Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

Opu da öyle bi şart yok. Sanırım transferde varmış

opuda tuvalete sıkışık olman gerekmiyor, anestezi ile bayıltılıp yumurtaların toplanıyor
transfer işleminde tuvalete sıkışık olman gerekiyor
işlem sonrasında ilk yarım saat ayağa kalkmak önerilmez o neden çok tuvalete sıkışıksan sürgü veriliyor
sonda takılıp takılmadığını hiç bilmiyoru
bana hiç takılmadı

Merhaba,
Bugün embriyolarimin 5.günü idi. 6 embriyo 5.güne gitmişti. 2 tane embriyo kalmış ve ayrı ayrı dondurulmuş. Biraz moralim bozuldu ama sonra toparladım. Inşallah şansım vardır ve ilk transferle hamile kalırım.
Henüz regl olmadım. Regl ile süreci başlatacağız. Dua edin bizede

İki embriyonun 5. Güne gitmiş olması çok iyi bence..
Sağlıkla tutunurlar inşallah

Yarın sabah yumurtalar toplanacak. Biraz heyecanlıyım. Akşama doğru normale dönüyor mu insan yoksa sersemlik devam mı ediyor? Ha bir de metro ve marmarayla dönecek gibi olur muyum eve sizce?

İki embriyonun 5. Güne gitmiş olması çok iyi bence..
Sağlıkla tutunurlar inşallah
Selamlarr hani siz de benim gibi donduracaktınız ya ondan size sorayım dedim, transfer olmayınca da herhangi bir ilaç iğne kullanıyo muyuz yoksa günü gelene kadar artık bir şey yok mu?

Merhabalar, bende pazar günü sizinle aynı iğnelere başladım. Yarın kontrlüm var, yumurtalar istenilen şekilde gelişiyor ise ona göre devam edeceğiz sanırım. Sizin ilk başladığınızda kaç adet yumurta gözüktü, sonrasında sayısı değişti mi nasıl ilerdediniz rica etsem süreci anlatır mısınız?

merhabalar başladınız mı tedaviye süreç nasıl ilerliyor bende IVF de yeni başladım tedaviye doktorum Kemal bey

Merhaba, hayırlı olsun süreciniz.
Benim doktorum kontrollerin hiçbirinde yumurta sayısıni ya da büyüklüğünu bana söylemedi. Genel olarak baktı, bunlar yumurtaların, çok güzel, sayişi çok iyi filan dedi. E2 takibi yaptı. Açıkçası bnde beklenti olmasın hayal kırıklığı olmasin diye ne saydım ne de sordum.
Ben 7 gün kullandım ilaçları 8.gün çatlatma iğnesi oldu. Salı da opu yapildi. 17 yumurta toplandı ama 6 si olgundu ve dollendi. 1. 3. Ve 5.günlerde arayıp bilgi verdiler. 2 tane 5.gün 1.kalite embriyon donduruldu.
Ilk adetle başlayacağız transfere. Benim sürecim bu şekilde şimdilik. Inşallah sizinde bol ve olgun yumurtalarınız toplanır.

sizin toplananyumurta sayınız gayet iyiymiş aslında ama tabi istenilen olgunlukda olması önemli çok şükür iki tane 1.ci kalite embriyonuz oluşmuş inşallah transferiniz de iyi geçer ve tutunur bebeğiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…