- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pisiannesi
-
aa super hadi gozunaydinTransfer tarihim 24 şubat belirlendi,aynı gün transfer olblr
Merhabalar amh değerlerimiz aynıymış:/ ben de büyütme aşamasındayım. Sonrasında dondurulacak. Bu şekilde olunca normal tüp bebek fiyatı mı ödediniZ. Çünkü transferi bi sene daha düşünmüyorum. Eğer tüp bebek gibi ödeme yaptırdılarsa, Günü gelince bir daha ücret isterler mi acaba transfer ederken, nası bir belge aldınız elinize böyle olmaması için?benim de evet amh 0.95di mayista toplanip donduruldu benim ameliyat oldum transfer olcak uniteyi hic hatirlamiyorum ama
merhaba dondurma ucreti aliyorlar tabiki dondurulduktan sonraki transferde aldilar parayi acibademde yapiliyor benim islem ama bu sefer transferde ek ucret isticekler mi bilmiyorum acikcasi merakda ediyorum ama transfer olmasaniz da doktor ve mecbur ignelerin ucreti oluyorMerhabalar amh değerlerimiz aynıymış:/ ben de büyütme aşamasındayım. Sonrasında dondurulacak. Bu şekilde olunca normal tüp bebek fiyatı mı ödediniZ. Çünkü transferi bi sene daha düşünmüyorum. Eğer tüp bebek gibi ödeme yaptırdılarsa, Günü gelince bir daha ücret isterler mi acaba transfer ederken, nası bir belge aldınız elinize böyle olmaması için?
Benim de bi aksilik olmazsa ya 24 ü ya 25 i olacak Çarşamba kpntrole gidiyorum uğurlu gelsin hepimiz enTransfer tarihim 24 şubat belirlendi,aynı gün transfer olblr
Hadi inşallahBenim de bi aksilik olmazsa ya 24 ü ya 25 i olacak Çarşamba kpntrole gidiyorum uğurlu gelsin hepimiz en
Gayet iyibenm de bugün ilk kontrolüm vardı 15 yumoş gördü doktor umarım kalitelidirler :) çarşamba tekrar kontrol muhtemelen 22 sinde toplanıcak :) 15 iyi bir sayı mı sizce
Sağolun cevap için. Ben şunu kastettim aslında işte toplam süreç 10.000 sen transfer olmuyorsan 8000 artı dondurma ücreti gibi mi yoksa gene 10000 artı dondurma ücreti fakat transfer kısmı hakkın saklı. İstediğin zaman tekrar ücret ödemeden bu ödenmiş olan bir kerelik transferi yapıyorsın günü gelince. Gibi düşünmek istiyorum:)merhaba dondurma ucreti aliyorlar tabiki dondurulduktan sonraki transferde aldilar parayi acibademde yapiliyor benim islem ama bu sefer transferde ek ucret isticekler mi bilmiyorum acikcasi merakda ediyorum ama transfer olmasaniz da doktor ve mecbur ignelerin ucreti oluyor
sole 10.000 arti dondurma ucreti olarak dusunun ama bende mesala toplandiktan sonra dondurma parasi alinmadi 4 ay sonra transfer edilirken alinmistiSağolun cevap için. Ben şunu kastettim aslında işte toplam süreç 10.000 sen transfer olmuyorsan 8000 artı dondurma ücreti gibi mi yoksa gene 10000 artı dondurma ücreti fakat transfer kısmı hakkın saklı. İstediğin zaman tekrar ücret ödemeden bu ödenmiş olan bir kerelik transferi yapıyorsın günü gelince. Gibi düşünmek istiyorum:)
ayy benimde esimin is gezisi vardi mecburi bende cok stres olmustum 18-20 mm gibiyken toplaniyorAmma karıştırdım neyse anlamaya çalışırım merkeze çarş gidicem zaten. Nedense kimse fiyat bilmiyor güya. Muhasebeci de anlamıyor mevzuyu. Bakalım... Kaçıncı gün toplanıyor bunlar veya kaç mm olunca? Eşim yurtdışına gidecek göreve Mart başı. Strese girdim altı üstü bi sperm vercek o da dert oldu şu sıra:s
Biraz değişiyor bu merkeze göre.üçüncü transferim benim ilk ikisinde 10.000 verdiğimizin içinde dondurma ücreti vardı extra istemediler.şu anki merkezim de direkt dondurdu rahim dinlendirme diye bir para aldı dondurma parası diye de geçiyor eğer çözdürüldükten sonra başka transfere embriyo kalacaksa ona da tekrar alıyormuşSağolun cevap için. Ben şunu kastettim aslında işte toplam süreç 10.000 sen transfer olmuyorsan 8000 artı dondurma ücreti gibi mi yoksa gene 10000 artı dondurma ücreti fakat transfer kısmı hakkın saklı. İstediğin zaman tekrar ücret ödemeden bu ödenmiş olan bir kerelik transferi yapıyorsın günü gelince. Gibi düşünmek istiyorum:)
Inşallah canım. Hepimiz için hayırlısı olsun.rahim dinlenmis olur canim daha iyi olur umarim ilk denemede tutar da bir daha bu stresi yasamazsin canim
kolaylikla gecsin insallah canimInşallah canım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Bugün opu olacak, dua edin
HAyırlı olsun güzel haberlerle inşallahInşallah canım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
Hayırlı haberlerle gelin inşallah. Ben de dün oldum ama hala aramadılar. Meraktan stresten mideme ağrılar giriyor. Daha önce olduğunda bu saate kadar aramışlardıInşallah canım. Hepimiz için hayırlısı olsun.
evet aynen 27 subatta dondurulmus embryo transferim olcak 4000 tl istediler maalesefBiraz değişiyor bu merkeze göre.üçüncü transferim benim ilk ikisinde 10.000 verdiğimizin içinde dondurma ücreti vardı extra istemediler.şu anki merkezim de direkt dondurdu rahim dinlendirme diye bir para aldı dondurma parası diye de geçiyor eğer çözdürüldükten sonra başka transfere embriyo kalacaksa ona da tekrar alıyormuş
benim de 27 subattaTransfer tarihim 24 şubat belirlendi,aynı gün transfer olblr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?