Canım ben dün aşılama oldum bana 12. gün kan testi verdirmemi söyledi inşallah rabbim gonlumuze göre verir... ilk aşılamamBugün yaptırsam çıkar mı? 12. Gün
Hayırlı olsun canım.inşallah tutar da güzel haberlerini alırız.Canım ben dün aşılama oldum bana 12. gün kan testi verdirmemi söyledi inşallah rabbim gonlumuze göre verir... ilk aşılamam
Merhaba bende ıkınci aşılamamı olacağım su an klomen kullanıyorum cuma günü bakılacak yumurtayaMerhaba kızlar. Bugün doktor kontrolündeydim.2 tane yumurtam olmuş.cuma günü aşılama yapılacak.bu gece çatlatma iğnesini kendim vuracağım. Başka aşılama yaptıracak olan var mı bu ay?
İğneden ne kadar süre sonra olacak aşılamanızTeşekkür ederim. Büyütmek için menopour 75 kullandım 7 gün iki doz ilaç bir su şeklinde.doktorumun özel muayenehanesinde tedavi görüyorum.bu gece ovitrelle çatlatma iğnesi vuracağım kendime. Daha önce klomenle denedik olmadı.bu sefer aşılama olacak inşallah.çok heyecanlıyım.
Nasıl yani ilaç pozitif etkimi veriyormuşHayırlı olsun canım.inşallah tutar da güzel haberlerini alırız.
Benim ilacım geç bitti. En sonuncusunu dün aldım. O yüzden bugün pozitif çıksa bile ilacın etkisinden dolayı olurmuş.o yüzden bekleyeceğim.
MerhabaMerhaba bende ıkınci aşılamamı olacağım su an klomen kullanıyorum cuma günü bakılacak yumurtaya
7 gün iğne kullandım.aslında 5 gün vermişti ama yeterli görmedi yumurtaların büyüklüğünü dolayısıyla iki gün daha devam ettim.iğnelerim bittiği günün gecesi çatlatma iğnesi yaptım kendime.çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıldı.İğneden ne kadar süre sonra olacak aşılamanız
Anladım canm inşallah guzel haberler alırısn ben klomen kullanıyormda cuma gidicem ilk kontrole o yüzden merak ettim yumurta olgunlaştıysa çatlama haftasonuna mı denk gelir diye7 gün iğne kullandım.aslında 5 gün vermişti ama yeterli görmedi yumurtaların büyüklüğünü dolayısıyla iki gün daha devam ettim.iğnelerim bittiği günün gecesi çatlatma iğnesi yaptım kendime.çatlatma iğnesinden 36 saat sonra aşılama yapıldı.
Amin canım benim isteyen herkese nasip olsun inşallahMerhaba
Hadi hayırlısı.
İnşallah yumurtaların güzelce büyür ve aşılaman tutar sağlıklı bir bebişin olur
İnşallah kuzum bi aksilik çıkmazsaAnladım canm inşallah guzel haberler alırısn ben klomen kullanıyormda cuma gidicem ilk kontrole o yüzden merak ettim yumurta olgunlaştıysa çatlama haftasonuna mı denk gelir diye
Cumartesi akşam 21 de iğneyi kendin yaparsan pazartesi sabah 9 da doktorun aşılamayı yapabilir.
Evet..4 ay klomen kullandım ve arkasından çatlatma iğnesi oldum.o aylarda doktor bana ilişki günlerini belirtiyordu, o günlerde beraber oluyordum özellikle.İnşallah kuzum bi aksilik çıkmazsaSen hiç klomen kullandın mı
:) demekki yok öyle bişey ya :)Evet.
Tabi benim dünkü testimin ilaca rağmen negatif çıkması ayrı bir sorun.
ya sen çok erken olumsuzlukları çagırıyorsun kendine bana bile 12. gün gel dedi ve sakın idrar testi yapma kendini üzersin idrar testlerinde çıkmaz dedi mutlaka kan vermen lazım dedi bi bildikleri vardır lütfen olumlu düşün olumlu olsunEvet..4 ay klomen kullandım ve arkasından çatlatma iğnesi oldum.o aylarda doktor bana ilişki günlerini belirtiyordu, o günlerde beraber oluyordum özellikle.
Ama o dönemki yumurtlama takibinde hamile kalamadım.
Bunun üzerine doktorum benden HSG eşimden sperm analizi istedi.ikimizde de sorun çıkmadı aksine değerlerimiz çok iyiydi.
Bunun üzerine bu ay aşılama yaptık.
Bugün 12. Gün
Dün kendimce test yaptım negatif çıktı ama geçtim içeriye yattım üzüntüden tüm gece eşimle konuşmadım.eşim daha erken kendini üzme dedi ama tuttuysa en azından erken gebelik testinde gözükmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Cumartesi bat.onu bekleyeceğim kanama olmazsa pazartesi kan testi yaptırırım.
Haklısın.ya sen çok erken olumsuzlukları çagırıyorsun kendine bana bile 12. gün gel dedi ve sakın idrar testi yapma kendini üzersin idrar testlerinde çıkmaz dedi mutlaka kan vermen lazım dedi bi bildikleri vardır lütfen olumlu düşün
Kan testi mi yaptın?Ben bugün test yaptım negatif malesef
Canım senin daha 12. Gün değilmiydiHaklısın.
doktor aşılama günü tutma ihtimali %25 dediği anda hayal kırıklığı oluştu bende.
Çünkü daha önce yanında çalışan hemşiresi ‘aşılama yapıyoruz tutma ihtimali %50’ demişti.Sonuçta daha iyi bir oran.
Ben de ona göre kendimi hazırlamıştım.
Zaten dün de test negatif çıkınca olmadığını da kabullendim.
Şimdi pazartesini bekliyorum tekrar.
Bir umudum idrar testinin yanlış olması
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?