• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

mrb cnm ailemde yok şöyle diyim 23 koromozon anneden 23 koromozon babadan alinir toplamda 46 koromozon olusur eger anneden yada babadan bunlari almisa çocuk o zaman döllenme sırasında çocuk kendini gelistirememis yani bize özel cnm aileyle alakalı degil çok arastirdim doktorlara sordum tek tek sonuç bu insallah sonucunuz temiz gelir cnm
Çok sağol canım benim inşallah temiz gelir. Bende acaba işte eş dost akrabalarda yok bizim acaba temiz gelir mi yoksa kromozomlarda sorun olur mu diye düşünüp duruyorum ondan sorayim dedim

Çok sağol canım benim inşallah temiz gelir. Bende acaba işte eş dost akrabalarda yok bizim acaba temiz gelir mi yoksa kromozomlarda sorun olur mu diye düşünüp duruyorum ondan sorayim dedim
sende sağol canım benim tabi burda ne icin burdayiz kafamiza takilan olursa sormak için birbirimize yardimci olmak için cnm içini ferah tut insallah temiz gelir moralini yuksek tut Allah hepimizin gönlüne göre versin 😊

Merhaba kızlar bende varım 🙋aradğm sayfayı buldm galiba.İlk transferim olck dondurulmş 3.gün embriyosu ekimde opu ve tüpün biri bağlandı dinlenme sürecindeydim sadece folik asit kullandm bu sürede artık ocak adetinde doktorumu arayp bilgi alcm şubatta da transfer için gidcz.Tüp bebeği ist.da yaptrym bulundğm şehir çok uzakta sürekli doktorla da görüşmiyrm size sormak istedğm dondurulmş transferde farklı bi işlem uygulanyr mu biliyr msnz? Yani iğne yada kullanılan ilaçlar ne zaman başlyr ?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar bende varım 🙋aradğm sayfayı buldm galiba.İlk transferim olck dondurulmş 3.gün embriyosu ekimde opu ve tüpün biri bağlandı dinlenme sürecindeydim sadece folik asit kullandm bu sürede artık ocak adetinde doktorumu arayp bilgi alcm şubatta da transfer için gidcz.Tüp bebeği ist.da yaptrym bulundğm şehir çok uzakta sürekli doktorla da görüşmiyrm size sormak istedğm dondurulmş transferde farklı bi işlem uygulanyr mu biliyr msnz? Yani iğne yada kullanılan ilaçlar ne zaman başlyr ?
slm cnm sadece rahim hazırlaniyo bi iki ilaç veriyolar tabi transfer oluyosun olduktan sonra ilaclar veriliyo yine böyle igne hatirlatiyom verdiklerini dondurulmuslarda

Hoşgeldiniz😊 Birebir aynı işlemler hiçbir farklılık yok ilaçlarda. Sadece ilkinden farklı olarak serum vs yüklemesi yapmak isteyebilir doktorunuz

Merhaba kızlar 3 tane tup bebek düşüğüm var şimdi histeroskopi yapılacak bana da istanbul da önerebileceğiniz bir doktor varmı fiyat olarak benim doktorum 7 bin çekti ve kesinlikle durumumuz yok yeni yaptıranlar kaça yaptırdı ve memnun kaldinizmi acaba çok ihtiyacım var gerçekten bilgilerinize teşekkürler

Canım senin süreç nasıl oldu bunda farklı bişey yapıldı mı üçüncü olduğundan hep negatif aldığımdan asla olmayacak gibi bi psikolojiye kapılıyorum ister istemez:KK43:
aynen bende öle durumdayım cnm benim çikolata kisti var ilk deneme tuttu 6.haftalık kaybettim ikinci deneme tutmadı sonra ameliyat oldum tüpler alındı şimdi 3 aylık geçici menapozdayım yoruldum resmen maddi manevi ya nası umutsuzum anlatamam cnm senin de mi çikolata kisti

Merhaba kızlar 3 tane tup bebek düşüğüm var şimdi histeroskopi yapılacak bana da istanbul da önerebileceğiniz bir doktor varmı fiyat olarak benim doktorum 7 bin çekti ve kesinlikle durumumuz yok yeni yaptıranlar kaça yaptırdı ve memnun kaldinizmi acaba çok ihtiyacım var gerçekten bilgilerinize teşekkürler
cnm düşüklerinin nedeni nedir pıhtılaşma mı

evet oldu 4 embryo var
bnmde çikolata kisti + tüp tıkanıklığım var . Doktor yumurta kalitesini arttırmak için ek takviyeler verdi , 20 gün oldu kullanalı , 2 ay daha kullanıp o şekilde yumurta toplucak 3 ay da lucrin geçici menepoz tedavisi görücem. Sizi takibe aldım , tedaviniz benden daha ilerde :dua: allahım isteyen herkese versin inşallah

Back