- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pisiannesi
-
uzulme hic canim olucagi varsa 0,1le bile hamile kalan var amh takilma sen onemli olan yumurta kalitesiTesekkur ederimmamh 4 ay once 0.91 di gecen hafta yine baktirdik ama baska yerde 0.63 cikti ve yasim 24
Diğer degerlerim iyi tsh fsh estradiol bunlarin durumu sadece amh dusuk tabi ki okudum burdan amh dusuk olup hamile kalanlari nasip artik ya olmayinca olmiyor :) elimizden geleni yapiyoruz grrisi takdiri ilahiuzulme hic canim olucagi varsa 0,1le bile hamile kalan var amh takilma sen onemli olan yumurta kalitesi
Evet cnm dondurulmusum da var onuda yolucagizDondurulduktan sonra genetiğe gönderilebiliyor mu?
Ben dondurulmuslar gönderilmiyo diye biliyodum. Yani cozuluyolar ya . Emin misin canım pekiev
Evet cnm dondurulmusum da var onuda yolucagiz
Hayırlısı olur inşaALLAH.Ben de devlette tedaviye başladım.Evet daha yeni basladik . Bakalim bizi neler bekliyor olacak . Ozele vericek kadar birikimim yok o yuzden devlette yaptiricaz .artik nasip kismet
Insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun . Sonucta her ikisi de ayni islemle yapılıyor ozeller paraaaya bakiyorHayırlısı olur inşaALLAH.Ben de devlette tedaviye başladım.
Transferden önce çözüp yolluyorlar sağlam olanları da transfer ediyorlarBen dondurulmuslar gönderilmiyo diye biliyodum. Yani cozuluyolar ya . Emin misin canım peki
Evet aynen öyle.Sizde problem nedir?Insallah hepimizin hakkinda hayirlisi olsun . Sonucta her ikisi de ayni islemle yapılıyor ozeller paraaaya bakiyor
Yumurta rezervim dusuk yasima gore . Sizin nedirEvet aynen öyle.Sizde problem nedir?
Bu iyimis walla ben dondurulmuslara yapılmıyo die biliyodum ögrendigim ıyi oldu daha neler ogrencez bakalim cok sagol canimTransferden önce çözüp yolluyorlar sağlam olanları da transfer ediyorlar
sanırım aynı doktora gitmişiz benimde iki negatifim var ve 3. denememde progestana daha önce başlatacakmiş.. ilk tedavimde genetik test yaptırmıştım sorun yok şükür..ikinci de serum aldım yine tutmadı era test maliyetli olacağı için de bu şekilde yol izleyecekmiş .. ama bence önemli çünkü ilaçları alırken bile saatlerini asla kaçırmamam istenmişti sabah 5e alarm kurup fitil olarak progestan kullandım..Arkadaşlar bilginiz var mı bilmiyorum ama transfer öncesi kullanılan progestanın başlama günü önemli mi ? Bir yazı okudum progestanın ilk kullanıldığı tarihten itibaren 120 saat sonra transfer yapılması tutunma için önemli imiş. Cuma transfer olacaksa ilk progestan Pazar günü başlanmalı imiş.
bilgisi olan var mı?
Ben de Kaan beyin eski hastasiyim.Tedavi surecinde progesteronun saatli kullanilmasi gerektigini bilmiyordum ama Subat ayinda Era testi yapmisti bana ,Elime liste verdiler saatleri kesimlikle atlamam gerektigi soylendi 120 saat sonra isleme aldilar .Rahim kac saat progesteron kullanimi sonrasi transfere hazir ona bakilmisti .Arkadaşlar bilginiz var mı bilmiyorum ama transfer öncesi kullanılan progestanın başlama günü önemli mi ? Bir yazı okudum progestanın ilk kullanıldığı tarihten itibaren 120 saat sonra transfer yapılması tutunma için önemli imiş. Cuma transfer olacaksa ilk progestan Pazar günü başlanmalı imiş.
bilgisi olan var mı?
cnm hic duymamistim progestani onceden baslatmisti bana da 4-5 gun sonra transfer yapmisti ama tam saat olarak bilmiyordum daha neler ogrencez allahimArkadaşlar bilginiz var mı bilmiyorum ama transfer öncesi kullanılan progestanın başlama günü önemli mi ? Bir yazı okudum progestanın ilk kullanıldığı tarihten itibaren 120 saat sonra transfer yapılması tutunma için önemli imiş. Cuma transfer olacaksa ilk progestan Pazar günü başlanmalı imiş.
bilgisi olan var mı?
Bende de ilk progestan kullanımından 144 saat sonra transfer yapıldı acaba bundan dolayı mı tutmadı diye şüphe var. İzmir de neresi yapıyor bu testi acaba sizde izmirdeydiniz sanırım?Ben de Kaan beyin eski hastasiyim.Tedavi surecinde progesteronun saatli kullanilmasi gerektigini bilmiyordum ama Subat ayinda Era testi yapmisti bana ,Elime liste verdiler saatleri kesimlikle atlamam gerektigi soylendi 120 saat sonra isleme aldilar .Rahim kac saat progesteron kullanimi sonrasi transfere hazir ona bakilmisti .
Beni irenbede yaptirdim ,Kaan bey yapmisti .Aslinda maaliyetli bir test bu nedenle sanirim 3 negatiften sonra bu testi yapmayi uygun goruyorlar .Bende de ilk progestan kullanımından 144 saat sonra transfer yapıldı acaba bundan dolayı mı tutmadı diye şüphe var. İzmir de neresi yapıyor bu testi acaba sizde izmirdeydiniz sanırım?
2.denemeye artık daha emin girmek istiyorum kafada acaba oldu mu dahada zorlaşıyor herşey
Banada yaptırma 3. ye gidersen yaptır dedi ama 3. ihtimali gözümde büyüyor ondan riske atmasam mı diyorumBeni irenbede yaptirdim ,Kaan bey yapmisti .Aslinda maaliyetli bir test bu nedenle sanirim 3 negatiften sonra bu testi yapmayi uygun goruyorlar .
Sizin sorununuz ne ?yasiniz ve kac yildir deniyorsunuz ?Banada yaptırma 3. ye gidersen yaptır dedi ama 3. ihtimali gözümde büyüyor ondan riske atmasam mı diyorum
6 yıldır denedik, ilk tüp bebeği Aralık ayında yaptık. Yaşım 32 ama çok yıprandık süreçte, işimde masabaşı olmasına rağmen çok sıkı. Binbir takla ile erken çıkarak gittim ilk tüp bebekte be aşılamalarda kontrollere. Sanırım yıldım denemekten, genetik test için kan verdik bakalım onun sonucuna göre 2.için başlangıç yapıcaz. Bu süreçtede insan kendisinin doktoru oluyor bazen, doktorlar ayrıntılı bilgi vermiyor ondan şimdi araştırıyorum. İlkine hiç birşey okumadan sadece doktor araştırarak gitmiştim şimdi kendimde araştırıyorum. Siz 3. Denemeyi yapacaktınız değil miSizin sorununuz ne ?yasiniz ve kac yildir deniyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?