• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük Beta HCG ile Hamile Olduğunu Öğrenenler?

Merhaba Arkadaşlar :) aylardır sitede çok dolaşıyorum. Çok konu okudum ama ancak üye olabildim, ilk defa yazıyorum. :)
geçen sene alışama yaptırmıştık. 9. gunde kan tahlilinde beta 3,5 cıkıp 2 gun sonrakı testte düşmüştü ve normal döngü günümde 0,000 lara düştü, adet olmuştum.
bu sene de 1 şubatta aşılama yaptırdım. 12. gunde kan verdim. Beta değerim hep 0,0000... lı çıkardı. bu sefer de 0,36 çıktı. Doktorum dedi ki 2 gun sonra tekrarlayalım.
2 gun sonrasında yeniden kan verdim. Değerim 1,20'ye çıktı. çok düşük bir değer farkındayım ama, hala regl de olmadım. (2 gün gecikmedeyim)
geç döllenme olmuş olabilir, aşılama günü hemen olmamış olabilir dedi doktorum da. bu akşam yine kan vereceğim.
bu şekilde düşük betanın yükselmesini takip ederek hamile olduğunu geç öğrenen var mı acaba?
16.02 de beta değerim 2.21 çıktı sonra 18.02 de tekrar kan verip 10.65 gördüm bu değer yükselebiliyor ama adet gecikmemin 10. günündeyim sürekli 2 günde bir kan verip takip edebilirsin

16.02 de beta değerim 2.21 çıktı sonra 18.02 de tekrar kan verip 10.65 gördüm bu değer yükselebiliyor ama adet gecikmemin 10. günündeyim sürekli 2 günde bir kan verip takip edebilirsin

teşekkür ederim bilgi için <3 en azından olabilecek olduğunu gördüm yazılanlar sayesinde :)

bugün regl oldum ama maalesef , kanamam baya yogun :(

Back