Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

12 yumoş toplandı 8 i 1.klte 2 si orta 2si anomali denildi. 2. Gün sadece 3 tanesi döllendi ertesi gün 1 tane kaldı onunda gelişimi geriden geliyor denildi ve 5. Gün gelişimi durmuş olduğu için transfer de olamıyorum böyle ortada kaldım bir daha tedaviye başlayablir miyim bilmiyorum

3.gunde keske riske atmayip transfer etseydi doktorunuz benimki mesala ole yapti riske gitmedi anne karninda cok daha iyi gelisir labrotuvar ortamina gore die

Geçmiş olsun ve de hayırlısı olsun çok güzel. Üstlerde sormuştum ben de seni naptı diye sevindim bu kadar olmasına:)

Size de sorayım. Merkezinize ücret öderken veya yapılan işlemlere dair hiçbir belge almayan var mı benim gibi. İstemedim o an opu stresiyle sonra tuhaf geldi, ödeme yapıyorsun tamam sağolun iyi günler yumurtan alınıyo geçmiş olsun iyi günler. Kendilerini garantiye aldıkları onamları bir bir imzalıyosun ama eve gelirken senin elinde hiçbir yazılı belge bilgi olmuyor baya saçma geldi bu bana. Sizde de böyle mi oldu? Embriyo oluşursa eğer, dondurunca da böyle mi olacak '"tamam var bizde üç tane saklıyoruz bunu" ben de tamam diyip oradan ayrılacak mıyım? Yoksa bana şu kadar embriyonuz merkezimizde şu şekilde saklanmaktadır, ücretinizin tamamı alınmış olup transferiiniz daha sonra gerçekleşecektir gibi açık seçik beyan edilmiş bir kağıt vermeleri gerektiği konusunda ısrarcı olmalı mıyım içime kurt düştü..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…