Evet 12. günCanım senin daha 12. Gün değilmiydi
Dün yaptım testi.
Aklımı karıştıran erken hamilelik testinin negatif çıkması.
Bugün gidip kan verirdim ama dün ilaç içtiğim için sağlıklı sonuç vermez.birkaç gün beklemem lazım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet 12. günCanım senin daha 12. Gün değilmiydi
Kız daha erken 15. Günü bekle sen erken gebelik testi de bazen yanıltır bnde dedim demek kanamalı aşılamalar tutmuyo benimki de tutmaz o zamanEvet 12. gün
Dün yaptım testi.
Bugün gidip kan verirdim ama dün ilaç içtiğim için sağlıklı sonuç vermez.birkaç gün beklemem lazım.
Ne ilacı pozitif çıkartır kiEvet 12. gün
Dün yaptım testi.
Duphaston benim kullandığım ilaç.bebeğin rahme tutunması için gerekli progestron hormonu.Ne ilacı pozitif çıkartır ki
Progesteron 200 kanamam başlayınca verdi betayı mı yükseltir ki öylebolsa testin pozitif çıkardıDuphaston benim kullandığım ilaç.bebeğin rahme tutunması için gerekli progestron hormonu.
Ya var yaaa.Kız daha erken 15. Günü bekle sen erken gebelik testi de bazen yanıltır bnde dedim demek kanamalı aşılamalar tutmuyo benimki de tutmaz o zaman
Bndede hep leke peçete ye geliyordu ne bilelim bizim gibi olup pozitif gören olmamış gibiYa var yaaa.
Erken dediniz içimde umut yeşerdi tekrar.
İnşallah yanlıştır erken gebelik testinin sonucu.
Yaşadığım üzüntü falan önemli değil.
Kanamam çok olmadı ama.ilk günler damlalar halinde.birinci gün ped taktım sadece o bile çok kirlenmedi.
Ayrıca umut bitmez adet olmadıkça canımYa var yaaa.
Erken dediniz içimde umut yeşerdi tekrar.
İnşallah yanlıştır erken gebelik testinin sonucu.
Yaşadığım üzüntü falan önemli değil.
Kanamam çok olmadı ama.ilk günler damlalar halinde.birinci gün ped taktım sadece o bile çok kirlenmedi.
Doktor bana kanaman olacak çünkü bunalet biraz tırtıklı vajina duvarına ister istemez zarar veriyor yerleştirirken dedi.Bndede hep leke peçete ye geliyordu ne bilelim bizim gibi olup pozitif gören olmamış gibi
Canım benım Allah herşeyın hayırlısını versin nerdeyse hepımız böyleyiz hep umutlar içindeyiz ama işte olmayınca olmuyorEvet..4 ay klomen kullandım ve arkasından çatlatma iğnesi oldum.o aylarda doktor bana ilişki günlerini belirtiyordu, o günlerde beraber oluyordum özellikle.
Ama o dönemki yumurtlama takibinde hamile kalamadım.
Bunun üzerine doktorum benden HSG eşimden sperm analizi istedi.ikimizde de sorun çıkmadı aksine değerlerimiz çok iyiydi.
Bunun üzerine bu ay aşılama yaptık.
Bugün 12. Gün
Dün kendimce test yaptım negatif çıktı ama geçtim içeriye yattım üzüntüden tüm gece eşimle konuşmadım.eşim daha erken kendini üzme dedi ama tuttuysa en azından erken gebelik testinde gözükmesi gerekirdi diye düşünüyorum.
Cumartesi bat.onu bekleyeceğim kanama olmazsa pazartesi kan testi yaptırırım.
Ben klomeni hep adetın 3. Gunu başlayıp toplamda 5 gun kullandımCanım benım Allah herşeyın hayırlısını versin nerdeyse hepımız böyleyiz hep umutlar içindeyiz ama işte olmayınca olmuyor
Bende geçen yıl hsg çektirdim sonra klomen kullandım aşılama yapıldı ama tutmadı hsgden 3 ay sonra dış gebelik geçirdim üstelik tüplerimde sıkıntı yoktu. Ondan sonra da gebelik oluşmadı. Nerdeyse 2 yıllık bir süreçten bahsediyorum. Bı yılda tekrar tedaviye başladık klomenle bakalım cuma kontrole gidecegim noldu ne bitti diye ona göre 2. Aşılamam yapılacak
Ay ağzından bal damlıyor kuzummm inşDoktor bana kanaman olacak çünkü bunalet biraz tırtıklı vajina duvarına ister istemez zarar veriyor yerleştirirken dedi.
Yani döllenmeyle ilgili bir olay değil.
Aşılamayı yaparken ortaya çıkan bir hasar.
Zaten hemen aşılamadan sonra kan geldi.evde de damla damla devam etti.3-4 güne kesildi.
Bunun aşılamayı etkilediğini sanmıyorum.
Yumurtaların klomene cevap verip büyüyorsa gerisi kolay.Ben klomeni hep adetın 3. Gunu başlayıp toplamda 5 gun kullandım
Yumurtaların klomene cevap verip büyüyorsa gerisi kolay.
Sadece ihtimalin tutması gerekiyor.
Aynen öyle canım doğru söyluyorsunYumurtaların klomene cevap verip büyüyorsa gerisi kolay.
Sadece ihtimalin tutması gerekiyor.
Hayır idrar ama benim kanamam başlamıştı yerleşme ihtimaline karşı 14.gün idrar testi yaptımKan testi mi yaptın?
Cnm sıkma canını sakın. Zor bişey bende negatif görünce üzülüyorum ama Allah biliyordur bir zamanını.Ben bugün test yaptım negatif malesef![]()
Sağlık olsunHayır idrar ama benim kanamam başlamıştı yerleşme ihtimaline karşı 14.gün idrar testi yaptım
Dün sağlık ocağına kan vermiştim ya onlar daha hastane gitmemiş bile o yüzden kendi doktorumun yerinde yaptırdım kan testini akşama sonuç çıkar dedi kan alan asistana da sordum lekelenmem olmuştu diye iyi bişey olmasını istiyoruz dedi öyle deyince daha çok heyecanlandım ümidimi kesmiştim çünkü lekelenmeyi görünce yanı yine bellemedeyim bakalım akşama sonucum ne çıkacakİnşallah canım hayırlısı
Senin testinin sonucu geldi mi?