• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

bnmde çikolata kisti + tüp tıkanıklığım var . Doktor yumurta kalitesini arttırmak için ek takviyeler verdi , 20 gün oldu kullanalı , 2 ay daha kullanıp o şekilde yumurta toplucak 3 ay da lucrin geçici menepoz tedavisi görücem. Sizi takibe aldım , tedaviniz benden daha ilerde :dua: allahım isteyen herkese versin inşallah
amin inşallah cnm bende önce toplattım sonra menapoza girip transfer olmuştum tutmadı ameliyat olup tüpleri aldırdım şimdi yine geçici menapozdayım hormonlar altüst oldu resmen ya tüp tıkanıklığı şişme yoksa dert etme cnm ama şişse mutlaka aldır benim boşa gitti embryo

Herkese merhaba,
İlk tüp bebek denememi 2019 Aralık ayında yapmıştım malesef negatif oldu sonuç(5.gün dondurulmuş transferdi) Elimizde başka embriyomuz kalmadığı için 2.denememe en baştan başlayacağız yani yumurta büyütme işlemi ile. Nasipse Şubat ayı adeti ile başlanacak, şimdiden detoksa başladım. Şubat ayını bekleyen diğer arkadaşlarla hazırlıklarımızı paylaşalım birbirimize bilgi verelim, tecrübeleri paylaşalım. Hatta sayımız artarsa liste tutalım 😊😊
merhaba, canım neden tek toplayıp transfer etti doktorunuz keşke 5-6 elinizde olsaydı.

Benim 3 adet dondurulmuş 5.gün embriyom vardı, 2 si transfer edilmişti. 1 tane kaldı elimizde
GEçen pazartesi toplanmıştı yumurtalarım.perşembe aradığımda 5.güne götürüyoruz demişlerdi. hala bi haber vermediler normal mi bu?yarın ben arıcam ama korkuyorum.size nezman haber verildi?

aynen bende öle durumdayım cnm benim çikolata kisti var ilk deneme tuttu 6.haftalık kaybettim ikinci deneme tutmadı sonra ameliyat oldum tüpler alındı şimdi 3 aylık geçici menapozdayım yoruldum resmen maddi manevi ya nası umutsuzum anlatamam cnm senin de mi çikolata kisti
Geçmiş olsun canım ama bak tütmüş yine tutar merak etme ben bir kez bile pozitifi göremedim İnan bir kez göreyim anne olamayacaksam sa bir kez tutunsun düşecekse bile demeye başladım bir hafta bile o duyguyu tatmak istiyorum artık :( benim rezerv azlığı diye yola çıktık ama embriyo oluşması ve kalitesinde sorun olmadı hiç sadece donduracak kadar embriyo fazladan kalmadı o kadar başka bir sorun görünmüyordu ama tutmadı iki sefer hem de ikişer embriyo:( şimdi adenomiyozis dediler onun için menapozdayım bir de era yapıldı biraz daha geç transfer olmam gerekiyormuş bakalım bekliyorum..sen üç aylıktan mı vuruldun her ay tekrar mı vuruluyorsun? Ben üç aylık vuruldum adet olmadım olursun demişt ve acayip ateş basıyor 🔥🙈 Aralık’ta kombi kapattırdım düşün...😂

Merhaba kızlar 3 tane tup bebek düşüğüm var şimdi histeroskopi yapılacak bana da istanbul da önerebileceğiniz bir doktor varmı fiyat olarak benim doktorum 7 bin çekti ve kesinlikle durumumuz yok yeni yaptıranlar kaça yaptırdı ve memnun kaldinizmi acaba çok ihtiyacım var gerçekten bilgilerinize teşekkürler
11.12.2019 da istanbul tup bebek merkezinde Ozan Ozolcay da oldum histereskopimi canim.Agri,kanama vs hicbi sıkıntı yasamadim.Rahimde bi sorunda gormedi doktorum.Kurtaj sebepli kucuk bi yapisikligim vardi o acildi.Sonrasinda ilac,ria,balon hicbisey kullanmaya gerek gorulmedi.Bi hafta sonra kontrole gittim hersey yolundaydi.4500 tl odedim.Doktorumdan cok memnunum.Benim butun israrlarima ragmen tup bebek yapmiyo kendiniz deneyin bi sorun yok diyo ama.ben cok sabirsizim😁😁

GEçen pazartesi toplanmıştı yumurtalarım.perşembe aradığımda 5.güne götürüyoruz demişlerdi. hala bi haber vermediler normal mi bu?yarın ben arıcam ama korkuyorum.size nezman haber verildi?
Dondurmadan önce arayıp sizden onay almaları lazım. Bizi 5. Gün sonunda aradılar, sayı söyleyip dondurdular. Arayın bence merkezinizi

merhaba, canım neden tek toplayıp transfer etti doktorunuz keşke 5-6 elinizde olsaydı.
23 yumurtadan elimizde kalan 3 embriyo oldu. 2 kere yumurta toplama yapmak daha saçma geldi sonuçta bu işlen baştan yapılacak eğer ilk deneme tutmuş olsaydı boşu boşuna 2. Kez yumurta toplatmış olacaktım. Şimdi baştan başlayacağız genetik testin sonucunu bekliyoruz

merhaba,

eylül'de başarısız bir tüp bebek denemem var. embriyoların hiçbiri 5. güne ulaşamadı. sonra iki ay boyunca bal - propolis - arı sütü takviyesi yaptık eşimle. aralık ayında 1 adet 5 aa kalite embriyo elde edebildik. ocak sonu şubat başı transferim olacak. bekleme döneminde olanlara tavsiyem muhakkak bu tür takviyeler alın.

23 yumurtadan elimizde kalan 3 embriyo oldu. 2 kere yumurta toplama yapmak daha saçma geldi sonuçta bu işlen baştan yapılacak eğer ilk deneme tutmuş olsaydı boşu boşuna 2. Kez yumurta toplatmış olacaktım. Şimdi baştan başlayacağız genetik testin sonucunu bekliyoruz
hımm anladım. ama boşa olmazdı ilerde kardeş düşünürseniz ya da tutmama olursa tekrar sil baştan olmaması için iyi yöntemi diye düşündüm. çünkü ben de o şekilde ilerliyorum negatiflik yıpratıyor insanı maalesef.

Geçmiş olsun canım ama bak tütmüş yine tutar merak etme ben bir kez bile pozitifi göremedim İnan bir kez göreyim anne olamayacaksam sa bir kez tutunsun düşecekse bile demeye başladım bir hafta bile o duyguyu tatmak istiyorum artık :KK43: benim rezerv azlığı diye yola çıktık ama embriyo oluşması ve kalitesinde sorun olmadı hiç sadece donduracak kadar embriyo fazladan kalmadı o kadar başka bir sorun görünmüyordu ama tutmadı iki sefer hem de ikişer embriyo:KK43: şimdi adenomiyozis dediler onun için menapozdayım bir de era yapıldı biraz daha geç transfer olmam gerekiyormuş bakalım bekliyorum..sen üç aylıktan mı vuruldun her ay tekrar mı vuruluyorsun? Ben üç aylık vuruldum adet olmadım olursun demişt ve acayip ateş basıyor 🔥🙈 Aralık’ta kombi kapattırdım düşün...😂
ah cnm ya 6.haftalık kürtaj olduğum zmn bende keşke hiç tutmasaydı demiştim o acı anlatılamaz inşallah sağlıkla tutunup devam etsinler nie tutunmadi acaba cnm tuplere baktirdin mi tuplerden agzim yandigi icin burda herkese soruorum ayy benimki aylık olandan aslında 3 aylık daha mantıklı ya bi sefer vurunuosun bitio sorma bende yorganı atıorum eşim üstümü kapatıo yanıorum anlamıosun diorum ne yanmasi bu havada dio anlamio😂

Bizde aralıkta denedik beta 160 a kadar çıkmasına rağmen kimyasalla sonuçlandı Şubat sonu Mart başında başlamayı düşünüyoruz, 3tane dondurulmuş embriyomuz mevcut

ah cnm ya 6.haftalık kürtaj olduğum zmn bende keşke hiç tutmasaydı demiştim o acı anlatılamaz inşallah sağlıkla tutunup devam etsinler nie tutunmadi acaba cnm tuplere baktirdin mi tuplerden agzim yandigi icin burda herkese soruorum ayy benimki aylık olandan aslında 3 aylık daha mantıklı ya bi sefer vurunuosun bitio sorma bende yorganı atıorum eşim üstümü kapatıo yanıorum anlamıosun diorum ne yanmasi bu havada dio anlamio😂
Ay canım yaşayan bilir tabi ama işte ne bileyim bir günü bile öutlu olamadık😢 Hsg normal dediler ama başka bi şekilde bakılıyor mu tüplere hsg yetiyor mu canım? Tutmaması için bir neden söylemiyorlardı öncekilerde şimdi merkez değiştirdik adenomiyozis dedi rahim zarında düzensizlik o yüzden menapoza soktu bi de eraya göre rahmim geç olgunlaşıyormuş ona göre transfer olacak ama işe yarar mı bilemiyorum yani en başımdan beri hep olacak olacak dediler olmadı😅

Ay canım yaşayan bilir tabi ama işte ne bileyim bir günü bile öutlu olamadık😢 Hsg normal dediler ama başka bi şekilde bakılıyor mu tüplere hsg yetiyor mu canım? Tutmaması için bir neden söylemiyorlardı öncekilerde şimdi merkez değiştirdik adenomiyozis dedi rahim zarında düzensizlik o yüzden menapoza soktu bi de eraya göre rahmim geç olgunlaşıyormuş ona göre transfer olacak ama işe yarar mı bilemiyorum yani en başımdan beri hep olacak olacak dediler olmadı😅
tuplerin durumu hsgde belli oluor cnm demekki sorun yok off herkesin bi sebebi var gercekten olmadi mi olmuo benim de rahimde cok hafif cokunti varmis ameliyatta onu da duzelttim dedi doktor surekli bisey cikio hayirlisi bakalim senin ne zmm baslio cnm tedavi

Merhaaabbaaa hanimllaarr ben de katılmak istiyorum topiginize🤗 tup bebek icin rapor duzenleme asamasindayiz.
Kan testi yaptirdik esimle beraber
Meme usg si cekildim
Alttan muayene edildi
Son adetin 21. Gunu smear testim ve esimin sperm testi kaldi yapmamiz gereken .
Sanirim onumuzdeki ay basliycaz .
Benim sorumun amh düşüklüğü;) 2 basarisiz asilamam var

Merhaaabbaaa hanimllaarr ben de katılmak istiyorum topiginize🤗 tup bebek icin rapor duzenleme asamasindayiz.
Meme usg si cekildim
Alttan muayene edildi
Benim sorumun amh düşüklüğü:KK66: 2 basarisiz asilamam var
Rapor çıkarmak için mi uğraşıyorsunuz şuan?

Meme usg si cekildim
Alttan muayene edildi
Benim sorumun amh düşüklüğü:KK66: 2 basarisiz asilamam var
hayirli olsun cnm amh kac

aynn cnm insallah saglam gelir benimde ikitane dondurulmusum var ama en bastan yine yapiyoz benim hastaligimda saglam bulmak zor oldugu icin ikitaneyi yolamadim o yuzden ne kadar cok olursa benim için iyi ikikez yumurta toplucaklar o yüzden 3.4 ay surcek tedavim hakkimizda hayirli olsun ama moralini bozma içini ferah tut dua et rabbime birak o en iyisini bilir cnm😊
Dondurulduktan sonra genetiğe gönderilebiliyor mu?

Back