- 20 Ekim 2016
- 2.992
- 2.317
- 133
- 37
- Konu Sahibi Pisiannesi
Ben de 7yildir deniyorum .1 asilama ,3tup bebek (4kez transfer oldu)negatif ,simdi 4.tup bebkte 4dondurmus 3.gun embriyosu var beni bekleyen .Agustis ayinda Kaan bey ile tedavi olmustum ,sonra kendisi ayrildi Irenbeden ,ben de Umit hanima basladim transfer icin ama malesef ilk gorusmede Cikolata kistim oldugunu ogrendim ve endometriosis hastasi oldugumu .7yillik ugrasim cope gitti ,eger daha onceki tedavilerimde endometriosisten dolayi tutmadiysa diye dusunmekten yoruldum .Malesef 7yil boyunca sebebsiz diye gecistirildik. Esim de varikosel vardi 3.tedaviden sonra varikoseli bahane ettiler ,ameliyat oldu esim .4.tedavi sonrasi cikolata kisti dendi .Benim artik doktorlara guvenim sifir ,hic arastirmadan ezber bilgilerle tedaviye basliyorlar ,vitamin kullan gel baska birsey yok.6 yıldır denedik, ilk tüp bebeği Aralık ayında yaptık. Yaşım 32 ama çok yıprandık süreçte, işimde masabaşı olmasına rağmen çok sıkı. Binbir takla ile erken çıkarak gittim ilk tüp bebekte be aşılamalarda kontrollere. Sanırım yıldım denemekten, genetik test için kan verdik bakalım onun sonucuna göre 2.için başlangıç yapıcaz. Bu süreçtede insan kendisinin doktoru oluyor bazen, doktorlar ayrıntılı bilgi vermiyor ondan şimdi araştırıyorum. İlkine hiç birşey okumadan sadece doktor araştırarak gitmiştim şimdi kendimde araştırıyorum. Siz 3. Denemeyi yapacaktınız değil mi
Negatiflerden sonra soylenen ee era yapalim ,ee serum uygulayalim ,baska birsey yok altinda ne yatiyor niye bu kadin gebe kalamiyor yillardir diyen yok .Normal yolla gebe kalamayan birinde kesin bir sey vardir ,onu da biz mi ortaya cikaralim yok mu bunun bir arastirmasi ?demekki yok 7yil oyalandim ve sıkıldim artik ,ezbere tedavilerden ve doktorlardan .