• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

sizin toplananyumurta sayınız gayet iyiymiş aslında ama tabi istenilen olgunlukda olması önemli çok şükür iki tane 1.ci kalite embriyonuz oluşmuş inşallah transferiniz de iyi geçer ve tutunur bebeğiniz.
Inşallah.
Bu arada çok fazla yumurta toplandığı için ohss oldum. Bugün teşhis kondu, iğne ilaç yazdı. Opu dan sonra fazla su içmeyin aklınızda olsun. Ben ilaçların etkisi geçsin diye bol bol su içmeye çalışmıştım. Yanlışmış.

Merhabalar
Kızlar ben de şubat ayında adetle başlıyorum tüp bebeğe başlıyorum. Tahminen 9 şubat diye düşünüyorum. Doktor embriyoları donduracak 1 yada 2 ay dinlenme vericek sonra transfer yapılacak.
Bu süreçte çay, kahve, şeker ve hamur işini kesicem. Sağlıklı ve sebze ağırlıklı beslenicem.
Kızlar bu arada ben trambofili paneli testi yaptırdım. 2 gende homozigot çıktı. doktor 1 i önemsiz ama diğer homozigot gen düşüğe neden oluyormuş. Transfer ile kan sulandırıcı başlanacak. Eğer bulunduğunuz ildeki devlet hastanesi yapıyorsa bu testi mutlaka yaptırın. Ben doktor tüp bebek öncesi istedi dedim yaptırdım testi. Ama doktor filan istemedi :) Özelde biraz pahalı bu test o yüzden söylüyorum. Ben Ankarada şehir hastanesi dahiliye polikliniğinde yaptırdım. 15 günde çıktı sonucum.
[/QUOTE ben bir normal gebelik kaybı yaşadım 8.inci haftada kalp atışı durdu kürtaj ile alındı ondan sonra yaptırdım o pıhtılaşma testini de bende düşük düzeyde pıhtılaşma çıkmıştı 2 yıldır ecoprin kullanıyorum yumurtlama günü takibi çatlatma iğnesi vs ama bir daha hamile kalayınca yumurtalık rezervim de düşük olunca bir de tüp bebek tedavisi deneyelim dedik inşallah hayırlısı ile olumlu sonuçlar alırız.

Son düzenleme:
Inşallah.
Bu arada çok fazla yumurta toplandığı için ohss oldum. Bugün teşhis kondu, iğne ilaç yazdı. Opu dan sonra fazla su içmeyin aklınızda olsun. Ben ilaçların etkisi geçsin diye bol bol su içmeye çalışmıştım. Yanlışmış.
doktorlar uyarmıyor mu şunu yemeyin bunu içmeyin vs aslında bilgilendirmeleri gerek tabi biz nerden bileceğiz ki

doktorlar uyarmıyor mu şunu yemeyin bunu içmeyin vs aslında bilgilendirmeleri gerek tabi biz nerden bileceğiz ki
Uyarmadı ve bn kimseden de duymadım. Opu dan önce dostinex başlattı ohss ye önlem için ama 7.gün buldu beni.

Inşallah.
Merhabalar benden de fazla sayıda yumurta toplanmıştı. Bana bol içmemi söylemişlerdi ama ben ilk yumurta toplamadan sonra anezteziyi atamadığım için bayılmıştım belki bu sebeple söylemişlerdir diye düşünüyorum. Ohss teşhisini hangi yakınmalarınız sebebiyle koydular acaba?

Merhabalar benden de fazla sayıda yumurta toplanmıştı. Bana bol içmemi söylemişlerdi ama ben ilk yumurta toplamadan sonra anezteziyi atamadığım için bayılmıştım belki bu sebeple söylemişlerdir diye düşünüyorum. Ohss teşhisini hangi yakınmalarınız sebebiyle koydular acaba?
Opu dan sonra kucuk tuvaletimi yapmakta zorlaniyordum kasiklarim aciyordu. Bulanti cok fazla idi. Karinda agri vardi. Pazartesi sabahtan karnım sisti ve aksama kadar inmedi. Doktoru aradım. Gel dedi ama salı gününe randevu verdi. Akşamda böyle gaz sıkışması gibi kramplar girdi kasıklarima. sabahta baktım yine karnım şiş. Gün içinde yine kramplar girdi. Sonra randevu saati doktora gidiyorum, kamplar şiddetlendi. Nefes almakta zorlandim. Adım atamaz hale geldim. Oturamadım acıdan. Doktor karından ultrason yaptı ve nur topu gibi ohss olmuşum. Siddeti hafif hastanede yatmaya gerek yok dedi. yok böyle bir agri, acı. Öldüm öldüm dirildim. 5 tane cetrodite ve dostinex bir de oksapar verdi.

Selamlarr hani siz de benim gibi donduracaktınız ya ondan size sorayım dedim, transfer olmayınca da herhangi bir ilaç iğne kullanıyo muyuz yoksa günü gelene kadar artık bir şey yok mu?

merhaba
benim yarın Opum olacak.
embriyo oluşursa dondurulacak sonrasında geçici menapoza sokulacağımı biliyorum ancaksüreç nasıl devam edecek şuan için bilmiyorum
belli olur olmaz sizinle paylaşırım :)

Merhaba öncelikle rabbim hepimize çocuklarımızı kulağımıza aldığımız o günleri göstersin İnş. Bende 14 şubatta yumurta toplama işlemi oldum 17 şubatta transferim oldu normalde test gunum 28 şubat ama akşam dayanamadım kan testi yaptırdım 40,6 çıktı sizce olumlu dusunmelimiyim

merhaba
benim yarın Opum olacak.
embriyo oluşursa dondurulacak sonrasında geçici menapoza sokulacağımı biliyorum ancaksüreç nasıl devam edecek şuan için bilmiyorum
belli olur olmaz sizinle paylaşırım :)
Ay hadi İnşallah kolay geçer kaliteli çıkarlar. Ben de dün oldum valla biraz sancıdı ama esas heyecan bugün gelen telefondu. Dondurulmaya değer olacak mı cmt göreceğiz fakat yedide iki döllenmişler o kesin iki tane de kısmı ama yavaş gidiyor onlar artk belli değil dediler. Buna da şükür.
Merhaba öncelikle rabbim hepimize çocuklarımızı kulağımıza aldığımız o günleri göstersin İnş. Bende 14 şubatta yumurta toplama işlemi oldum 17 şubatta transferim oldu normalde test gunum 28 şubat ama akşam dayanamadım kan testi yaptırdım 40,6 çıktı sizce olumlu dusunmelimiyim
ay güzel haber gibi ama ben garanticiyim bir de değerin ikiye katlandığını görün öyle çıldırın:D

Opu dan sonra kucuk tuvaletimi yapmakta zorlaniyordum kasiklarim aciyordu. Bulanti cok fazla idi. Karinda agri vardi. Pazartesi sabahtan karnım sisti ve aksama kadar inmedi. Doktoru aradım. Gel dedi ama salı gününe randevu verdi. Akşamda böyle gaz sıkışması gibi kramplar girdi kasıklarima. sabahta baktım yine karnım şiş. Gün içinde yine kramplar girdi. Sonra randevu saati doktora gidiyorum, kamplar şiddetlendi. Nefes almakta zorlandim. Adım atamaz hale geldim. Oturamadım acıdan. Doktor karından ultrason yaptı ve nur topu gibi ohss olmuşum. Siddeti hafif hastanede yatmaya gerek yok dedi. yok böyle bir agri, acı. Öldüm öldüm dirildim. 5 tane cetrodite ve dostinex bir de oksapar verdi.
Çok geçmiş olsun. Tez zamanda anlatırsınız inşallah🙏Ben de sadece arada bulantı oluyor ilk günlee şişkinliğim vardı ama regl olunca daha rahatladım. Toplamadan sonra cetrodite ve tarlusal kullanmıştım. Size de herhangi bir iğne ya da ilaç vermişler miydi?

Çok geçmiş olsun. Tez zamanda anlatırsınız inşallah🙏Ben de sadece arada bulantı oluyor ilk günlee şişkinliğim vardı ama regl olunca daha rahatladım. Toplamadan sonra cetrodite ve tarlusal kullanmıştım. Size de herhangi bir iğne ya da ilaç vermişler miydi?
Cok tesekkur ederim.
Opu oncesi cetrodite kullandim 5 gun. Dostinex e de opu dan 2 gün önce başladım. Opu sonrası dostinex ve antibiyotik kullandım.

Back