- 8 Kasım 2016
- 2.143
- 1.818
- 133
- Konu Sahibi Pisiannesi
-
Canım naptın? Nasılsın?Amiiiinnnnn cok zor
Iyiyim cok sukur sen nasilsinCanım naptın? Nasılsın?
Biliyorum hala üzgünsün ama insan her zaman umut doluyor işte inşallah bunlar geçecek ve bebislerini kucağına alacaksın
Iyidir canım ne olsun ❤Iyiyim cok sukur sen nasilsin
Olsun inşallah bir sonrakine tutacak canım merak etme ama şu adet olayından biktim ağrısı sancısı bitmiyorBen adet oldum dun
Sorma hic onu yaOlsun inşallah bir sonrakine tutacak canım merak etme ama şu adet olayından biktim ağrısı sancısı bitmiyor
Hayırlı olsun canım bende bugün oldum eve geldim dinlemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsunkizlar bende bugun transfer oldum 3.gun dondurulmus embryo 3.deneme hepimizin hakkinda hayirlisi olsun
aa ayni gun olmusuz cnm test gunu ne zmn benim 10undaHayırlı olsun canım bende bugün oldum eve geldim dinlemiyorum. Hakkımızda hayırlısı olsun
9 u benimde canımaa ayni gun olmusuz cnm test gunu ne zmn benim 10unda
senin 5.gun olunca daha erken cikar tabi hakkimizda hayirlisi olsun bekleme surecine girdik bakalim9 u benimde canım
Aynen canım geçen sefer 6. Gün çıkmıştısenin 5.gun olunca daha erken cikar tabi hakkimizda hayirlisi olsun bekleme surecine girdik bakalim
oo baya erken cikmis kimyasal mi olduAynen canım geçen sefer 6. Gün çıkmıştı
Aynen canımoo baya erken cikmis kimyasal mi oldu
12 yumoş toplandı 8 i 1.klte 2 si orta 2si anomali denildi. 2. Gün sadece 3 tanesi döllendi ertesi gün 1 tane kaldı onunda gelişimi geriden geliyor denildi ve 5. Gün gelişimi durmuş olduğu için transfer de olamıyorum böyle ortada kaldım bir daha tedaviye başlayablir miyim bilmiyorum
3.gunde keske riske atmayip transfer etseydi doktorunuz benimki mesala ole yapti riske gitmedi anne karninda cok daha iyi gelisir labrotuvar ortamina gore dieAynen canım
Geçmiş olsun ve de hayırlısı olsun çok güzel. Üstlerde sormuştum ben de seni naptı diye sevindim bu kadar olmasına:)dün opum gerçekleşti
az önce hastaneyi aradım
7 yumurta toplanmış 6 sı döllenmiş
bakalım döllenen yumurtalarımdan kaç tanesi 3. ya da 5. güne gidecek
ilk defa bu kadar çok yumurtam döllendi
heyecan yaptım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?