• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

koromozon bozuklugu var bende
Merhaba. Bizde bugün genetik test için kan verdik. Kromozom bozukluğu içinde bir tedavi yöntemi var mı yoksa sadece embriyo için mi test uygulanıyor? Ben bugün sormayı unuttum doktora aklıma takıldı sonradan

Merhaba. Bizde bugün genetik test için kan verdik. Kromozom bozukluğu içinde bir tedavi yöntemi var mı yoksa sadece embriyo için mi test uygulanıyor? Ben bugün sormayı unuttum doktora aklıma takıldı sonradan
kızlar bu kromozom bozukluğu genetik testte çıkıyor değil mi

mrb cnm tedavisi yok sadece genetik yani pgt yapiliyo Allah yardimciniz olsun yumurta toplanir genetige gider saglam gelirse transfer edilir insallah öyle bi sorunun cikmaz çok zor

Herkese merhaba,
İlk tüp bebek denememi 2019 Aralık ayında yapmıştım malesef negatif oldu sonuç(5.gün dondurulmuş transferdi) Elimizde başka embriyomuz kalmadığı için 2.denememe en baştan başlayacağız yani yumurta büyütme işlemi ile. Nasipse Şubat ayı adeti ile başlanacak, şimdiden detoksa başladım. Şubat ayını bekleyen diğer arkadaşlarla hazırlıklarımızı paylaşalım birbirimize bilgi verelim, tecrübeleri paylaşalım. Hatta sayımız artarsa liste tutalım 😊😊
Merhabalar
Süreciniz hayırlı olsun.
Ben de şubat ya da martta tüp bebeğe başlayacağım.
Basladiginiz detoksla ilgili bilgi verebilir mısınız??

Merhabalar
Süreciniz hayırlı olsun.
Ben de şubat ya da martta tüp bebeğe başlayacağım.
Basladiginiz detoksla ilgili bilgi verebilir mısınız??
İlkinde de yapmıştım ama nasip işte, en azından içim rahat. Çay, kahve, şeker ve tuz tüketmiyorum. Gluteni oldukça azalttım, haftada birkere buğday çimi suyu içiyorum. Her gün mutlaka 1 yumurta yiyorum, haftada 2 kerede balık tüketiyorum. Antioksidan vitamin kullanıyorum birde eczacı arkadaşım tavsiye etmişti

mrb cnm tedavisi yok sadece genetik yani pgt yapiliyo Allah yardimciniz olsun yumurta toplanir genetige gider saglam gelirse transfer edilir insallah öyle bi sorunun cikmaz çok zor
Bizimde sadece 1 tane dondurulmuşumuz var orta kalite. Demek birşey çıkarsa tekrar en baştan başlayacağız 😞

Canım bende üniversite hastanesinde baslıycam ilaçlarla beraber 3500 bulur demişti hemşire ilaçlar da içinde bu ücretin ilaçlar 1800 TL falan tutuyor demişti ama değişkenlik gösterebilir dedi bende haftaya tekrar gidicem

Bizimde sadece 1 tane dondurulmuşumuz var orta kalite. Demek birşey çıkarsa tekrar en baştan başlayacağız 😞
aynn cnm insallah saglam gelir benimde ikitane dondurulmusum var ama en bastan yine yapiyoz benim hastaligimda saglam bulmak zor oldugu icin ikitaneyi yolamadim o yuzden ne kadar cok olursa benim için iyi ikikez yumurta toplucaklar o yüzden 3.4 ay surcek tedavim hakkimizda hayirli olsun ama moralini bozma içini ferah tut dua et rabbime birak o en iyisini bilir cnm😊

İlkinde de yapmıştım ama nasip işte, en azından içim rahat. Çay, kahve, şeker ve tuz tüketmiyorum. Gluteni oldukça azalttım, haftada birkere buğday çimi suyu içiyorum. Her gün mutlaka 1 yumurta yiyorum, haftada 2 kerede balık tüketiyorum. Antioksidan vitamin kullanıyorum birde eczacı arkadaşım tavsiye etmişti
Ne kadar süre önce yapmaya başlamak gerekiyor??

aynn cnm insallah saglam gelir benimde ikitane dondurulmusum var ama en bastan yine yapiyoz benim hastaligimda saglam bulmak zor oldugu icin ikitaneyi yolamadim o yuzden ne kadar cok olursa benim için iyi ikikez yumurta toplucaklar o yüzden 3.4 ay surcek tedavim hakkimizda hayirli olsun ama moralini bozma içini ferah tut dua et rabbime birak o en iyisini bilir cnm😊
Duam bizler gibi anne olmak için çırpınan tüm kadınlara. Allah bizlerede hayırlı evlatlar nasip etsin 🙏🏻

Ben yumurta toplamadan 2 ay önce başlamıştım, 23 adet kaliteli yumurta toplanmıştı. Birde bugün başka bir arkadaştan duydum doktoru salça yemesini istemiş günde 1 tatlı kaşığı
Çok teşekkürler. Ben de yapmaya başlayayım.

Back