• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

29 yasindayim 13 yildir ugrasiyorum bende 1.5 sene önce ögrendim genetigi
Aslında nedenin bulunması iyi birşey, ona yönelik tedavi olup engeller ortadan kalkarsa Allah’ın izni ile evlat sahibi olabiliriz. Şimdiye kadar sebepsiz infertilite dendiğinde gerçekten üzülüyordum , nedeni bilmeyince elden gelen birşey olmuyor

ayn
Aslında nedenin bulunması iyi birşey, ona yönelik tedavi olup engeller ortadan kalkarsa Allah’ın izni ile evlat sahibi olabiliriz. Şimdiye kadar sebepsiz infertilite dendiğinde gerçekten üzülüyordum , nedeni bilmeyince elden gelen birşey olmuyor
aynn cnm yillarca banada infertilite dediler sonra bunu ögrendigimde sevindim en azindan ona gore yapcaklar ama hastaligim zor maddi olarak çok zor oldu sukur onu halletim basladim insallah Allah kimsenin emeklerini bosa vermesin insallah seninde yuzun guler burdaki herkesin rabbim yuzunu guldursun cnm ama içini herzaman ferah tut

29 yasindayim 13 yildir ugrasiyorum bende 1.5 sene önce ögrendim genetigi
Canim merhaba bir sey soracağım bende genetik sonucumu bekliyorum da. Daha önce ailenizde ya da eşinizin ailesinde genetik sorunu olan biri var mıydı çocuğu down sendromlu ya da engelli olan falan.yani bu genetik aileden gelen bir sorun mu acaba diye merak ediyorum

Canim merhaba bir sey soracağım bende genetik sonucumu bekliyorum da. Daha önce ailenizde ya da eşinizin ailesinde genetik sorunu olan biri var mıydı çocuğu down sendromlu ya da engelli olan falan.yani bu genetik aileden gelen bir sorun mu acaba diye merak ediyorum
mrb cnm ailemde yok şöyle diyim 23 koromozon anneden 23 koromozon babadan alinir toplamda 46 koromozon olusur eger anneden yada babadan bunlari almisa çocuk o zaman döllenme sırasında çocuk kendini gelistirememis yani bize özel cnm aileyle alakalı degil çok arastirdim doktorlara sordum tek tek sonuç bu insallah sonucunuz temiz gelir cnm

MERhaba arkadaşlar ben de dahil olmak isterim.3 transfer olacak şubat sonu mart başı gibi donmuş embriyo şu an geçici menopozdayım bitmedi gitti başımın belası gerçeğine girince ne yapacağım acaba 😢😢

MERhaba arkadaşlar ben de dahil olmak isterim.3 transfer olacak şubat sonu mart başı gibi donmuş embriyo şu an geçici menopozdayım bitmedi gitti başımın belası gerçeğine girince ne yapacağım acaba 😢😢
hosgeldin cnm tedavin hayırlı olsun insallah bu sefer yuzlerimiz güler Allah yardımcımız olsun

ahh aynı durumdayız cnm benim de 3.transfer bende geçici öenapozdayım😢

Geçici menopoza vücut kendimi giriyor yoksa doktor mu bi uygulama yapıyor?

Selam kizlar,
Kasimdan beri her ayin tüp bebek yaptiracaklarina bakiyorum, bi ben baslayamadim, suan da sigortadan cevap bekliyoruz, cevap ocak ayi icerisinde gelirse ocak sonu adetiyle baslayacam insallah. Ilk denemem olacak, allah daha fazla aratmadan hepimize evlat nasip eder insallah.
as hayırlısı olsun cnm nasip ne zamansa o zaman olur

Back