- Konu Sahibi Pisiannesi
-
gozunaydin cnm insallah hepsi devam ederAradılar şimdi. 17 tane yumurta toplanmış 6 tanesi olgunmuş, 6 sıda döllenmiş çok şükür. Cuma günü tekrar bilgi vereceklermiş.
oo super kacinci gun embryosuydu belki tutunma lekelenmesidirMrb hanımlar ben 8 şubatta transfer olmuştum.transferin 7.gunu beta hcg 89 cikti.transferin 9.gunu 272 cikti.ve yarın son tahlili verecem.yalniz ben de transferin 2.gününden beri kahverengi akinti bazende kanamayla akinti hala geliyor.boyle benim durumumu yaşayanlar sonuç ne olur bilginiz var mi?
5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi.sonuc pozitif ama yerlesme kanamasi bu kadar uzun sürer mi?transferin 2.gününden beri kahverengi akinti ve kanama geliyor.oo super kacinci gun embryosuydu belki tutunma lekelenmesidir
doktorunuza sorun tabide eger problem olsa deger katlanmazdi cok guzel artmis kahverengi akinti progestan yapmisti benim ilk deneme tuttugunda kanamayi acikcasi bilmiyorum5.gun embriyosu 2 tane transfer edildi.sonuc pozitif ama yerlesme kanamasi bu kadar uzun sürer mi?transferin 2.gününden beri kahverengi akinti ve kanama geliyor.
doktorunuza sorun tabide eger problem olsa deger katlanmazdi cok guzel artmis kahverengi akinti progestan yapmisti benim ilk deneme tuttugunda kanamayi acikcasi bilmiyorum
o zaman o kanama alanından kaynaklı bir durum inşallah sağlıkla ilerler bebişe zararı olmazDoktorum ultrasonda baktığında rahim kalınlığı çok iyi ancak içerde hafif bir kanama alanı var dedi.ilaclarima devam etmemi söylüyor.kanama akinti şeklinde geliyor.ama ben keseyi girene kadar hala endişe içindeyim.
Amin canım insallho zaman o kanama alanından kaynaklı bir durum inşallah sağlıkla ilerler bebişe zararı olmaz
Muhtemelen benimde o günlerde olacak aynı gün olabilirbenim de 27 subatta
Sanki çok vermişler dozu mu arttırdılar acaba? 1 kutu gonalf i 3 gün kullanmıştım ben 3 kutuylada tedavi bitmişti. Doktorunuz yazdıysa vardır bi bildiği. Dozu ne kadar uygulayacaksınız peki söylemiştir mutlakaherkese selam..
2 başarısız tüp bebek deneyimininden sonra tekrar denemek için rapor çıkarttırdım
ptesi günü tedaviye başladım
rapor ile ilaç yazıldığı halde ilaçlarım 5.000TL tuttu
10 kutu gonalF
8 kutu menapur
5 kutu cetrotide
1 kutu ovitrelle
1 kutu gonapeptyl yazılmış reçede
ilaçları teslim almaya gittiğimde kocaman bir kutu dolusu ilaçla karşılaştım ve şoka uğradım.
ben iki tedavi gördüm hiçbirisinde bukadar çok ilaç kullanmamıştım
hatta raporsuz olduğu halde ilaçlarım bukadar çok tutmamıştı
fikri ve bilgisi olan arkadaşlar var mı acaba aranızda
hayırlısı olsun kaçıncı gün embryosuMuhtemelen benimde o günlerde olacak aynı gün olabilir
Sanki çok vermişler dozu mu arttırdılar acaba? 1 kutu gonalf i 3 gün kullanmıştım ben 3 kutuylada tedavi bitmişti. Doktorunuz yazdıysa vardır bi bildiği. Dozu ne kadar uygulayacaksınız peki söylemiştir mutlaka
hayırlısı olsun kaçıncı gün embryosu
5.gun canım senin?hayırlısı olsun kaçıncı gün embryosu
benim de 3.gün bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah cnm5.gun canım senin?
Gonalf leri açmadıkça kullanabilirsiniz saklayın mutlaka. İnş gerek kalmaz ama tekrarlayan tedavi olursa raporla almış oldunuz ama gerçekten ne büyük israf ve masraf yaptırmışlarevet canım fazla yazmışlar maalesef
1 kutu gonal f 2 gün gidiyor
1 kutu menapurun içinde 5 adet iğne var o da 5 gün gidiyor
tedavi 10 gün sürse 5 kutu gonal f demek yani 5 kutusunu boşuna aldırmış oldular
3 kutuda menapur yeterli olacağı yerde 12 kutu aldırdılar onda da 9 kutu fazladan almış oldum..
eczane ilaçları geri alırken büyük sorun çıkarttı
sadece 9 kutu menapuru geri verebildim
5 kutu gonal f boşuna alınmış oldu.
ben raporlu indirimle almıştım bu ilaçları dursun sorun değil
ama hastanenin bu yaptığı bu hata müsriflikten başka bişey değil
eczane suç atıyorlar birde biz yazdıysak onların size bukadar çok ilaç vermemesi lazımdı diye
eczaneden aradılar onları üstelik
asla kendi beceriksizliklerini kabul etmiyorlar..
hem devletten fazla ilaç aldırmış oluyor
hem de bana gereksiz fazla para ödetmiş oluyor.
yazık günah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?