- Konu Sahibi Pisiannesi
-
Opu da öyle bi şart yok. Sanırım transferde varmışAy çok teşekkürler kızlar. Valla 18 18 12 bişeyler duydum da çok çok her şeyi sorasım yok. Ne olacaksa ben bişey yapamıcam ki zaten kafasındayım. Sadece tamam güzel büyümüşler iki gün daha ilaç kullan salı alalım dedi dr ben de peki görüşürüüüz dedim kaçtım:)
peki bu opu.da sonda takılıyor mu? Hani idrara sıkışık giriliyormuş ya uyurken yapmayalım oraya buraya:/
Ay çok teşekkürler kızlar. Valla 18 18 12 bişeyler duydum da çok çok her şeyi sorasım yok. Ne olacaksa ben bişey yapamıcam ki zaten kafasındayım. Sadece tamam güzel büyümüşler iki gün daha ilaç kullan salı alalım dedi dr ben de peki görüşürüüüz dedim kaçtım:)
peki bu opu.da sonda takılıyor mu? Hani idrara sıkışık giriliyormuş ya uyurken yapmayalım oraya buraya:/
Merhaba,
Bugün embriyolarimin 5.günü idi. 6 embriyo 5.güne gitmişti. 2 tane embriyo kalmış ve ayrı ayrı dondurulmuş. Biraz moralim bozuldu ama sonra toparladım. Inşallah şansım vardır ve ilk transferle hamile kalırım.
Henüz regl olmadım. Regl ile süreci başlatacağız. Dua edin bizede
Çok teşekkür ederim. Inşallah tutunurlar. Çok stresli ve heyecanliyim.İki embriyonun 5. Güne gitmiş olması çok iyi bence..
Sağlıkla tutunurlar inşallah
Selamlarr hani siz de benim gibi donduracaktınız ya ondan size sorayım dedim, transfer olmayınca da herhangi bir ilaç iğne kullanıyo muyuz yoksa günü gelene kadar artık bir şey yok mu?İki embriyonun 5. Güne gitmiş olması çok iyi bence..
Sağlıkla tutunurlar inşallah
Herkese merhaba,
İlk tüp bebek denememi 2019 Aralık ayında yapmıştım malesef negatif oldu sonuç(5.gün dondurulmuş transferdi) Elimizde başka embriyomuz kalmadığı için 2.denememe en baştan başlayacağız yani yumurta büyütme işlemi ile. Nasipse Şubat ayı adeti ile başlanacak, şimdiden detoksa başladım. Şubat ayını bekleyen diğer arkadaşlarla hazırlıklarımızı paylaşalım birbirimize bilgi verelim, tecrübeleri paylaşalım. Hatta sayımız artarsa liste tutalım
Herkese merhaba,
İlk tüp bebek denememi 2019 Aralık ayında yapmıştım malesef negatif oldu sonuç(5.gün dondurulmuş transferdi) Elimizde başka embriyomuz kalmadığı için 2.denememe en baştan başlayacağız yani yumurta büyütme işlemi ile. Nasipse Şubat ayı adeti ile başlanacak, şimdiden detoksa başladım. Şubat ayını bekleyen diğer arkadaşlarla hazırlıklarımızı paylaşalım birbirimize bilgi verelim, tecrübeleri paylaşalım. Hatta sayımız artarsa liste tutalım
[/QUO
Hadi bakalım yüzünüzün gülmesi dileğiyleMerhaba kızlar bugün transferim gerçekleşti,4 mart test günüm Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah hayırlısıyla nasip eder hepimize...
Benim de 4 mart test günüm inşallah güzel sonuçlar alırızMerhaba kızlar bugün transferim gerçekleşti,4 mart test günüm Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmaz inşallah hayırlısıyla nasip eder hepimize...
İnşallah hepimizin :)Hadi bakalım yüzünüzün gülmesi dileğiyle
Benim de 4 mart test günüm inşallah güzel sonuçlar alırız
Benim transferim 21 Şubat’ta yapıldıSiz ne zaman transfer oldnz
Merhabalar, bende pazar günü sizinle aynı iğnelere başladım. Yarın kontrlüm var, yumurtalar istenilen şekilde gelişiyor ise ona göre devam edeceğiz sanırım. Sizin ilk başladığınızda kaç adet yumurta gözüktü, sonrasında sayısı değişti mi nasıl ilerdediniz rica etsem süreci anlatır mısınız?Kızlar ben de bugün sabah e2 verdim 50 çıktı. 11de de doktora gittim muayene etti ve ilaçlarımı yazdı. Gonal f ve menopur a yarın başlıyorum carsamba günü de cetrodite eklenecek. Perşembe e2 vericem ve 4 te doktorla randevum var. Inşallah bolca yumurtam gelişir. Hayırlısı olsun
Bu arada kızlar eğer Ankara da olan varsa eczane ismi vericem çok güzel indirim yaptı ilaçlarda. Piyasa fiyati 4 800 tl tuttu. Ama biz 3 200 tl ödedik. Ozelden yazanlara eczane bilgisini gönderirim. Bilemedim şimdi belki yasaktır eczane ismi vermek.
merhabalar başladınız mı tedaviye süreç nasıl ilerliyor bende IVF de yeni başladım tedaviye doktorum Kemal beyMerhabalar
Ben 2 deneme yaptım Akdeniz üniversitesinde, 2 embriyom vardı. İkisi de negatif maalesef.Geçen gün Antalya Ivf Kemal özgür e gittik ve orada devam edeceğim tedaviye. Adet olunca gel muayene edeyim dedi. 10 gün sonra olacağım inşallah. Sorun yok ise başlayacağız. Umarım hepimiz için hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz
Merhaba, hayırlı olsun süreciniz.Merhabalar, bende pazar günü sizinle aynı iğnelere başladım. Yarın kontrlüm var, yumurtalar istenilen şekilde gelişiyor ise ona göre devam edeceğiz sanırım. Sizin ilk başladığınızda kaç adet yumurta gözüktü, sonrasında sayısı değişti mi nasıl ilerdediniz rica etsem süreci anlatır mısınız?
sizin toplananyumurta sayınız gayet iyiymiş aslında ama tabi istenilen olgunlukda olması önemli çok şükür iki tane 1.ci kalite embriyonuz oluşmuş inşallah transferiniz de iyi geçer ve tutunur bebeğiniz.Merhaba, hayırlı olsun süreciniz.
Benim doktorum kontrollerin hiçbirinde yumurta sayısıni ya da büyüklüğünu bana söylemedi. Genel olarak baktı, bunlar yumurtaların, çok güzel, sayişi çok iyi filan dedi. E2 takibi yaptı. Açıkçası bnde beklenti olmasın hayal kırıklığı olmasin diye ne saydım ne de sordum.
Ben 7 gün kullandım ilaçları 8.gün çatlatma iğnesi oldu. Salı da opu yapildi. 17 yumurta toplandı ama 6 si olgundu ve dollendi. 1. 3. Ve 5.günlerde arayıp bilgi verdiler. 2 tane 5.gün 1.kalite embriyon donduruldu.
Ilk adetle başlayacağız transfere. Benim sürecim bu şekilde şimdilik. Inşallah sizinde bol ve olgun yumurtalarınız toplanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?