- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pisiannesi
-
hayırlı olsun canım şimdiden grup baya sessizSelam
Bugün 7.günüm iğneden. Doktor kontrolünden çıktım. Salı 10.30 opu yapılacak. Ortalama 17 mm olmuslar. Kaç yumurta olduğunu söylemedi. Çok heyecanliyim, içim kıpır kıpır
Teşekkür ederim. Evet grubumuz çok sessiz. Galiba şu ara pek opu ya da transfer yaptıran yok.hayırlı olsun canım şimdiden grup baya sessiz
galiba benimde salı günü kontrolde transfer günü belli olucakTeşekkür ederim. Evet grubumuz çok sessiz. Galiba şu ara pek opu ya da transfer yaptıran yok.
heralde aynı zamanlara denk gelirBenimde yarın belli olck
Hadi inşallah çok heyecanlı. Siz son aşamaya yaklaşmışsınız.galiba benimde salı günü kontrolde transfer günü belli olucak
Inşallah güzel haberini alırız. Birden fazla embriyo mu transfer edildi ?Benimde 13 subatta transferim oldu kizlae insallah haftaya bugun test günüm insallah yavrularim benimledir
evet heyecan ve korku artiyor yaklastikca 3.deneme oldugu icin ne zaman kismetimizde varsa en hayirli zamanda olsun insallahHadi inşallah çok heyecanlı. Siz son aşamaya yaklaşmışsınız.
2 tane transfer edildiInşallah güzel haberini alırız. Birden fazla embriyo mu transfer edildi ?
hayirli olsun guzel haberleri bekliyoruzBenimde 13 subatta transferim oldu kizlae insallah haftaya bugun test günüm insallah yavrularim benimledir
Insallah hicbir belirti falan yok bilmiyorum neler oluyorhayirli olsun guzel haberleri bekliyoruz
belirti hic arama canim bence benim ilk deneme tutmustu 6 haftalik kaybettim hic tutma belirtisi yasamadim kisiden kisiye degisiyorInsallah hicbir belirti falan yok bilmiyorum neler oluyoryerlerini sevmislerdir insallah
ayy hadi hayirli olsun simdiden kaliteli olsunlar insallahBen de şuanda son yumurta geliştirici iğnelerimi oldum. 10 30 da çatlama iğnesini yapicaz. Acilde yaptiricam, saatinde sıkıntı yaşamam inşallah
Inşallah kaliteli olurlar canım. Benim ilk denemem. Bu ay toplanacak. Diğer ay transfer olacak. Sağlıklı ve hayırlısıyla en uygun zamanda meleklerimiz bize gelirler inşallah.ayy hadi hayirli olsun simdiden kaliteli olsunlar insallah
rahim dinlenmis olur canim daha iyi olur umarim ilk denemede tutar da bir daha bu stresi yasamazsin canimInşallah kaliteli olurlar canım. Benim ilk denemem. Bu ay toplanacak. Diğer ay transfer olacak. Sağlıklı ve hayırlısıyla en uygun zamanda meleklerimiz bize gelirler inşallah.
Haklisin aslinda olan belirtilerde ilaçlardan ignelerden kaynaklidir . Insallah bu sefer sagliklk bebisin olur annesibelirti hic arama canim bence benim ilk deneme tutmustu 6 haftalik kaybettim hic tutma belirtisi yasamadim kisiden kisiye degisiyor
Evet belli oluyor doktorun bilgi vrrmesi gerekiyor normalde vermezse de kendin sor soylermerhaba ben de 5 gün önce gonal f kullanmaya başladım yarın kontrolum var kontrolde kaç yumurta geliştiği belli oluyor mu ya da ne durumda olduğu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?