- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pisiannesi
-
ay sorma yaa mecburuz diye sacmalamislar iyice fiyatlari moralim bozuldu da insallah emeklerimizin karsiligini alirizYuh yani afedersiniz de bu neymiş ya böyle. Devlet bu ticarethanelere bi el atsa diyeceğim de onu da eline yüzüne iyice bulaştırırlar. Bir an önce buralardan kurtulmak ümidiyle diyeyim hepimize..
Valla ben önden iyice kağıdı belgeyi isteyeyim o zaman transferim şimdi olmayacak diye ya da yok biz illa alıyoruz sonra gelirsen de yine ödersin diyorlarsa aniden transfer olabilirim bu kilolarlla! inatt ederim yani. Yeter be milletin prezervatife döktüğü parayı embriyo dondurmaya transfere veriyoruz
kac kilosun ya bende cok aldim bu aralar ilaclardan
Canım alabildiğimi alıyordum alamadığım kalıyordu damar için olmadığı için sıkıntı olmuyor diye biliyordum hatta kan sulandırıcıyı içindeki havasını almadan yapın demişlerdiKızlaaar orda mısınız on dk kaldı ilacı yapacam şırıngada ufak hava kabarcığı var ama ilaç da boşa gidiyo sıkınca, siz napıyosunuz böyle olunca
Hayırlı olsun yarasın bebiş olsun sanaAy çok sağol. Yani dün 25 e ayarlayıp aldım ama biraz boşa gitmişti. E bugün baktım yine var o sırada ilacı da harcıyo sinir oldum. Hızır gibi yetiştin basıyom o zaman buna yarasın :)
Hadi hayırlısı bakalımbenim de 27 subatta
Cok tesekkur ederim.Çok toplanmasıyla ne ilgisi varmış ki acaba? Çok geçmiş olsun.
Hayirlisi olsun.Merhaba. Ben de Allah nasip ederse yarın opu olacağım. İlk denemem.
gecmis olsun ya anesteziden olabilir canim bol bol dinlen ve su yumurta cok toplaninca da kasik karin agrisi oluyordur benim 10 tanede baya kanamam olmustu uyanincaCok tesekkur ederim.
Ben de çok anlamadım. Ama ömrümden ömür gitti resmen. Allahtan geçti bulantı kusma, kasık ve karin agrım var sadece onlar da normal.
Dinleniyorum tesekkurler işe gitmedim rapor aldım 3 gün. Haber bekliyorum hastaneden henüz arayan olmadi. 1.günde arıyorlar değil mi?gecmis olsun ya anesteziden olabilir canim bol bol dinlen ve su yumurta cok toplaninca da kasik karin agrisi oluyordur benim 10 tanede baya kanamam olmustu uyaninca
Bize klinikte anlattı doktor igneyi nasıl kullanacağımızı. Ertesi gün akşam 8 de yapacaksınız saati kaçırmayın saat çok onemli dediler. Ilk iğneyi de kendimiz yaptık evde.Peki kızlar bu iğneleri kaçta oluyorsunuz? Saati çok önemli deniyor ama ilk gün merkezde nasıl yapılacağını gösterirken öğlen yaptılar, diğerlerini ne zaman yapacağımı sordum çıkarken ona da akşam yedi dediler? İlk gün böyle farklı saat olması normal mi sizin nasıldı?
Canım ben zaten adetin ikinci günü gitmiştim başlamam gerekiyordu yani ilaca o sırada da gösterdi hemşire üzerimde. Kalanları da yarın yedide diye gönderdi. Ay inş etkisini azaltmamştr ya ilkini öğlen yapıpBize klinikte anlattı doktor igneyi nasıl kullanacağımızı. Ertesi gün akşam 8 de yapacaksınız saati kaçırmayın saat çok onemli dediler. Ilk iğneyi de kendimiz yaptık evde.
Açıkçası şaşırdım size o şekilde söylemelerine. Ama içinizi ferah tutun doktorunuzun mutlaka bir bildiği vardır.
ertesi gun aramislardi bende ama kac tane toplandigini o anda dedilerDinleniyorum tesekkurler işe gitmedim rapor aldım 3 gün. Haber bekliyorum hastaneden henüz arayan olmadi. 1.günde arıyorlar değil mi?
Aradılar şimdi. 17 tane yumurta toplanmış 6 tanesi olgunmuş, 6 sıda döllenmiş çok şükür. Cuma günü tekrar bilgi vereceklermiş.ertesi gun aramislardi bende ama kac tane toplandigini o anda dediler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?