Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

Gonalf leri açmadıkça kullanabilirsiniz saklayın mutlaka. İnş gerek kalmaz ama tekrarlayan tedavi olursa raporla almış oldunuz ama gerçekten ne büyük israf ve masraf yaptırmışlar

son kullanma tarihi 2021 e kadar devam ediyor gerek olursa kullanabilirim dediğiniz gibi
tedavim olumlu sonuçlanırsada ihtiyacı olan birileri llahaki çıkar
pozitif sonucun şerefine ihtiyacı olanlara gönderirim

yarın kontrol günüm yumurtaların ne kadar büyüdüğüne bakılacak
duruma göre önümüzdeki hafta çarşamba gibi opu yapılır diye düşünüyorum
opu sonrası 3 aylık geçici menapoza sokacaklarmış beni
rahimde adenomyosiz görülmüş..
onu baskılamak için gerekli bir tedaviymiş

konuyla ilgili bilgisi olan var mı aranızda

Ya gene ben gonalfte diyelim son 200 kaldı iğnede ve siz de 200 yapacaksınız, yaptınız ve sıfırı gördünüz, sonra ona rağmen iğnede hala ilaç kalıyo mu yoksa benim yanlış hesaplarım mı of sinir oldum. Ben sıvıyı görünce tam basmadım mı yoksa dün mü yanlış hesapladım diye diye panik oldum. Dibinde kalınca normalde yeni bir kalemden 25 daha almam gerekiyordu ona geçmedim elimdekini tekrar ayarlayıp yaptım. Şu an eksik mi aldım bilemiyorm. 375 benim dozum 25 30 fark ediyo mudur acaba ya başım ağrıdı üç iğne birden yaptım bugün bir de panik oldum

Geçmiş olsun o adeno denen rahim içi yapışıklık zaten hsg de görmüş olmaları gereken bir şey değil miydi? Yanlış hatırlıyorum sanırım neyse. Endometriozisin rahimdeki versiyonu bu. Rahmin o her ay yenilenen kanayn kalınlaşan dokusu, rahim kasının içine girmiş oluyor. Endo da (bende var eğer yumurtalıkta çikolata kisti olarak bilinen şey değilse yara izi gibi bi yere yapışır her ay kanar her yeri zift gibi bağlar) ise bu rahim içinde değil de mesela rektumda olur, yumurtalıkta olur, isterse karaciğere bile çıkar lanet. Sizinki rahim içinde olmuş. Kanama olmazsa adet görmezseniz vücudun o kısmı çözme baskılama şansı olıyor beslenemiyor o rahim dokusunun kaçak hücreleri öyle diyim.

Vee rahimdeki yerine büyüklüğüne göre tutunmayı zorlaştırıyor. Minnacık kıyıda köşede kalmış aptal bi yerdir umarım sizdeki ve üç ay regl olmayınca sağlıklı beslenirken bağışıklığı güçlendirirken sesini keser gider.. olmazsa da yine en kötü laparoskopik bi Operasyonla halledebilceklerdir umarım. Hiç kurcalamayın fazla öğrenmek stresten başka bi şey değil.

Merhaba canınızı sıkmayın,iğnede kalan sıvı fazla olan kısmı çünkü aynı şeyi hemşire bana söylemişti siz ayarlayıp vurulduysanz geriye kalan önemli değil panik yapmayın

açıklamanız için teşekkür ederim
hsg de görüldü evet
rahimiçi yapışıklık olduğunu bilmiyordum
doktorun not kağıdında adenomyosiz olarak yazıyordu

bu arada bugün yumurta takibimin 5. günü
2 adet 13
1 adet 12
1 adet 10
1 adet 9 yumurta görüdü

cetrotide iğneye de başlıyorum bugün için.. ptesi günü tekrar kontrol var..

merhaba;
ilacı iğneye alırken şırıngada hava boşluğu kalmış mı diye bakın
dün akşamki dozajı vurulurken aynısı başıma geldi
tüpteki ilacın tamamını şırıngaya alınca 300ml yapması gerekiyordu
bir baktım şırıngada 375 gösteriyor..
ilk başta bir panikledim
sonra uç kısmında ilaç olmadığını fark ettim
şırıngaya arkadan bastırıp havasını çıkarınca 300ml göstergesine denk gelmiş oldu

eğer doğru anladıysam yazdığınızı şırıngadaki hava boşluğuna dikkat edin derim :)

Merhaba canınızı sıkmayın,iğnede kalan sıvı fazla olan kısmı çünkü aynı şeyi hemşire bana söylemişti siz ayarlayıp vurulduysanz geriye kalan önemli değil panik yapmayın
Ay nası yani mesela gonalf 450 verdiler şimdi bana onun içinde fazladan bir miktar mı varmış? Ben öncesinde içinden 100 almıştım ertesi gün ise 350 aldım bitmesi gerekirken kaldı içinde ve diğer iğneye geçmedim ben de. Tekrar 25 daha ayarlayıp aldım. Günlük 375 alıyorum da karman çorman oluyor. Diğer iğneden şu kadar al yenisinden al 375 e tamamla filan. Baya gereksiz stres yarattı.

Merhabalar o yazdıklarınız yumurta sayısı ve boyutları mıydı? İnşalla kaliteli olurlar benim de az görünüyor 6 bilemedin 7 gelişirse dediler.. dondurulacak benimkiler bakalım.. yarın ikinci kontrol. Ve hayır yok benimki zaten hazır içi dolu gonalf çekmiyorum bi yerden ve büyük bi baloncuk da yoktu aslında. Neyse artk az veya çok sorarım yarın.

bende de 6 tane falan görünüyor
en büyükleri 13mm şuan için..
benimkiler de dondurulacaklar..
aynı kaderi paylaşıyoruz şuan için

Hiç canınızı sıkmayın. Ben de fazlaca yumurta vardı 17 tane toplandı ama 6 tanesi olgunmuş. Ilk garip oldum. Ama Allaha şükürler olsun 6 sida 3.güne geldi.5.güne getireceklermiş. Yanı önemli olan olgun yumurta sayısı imiş. Basta üzüldüm ama çok şükür. Niyetinizi hiç bozmayın. Doktorunuza guvenin. Insallah saglicakla olgun yumurtalariniz olur.

Sağolun desteğiniz için. Umarım öyle olur ama ileri endometriozis hastasıyım benim de altı taneden biri olgun olursa yandık:)

Arkadaşlar bıgün prolutex iğnemi vuramadım nedense dışarı aktı bi tane daha da vurmak istemedim son 2 tane kalmıştı hemen etkisini gösterir mi acaba bugünkü dozu almayışım

O iğneyi bilmiyorum ama merkezi arayıp öğrenin gerekirse alın ilacı yaptırın öyle doz atlamak uygun olmaz diye düşünüyorum

Ay çok teşekkürler kızlar. Valla 18 18 12 bişeyler duydum da çok çok her şeyi sorasım yok. Ne olacaksa ben bişey yapamıcam ki zaten kafasındayım. Sadece tamam güzel büyümüşler iki gün daha ilaç kullan salı alalım dedi dr ben de peki görüşürüüüz dedim kaçtım:)

peki bu opu.da sonda takılıyor mu? Hani idrara sıkışık giriliyormuş ya uyurken yapmayalım oraya buraya:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…