böyle wc çıkıcaz
İnşallah canım ya.Canım lekelenme oluyormuş iyi bişey dedi bana doktorun asistanı kalbini ferah tut
Aynen biraz daha sabır hayırlısı olsun inşaallahİnşallah canım ya.
Günlerdir duygu selinden sonra o kadar yorulmuşum ki hiç bir duygu hissedemedim lekeyi görünce..
Bekleyeceğiz bir kaç gün daha.
Hakkımızda hayırlısı olsun
Bende de terleme oluyor geceleri birkaç gündür ve bende de terleme regl belirtisidir. Aydan aya değişiyordu tabi ama genelde böyle terleme oluyordu :/ Ben kan testi yaptırdım sabah şimdi sonucu bekliyorum :/Kızlar dün gece yatakta ter içinde kaldım.bu benim en büyük regli belirtisidir.
Biraz önce de hafif kahverengi/ pembe lekelenme vardı çamaşırda.
Bat Cumartesi normalde ama..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?