• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

bu arada yanlis hatirlamiosam lucrinden sonra transfer oluyordun sende heralde
Lucrin 1 kereliğine ocak ayında olmştu,şimdi estrofem coraspirin folik asit,yarın bakalım bişy daha eklenir mi...ben yeme içme tarzında neler yapyrsn demek istedm ben kabak çekirdeği ve ananas sadece...bazı arkdşlr şimdiden dinlenme modunda olmaymş diyr beli yormamak gerek diye ben aksine deli gibi tamzlk yaptm inşallah ters tepmez

Merhabalar, biz de erkek faktörlü tüp bebeğe başladık. benim yumurta toplamam yarın sabah. Daha önce bi kere daha tedavi olmuştum ama iptal olmuştu döllenme olmadığı için. İnşallah bu sefer döllenir, embriyo oluşur ve olumlu sonuç alırız🙏 heyecanlı değilim ama uyuyamıyorum da karmaşık bir haldeyim. Umarım hepimiz bu zorlu süreci hayırlısıyla atlatırız ve bu gruptaki herkesin başta olmak üzere uğraşan, isteyen, dileyen herkesin ve bizim kucaklarımız dolar🙏🙏😍

Lucrin 1 kereliğine ocak ayında olmştu,şimdi estrofem coraspirin folik asit,yarın bakalım bişy daha eklenir mi...ben yeme içme tarzında neler yapyrsn demek istedm ben kabak çekirdeği ve ananas sadece...bazı arkdşlr şimdiden dinlenme modunda olmaymş diyr beli yormamak gerek diye ben aksine deli gibi tamzlk yaptm inşallah ters tepmez
walla bende temizlik camasir bu aralar simdiden dinlenme modu sacma geliyor bana ya kabak cekirdegi ananasi ben transferden sonra yemistim
su an icin sadece sekeri kestim biraz da sebze agirlikli beslenmeye calisiyorum

walla bende temizlik camasir bu aralar simdiden dinlenme modu sacma geliyor bana ya kabak cekirdegi ananasi ben transferden sonra yemistim
su an icin sadece sekeri kestim biraz da sebze agirlikli beslenmeye calisiyorum
Şimdi kontroldn çıktm rahim kalınlığı şimdilik 10,4 mm dedi doktor.kendi doktorumu arayp bilgi verdm dönüş yapmasını beklyrm.kalınlığı nasıl ?

Back