• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

6 yıldır denedik, ilk tüp bebeği Aralık ayında yaptık. Yaşım 32 ama çok yıprandık süreçte, işimde masabaşı olmasına rağmen çok sıkı. Binbir takla ile erken çıkarak gittim ilk tüp bebekte be aşılamalarda kontrollere. Sanırım yıldım denemekten, genetik test için kan verdik bakalım onun sonucuna göre 2.için başlangıç yapıcaz. Bu süreçtede insan kendisinin doktoru oluyor bazen, doktorlar ayrıntılı bilgi vermiyor ondan şimdi araştırıyorum. İlkine hiç birşey okumadan sadece doktor araştırarak gitmiştim şimdi kendimde araştırıyorum. Siz 3. Denemeyi yapacaktınız değil mi
Ben de 7yildir deniyorum .1 asilama ,3tup bebek (4kez transfer oldu)negatif ,simdi 4.tup bebkte 4dondurmus 3.gun embriyosu var beni bekleyen .Agustis ayinda Kaan bey ile tedavi olmustum ,sonra kendisi ayrildi Irenbeden ,ben de Umit hanima basladim transfer icin ama malesef ilk gorusmede Cikolata kistim oldugunu ogrendim ve endometriosis hastasi oldugumu .7yillik ugrasim cope gitti ,eger daha onceki tedavilerimde endometriosisten dolayi tutmadiysa diye dusunmekten yoruldum .Malesef 7yil boyunca sebebsiz diye gecistirildik. Esim de varikosel vardi 3.tedaviden sonra varikoseli bahane ettiler ,ameliyat oldu esim .4.tedavi sonrasi cikolata kisti dendi .Benim artik doktorlara guvenim sifir ,hic arastirmadan ezber bilgilerle tedaviye basliyorlar ,vitamin kullan gel baska birsey yok.
Negatiflerden sonra soylenen ee era yapalim ,ee serum uygulayalim ,baska birsey yok altinda ne yatiyor niye bu kadin gebe kalamiyor yillardir diyen yok .Normal yolla gebe kalamayan birinde kesin bir sey vardir ,onu da biz mi ortaya cikaralim yok mu bunun bir arastirmasi ?demekki yok 7yil oyalandim ve sıkıldim artik ,ezbere tedavilerden ve doktorlardan .

Ben de 7yildir deniyorum .1 asilama ,3tup bebek (4kez transfer oldu)negatif ,simdi 4.tup bebkte 4dondurmus 3.gun embriyosu var beni bekleyen .Agustis ayinda Kaan bey ile tedavi olmustum ,sonra kendisi ayrildi Irenbeden ,ben de Umit hanima basladim transfer icin ama malesef ilk gorusmede Cikolata kistim oldugunu ogrendim ve endometriosis hastasi oldugumu .7yillik ugrasim cope gitti ,eger daha onceki tedavilerimde endometriosisten dolayi tutmadiysa diye dusunmekten yoruldum .Malesef 7yil boyunca sebebsiz diye gecistirildik. Esim de varikosel vardi 3.tedaviden sonra varikoseli bahane ettiler ,ameliyat oldu esim .4.tedavi sonrasi cikolata kisti dendi .Benim artik doktorlara guvenim sifir ,hic arastirmadan ezber bilgilerle tedaviye basliyorlar ,vitamin kullan gel baska birsey yok.
Negatiflerden sonra soylenen ee era yapalim ,ee serum uygulayalim ,baska birsey yok altinda ne yatiyor niye bu kadin gebe kalamiyor yillardir diyen yok .Normal yolla gebe kalamayan birinde kesin bir sey vardir ,onu da biz mi ortaya cikaralim yok mu bunun bir arastirmasi ?demekki yok 7yil oyalandim ve sıkıldim artik ,ezbere tedavilerden ve doktorlardan .
Çok güzel açıklamışsın bende 2. Başlıyorum. Kurtajdan alınan parca genetiğe gitti 1 aydır daha çıkacak. Kan pıhtılaşması olabilir mi diye sordum doktora sonuçlara bakalım önce bi falan dedi. Bende gittim eşimle genetik testi yaptırdık kan pihtilasmama baktirdim en azından bunlarda aradan çıksın dedim.doktora kalsa bekleyelim falan. Ilk denemede bi kan testi vermek zor degilki söyleseydi bastan yaptririrdik yani. Neden böyleler hem maddi hem manevi hem psikolojik hiç düşünen yok bizi

Bende de ilk progestan kullanımından 144 saat sonra transfer yapıldı acaba bundan dolayı mı tutmadı diye şüphe var. İzmir de neresi yapıyor bu testi acaba sizde izmirdeydiniz sanırım?
2.denemeye artık daha emin girmek istiyorum kafada acaba oldu mu dahada zorlaşıyor herşey
Valla bana 3 gun progestan yaptırın dediler hatta gecesine vuruldum sabah transferim oldu . Yani böyle bir şey olabilir mi bunu ilk defa ogrendim

Bem daha yolun basindayim cok oyaliyor doktorlar ezbere gidiyorlar . Bugune kadae gittigim sayisiz doktor hicbiri de adam akilli gebelik icin gerekli olan hormonlara baktirmadilar . Biz nerden bilebilirdik ki ? Işını hakkiyla yapan doktor sayisi cok az bu devirdi. Hepsi ezberci . Sinir bozucu . Gittigim doktorlarin bir kaci sen yaza kalmaz hamile olursun demislerdi .

Bem daha yolun basindayim cok oyaliyor doktorlar ezbere gidiyorlar . Bugune kadae gittigim sayisiz doktor hicbiri de adam akilli gebelik icin gerekli olan hormonlara baktirmadilar . Biz nerden bilebilirdik ki ? Işını hakkiyla yapan doktor sayisi cok az bu devirdi. Hepsi ezberci . Sinir bozucu . Gittigim doktorlarin bir kaci sen yaza kalmaz hamile olursun demislerdi .
Bende ekim ortası başladım bu işlere ama ilk diye pek önemsemiyorlar herhalde bir bebek kaybının ilki sonu olmazki hepsi cok zor

Bende ekim ortası başladım bu işlere ama ilk diye pek önemsemiyorlar herhalde bir bebek kaybının ilki sonu olmazki hepsi cok zor
Ben de hic bebek kaybi yok yaklasik 2 yildir evliyim . Bi tuttugunu bilsem icim rahatliycak ona gore onlemimi alirim ama yok 😏

Valla bana 3 gun progestan yaptırın dediler hatta gecesine vuruldum sabah transferim oldu . Yani böyle bir şey olabilir mi bunu ilk defa ogrendim
Bende yeni öğrendim progestana başlama saati ve transfer saati çok kritikmiş. Yani tutmadı da niye tutmadı buna bakmak lazım.
moonlovers moonlovers dediği gibi sebepsiz infertilite diye birşey yok, doktorlar sebebi bulmak için uğraşmıyor ezbere konuşuyorlar

Bende yeni öğrendim progestana başlama saati ve transfer saati çok kritikmiş. Yani tutmadı da niye tutmadı buna bakmak lazım.
moonlovers moonlovers dediği gibi sebepsiz infertilite diye birşey yok, doktorlar sebebi bulmak için uğraşmıyor ezbere konuşuyorlar
Benim tuttu 6 yada 7 haftalikti tam bilmiyorum kalbi durdu. Neyse olan oldu inşallah kötü tecrübeler yaşamayız bir daha. Allah yüzümüze baksin

Benim tuttu 6 yada 7 haftalikti tam bilmiyorum kalbi durdu. Neyse olan oldu inşallah kötü tecrübeler yaşamayız bir daha. Allah yüzümüze baksin
Amin insalllahhh🤗 rabbim daha fazla bekletmesin insallah 2020 senesi bizim annelik tadini aldigimiz sene olsun

Bize de sizin normal yolla olur demislerdi ,hala bekliyorum olacak diye 😂😂

Merhaba kızlar bende bugün 4 şubat’a randevu aldım başlıyoruz. Bende bi problem yok eşim tese oldu. Rosi ile tüp bebek deneyeceğiz çok heyecanlıyım inşallah tutar. Tutma ihtimali normal tüp bebekten biraz daha az. Dualarınıza beni de ekleyin lütfen. 3 sene olacak çok zor bir süreç gerçekten

Merhabalar, ben de şubat ayında embriyo transferi yaptıracağım. Doktorum adetin 17. Gününden itibaren, günde 2 adet; “cyclo-progynova” isimli ilaca başlamamı söyledi. Sizler de bu ilaçtan kullanacak mısınız?

Merhabalar, ben de şubat ayında embriyo transferi yaptıracağım. Doktorum adetin 17. Gününden itibaren, günde 2 adet; “cyclo-progynova” isimli ilaca başlamamı söyledi. Sizler de bu ilaçtan kullanacak mısınız?
Bende bu ilaçtan kullandım ilk transferimde. Estrofem etkisi yapıyor, hayırlı olsun şimdiden

Iyi akşamlar kızlar bende şubatın ilk haftası ilk görüşmeye gideceğim inşallah. Uzun zamandır tüp bebek istiyorduk ama nasib olmadı maddi yönden. Ama artık herşey düzeldi ve başlayacağız. Rabbim hepimize nasib eder inşallah daha fazla bekletmeden 🤲❤ sürekli isteyen herkese dua ediyorum beklemek gerçekten çok zor.

Bende bu ilaçtan kullandım ilk transferimde. Estrofem etkisi yapıyor, hayırlı olsun şimdiden
Teşekkür ederim, hepimizİn tedavisi hayırlı olsun inşallah.
Prospektüste günde bir tane yazmasına rağmen doktorun 2 adet vermesi biraz korkuttu beni. Siz de 2 adet mi içtiniz?

Teşekkür ederim, hepimizİn tedavisi hayırlı olsun inşallah.
Prospektüste günde bir tane yazmasına rağmen doktorun 2 adet vermesi biraz korkuttu beni. Siz de 2 adet mi içtiniz?
Ben sabah ve akşam 2 şer tane (günde 4 tane) içtim ama sadece beyaz haplardan. Diğerlerini atıyordum

Back