Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

Yuh yani afedersiniz de bu neymiş ya böyle. Devlet bu ticarethanelere bi el atsa diyeceğim de onu da eline yüzüne iyice bulaştırırlar. Bir an önce buralardan kurtulmak ümidiyle diyeyim hepimize..
ay sorma yaa mecburuz diye sacmalamislar iyice fiyatlari moralim bozuldu da insallah emeklerimizin karsiligini aliriz

Kızlaaar orda mısınız on dk kaldı ilacı yapacam şırıngada ufak hava kabarcığı var ama ilaç da boşa gidiyo sıkınca, siz napıyosunuz böyle olunca

Kızlaaar orda mısınız on dk kaldı ilacı yapacam şırıngada ufak hava kabarcığı var ama ilaç da boşa gidiyo sıkınca, siz napıyosunuz böyle olunca
Canım alabildiğimi alıyordum alamadığım kalıyordu damar için olmadığı için sıkıntı olmuyor diye biliyordum hatta kan sulandırıcıyı içindeki havasını almadan yapın demişlerdi

Ay çok sağol. Yani dün 25 e ayarlayıp aldım ama biraz boşa gitmişti. E bugün baktım yine var o sırada ilacı da harcıyo sinir oldum. Hızır gibi yetiştin basıyom o zaman buna yarasın :)

Kızlar yumurtalar toplandı. Öğlen eve geldik. Ben fenalastim. Bulantı kusma halsizlik bu saati ettim. Ne yediysem kustum ve sürekli uyku hali, gözümü açamadım. Daha önce 3 kere anestezi aldım. Hiç böyle olmamıştım ama doktor fazla sayıda yumurta toplandı normal demiş. Ilaclarimi aldım. Şimdi gözüm açıldı. Resmen yeniden dogdum. Cok korktum ya gecmezse diye. Allah kimseyi sagligindan etmesin.
Neyse geçti gibi biraz bulantı var ama çok şükür. Artık haber bekleyeceğim. Ilk adet ile transfer için ilaçlara başlanacak

Cok tesekkur ederim.
Ben de çok anlamadım. Ama ömrümden ömür gitti resmen. Allahtan geçti bulantı kusma, kasık ve karin agrım var sadece onlar da normal.
gecmis olsun ya anesteziden olabilir canim bol bol dinlen ve su yumurta cok toplaninca da kasik karin agrisi oluyordur benim 10 tanede baya kanamam olmustu uyaninca

gecmis olsun ya anesteziden olabilir canim bol bol dinlen ve su yumurta cok toplaninca da kasik karin agrisi oluyordur benim 10 tanede baya kanamam olmustu uyaninca
Dinleniyorum tesekkurler işe gitmedim rapor aldım 3 gün. Haber bekliyorum hastaneden henüz arayan olmadi. 1.günde arıyorlar değil mi?

Canım sıkıldı fsh 10.5 muş meğer geçen kan aldıklarında.. hiç bu yüksek değeri görnemiştim. Gözüken folikül sayısı da 6/7. Muhtemelen bu kadar toplanacağı belli oldu. Ben 8/9 ay sonra transferimi istedim kilo vermek için ve diz tedavimden sonra olsun diye ama belki de bir tur daha yumurta toplarız kalitesiz olursa dendi. Ya ne param ne gücüm yeter arka arkaya bi daha başlamaya. Of nolur kaliteli çıksınlar döllensinler ya

Peki kızlar bu iğneleri kaçta oluyorsunuz? Saati çok önemli deniyor ama ilk gün merkezde nasıl yapılacağını gösterirken öğlen yaptılar, diğerlerini ne zaman yapacağımı sordum çıkarken ona da akşam yedi dediler? İlk gün böyle farklı saat olması normal mi sizin nasıldı?

Bize klinikte anlattı doktor igneyi nasıl kullanacağımızı. Ertesi gün akşam 8 de yapacaksınız saati kaçırmayın saat çok onemli dediler. Ilk iğneyi de kendimiz yaptık evde.
Açıkçası şaşırdım size o şekilde söylemelerine. Ama içinizi ferah tutun doktorunuzun mutlaka bir bildiği vardır.

Canım ben zaten adetin ikinci günü gitmiştim başlamam gerekiyordu yani ilaca o sırada da gösterdi hemşire üzerimde. Kalanları da yarın yedide diye gönderdi. Ay inş etkisini azaltmamştr ya ilkini öğlen yapıp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…