Merhabalar
Kızlar ben de şubat ayında adetle başlıyorum tüp bebeğe başlıyorum. Tahminen 9 şubat diye düşünüyorum. Doktor embriyoları donduracak 1 yada 2 ay dinlenme vericek sonra transfer yapılacak.
Bu süreçte çay, kahve, şeker ve hamur işini kesicem. Sağlıklı ve sebze ağırlıklı beslenicem.
Kızlar bu arada ben trambofili paneli testi yaptırdım. 2 gende homozigot çıktı. doktor 1 i önemsiz ama diğer homozigot gen düşüğe neden oluyormuş. Transfer ile kan sulandırıcı başlanacak. Eğer bulunduğunuz ildeki devlet hastanesi yapıyorsa
bu testi mutlaka yaptırın. Ben doktor
tüp bebek öncesi istedi dedim yaptırdım testi. Ama doktor filan istemedi :) Özelde biraz pahalı bu test o yüzden söylüyorum. Ben Ankarada şehir hastanesi dahiliye polikliniğinde yaptırdım. 15 günde çıktı sonucum.
[/QUOTE ben bir normal gebelik kaybı yaşadım 8.inci haftada kalp atışı durdu kürtaj ile alındı ondan sonra yaptırdım o pıhtılaşma testini de bende düşük düzeyde pıhtılaşma çıkmıştı 2 yıldır ecoprin kullanıyorum yumurtlama günü takibi çatlatma iğnesi vs ama bir daha hamile kalayınca yumurtalık rezervim de düşük olunca bir de tüp bebek tedavisi deneyelim dedik inşallah hayırlısı ile olumlu sonuçlar alırız.