- 17 Mayıs 2017
- 481
- 433
- 103
- Konu Sahibi Pisiannesi
sizin kaç tane olmuştu ilk kontrolde acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de bu ilk muayene karın ultrasonu mu yoksa vajinal ult. ile mi yapılıyorEvet belli oluyor doktorun bilgi vrrmesi gerekiyor normalde vermezse de kendin sor soyler
Alttan bakiyorlar her defasinda en azindan bende oyle bakmislardibir de bu ilk muayene karın ultrasonu mu yoksa vajinal ult. ile mi yapılıyor
Benim yumurta rezervim az oldugu icin fazla yoktu 7 -8 tane gozukuyordusizin kaç tane olmuştu ilk kontrolde acaba
benimde yumurta rezervi azmış öyle söyledi doktor gonal f 300 yapıyorum her gün siz ne kadar yapmıştınızBenim yumurta rezervim az oldugu icin fazla yoktu 7 -8 tane gozukuyordu
amin insallah canim kimsenin emegi bosa gitmesinHaklisin aslinda olan belirtilerde ilaçlardan ignelerden kaynaklidir . Insallah bu sefer sagliklk bebisin olur annesi
Ben merional kullaniyordum 2 tane 150lik dozu karistirip yapiyordumbenimde yumurta rezervi azmış öyle söyledi doktor gonal f 300 yapıyorum her gün siz ne kadar yapmıştınız
belli oluyor benim mesala 10 yumurta gozukuyordu 10 tanede toplanmistimerhaba ben de 5 gün önce gonal f kullanmaya başladım yarın kontrolum var kontrolde kaç yumurta geliştiği belli oluyor mu ya da ne durumda olduğu
siz kaç ünite yapıyordunuz iğneği ve sizdede mi yumurta rezervi azlığı vardı avababelli oluyor benim mesala 10 yumurta gozukuyordu 10 tanede toplanmisti
benim de evet amh 0.95di mayista toplanip donduruldu benim ameliyat oldum transfer olcak uniteyi hic hatirlamiyorum amasiz kaç ünite yapıyordunuz iğneği ve sizdede mi yumurta rezervi azlığı vardı avaba
0.3 tü geçen sene şimdi daha da düşmüştür muhtemelen 3 sene önce 1.7 idi çok hızlı düştü (Amh değeriniz kaç acaba
Yüksek ihtimal öyle olck,neler yapyrsn transfere hazırlık içinheralde aynı zamanlara denk gelir
su an icin estrofem folik asit bir de demir ilaci kullaniyorum canim kansizlik cikti sali gunu bakalim crinonel jel eklenir heralde sen neler yapiyorsunYüksek ihtimal öyle olck,neler yapyrsn transfere hazırlık için
bu arada yanlis hatirlamiosam lucrinden sonra transfer oluyordun sende heraldeYüksek ihtimal öyle olck,neler yapyrsn transfere hazırlık için
Lucrin 1 kereliğine ocak ayında olmştu,şimdi estrofem coraspirin folik asit,yarın bakalım bişy daha eklenir mi...ben yeme içme tarzında neler yapyrsn demek istedm ben kabak çekirdeği ve ananas sadece...bazı arkdşlr şimdiden dinlenme modunda olmaymş diyr beli yormamak gerek diye ben aksine deli gibi tamzlk yaptm inşallah ters tepmezbu arada yanlis hatirlamiosam lucrinden sonra transfer oluyordun sende heralde
walla bende temizlik camasir bu aralar simdiden dinlenme modu sacma geliyor bana ya kabak cekirdegi ananasi ben transferden sonra yemistimLucrin 1 kereliğine ocak ayında olmştu,şimdi estrofem coraspirin folik asit,yarın bakalım bişy daha eklenir mi...ben yeme içme tarzında neler yapyrsn demek istedm ben kabak çekirdeği ve ananas sadece...bazı arkdşlr şimdiden dinlenme modunda olmaymş diyr beli yormamak gerek diye ben aksine deli gibi tamzlk yaptm inşallah ters tepmez
Şimdi kontroldn çıktm rahim kalınlığı şimdilik 10,4 mm dedi doktor.kendi doktorumu arayp bilgi verdm dönüş yapmasını beklyrm.kalınlığı nasıl ?walla bende temizlik camasir bu aralar simdiden dinlenme modu sacma geliyor bana ya kabak cekirdegi ananasi ben transferden sonra yemistim
su an icin sadece sekeri kestim biraz da sebze agirlikli beslenmeye calisiyorum
bence iyi cnm yanlis hatirlamiyorsam 11 oldugunda transfer yapiyorlarŞimdi kontroldn çıktm rahim kalınlığı şimdilik 10,4 mm dedi doktor.kendi doktorumu arayp bilgi verdm dönüş yapmasını beklyrm.kalınlığı nasıl ?
Transfer tarihim 24 şubat belirlendi,aynı gün transfer olblrbence iyi cnm yanlis hatirlamiyorsam 11 oldugunda transfer yapiyorlar