- 1 Haziran 2019
- 1.734
- 1.686
- 83
- Konu Sahibi Pisiannesi
-
ilaçlardan dolayıdır cnm sen umudunu kaybetme hemenTransferin 2.gunu hemen yerleşmeye başlar mı?okuduğum yorumlar 7.gününden itibaren yerleşir diyorlar hakkımızda hayırlısı olsun napalim biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tevekkül etmekte.
inşallah aynı zamanda güzel haberler verelimPazartesi de benim kontrolüm,aynı zamanlarda olblr transfer
İnşallahhhhinşallah aynı zamanda güzel haberler verelim
Çok teşekürler içine bir umut doğdu valla.evet 5.gun embriyosu blastokist transfer edildi cumartesi günü.yarin 4.günüm olacak.5. Gün embriyosu ise ilk 2 günde yerleşiyor. Ekliyorum aşağıya bu forumdan aldığım tabloyu, hayırlısı olsun
Irenbe Umit hanimi tavsiye ederim cok ilgili bir doktorİzmirdeyim ben Kaan Bozkurt a gitmiştim çok sorun yaşadık transfere bile ağlayarak girdim Sonuçta negatif oldu. Eksik ilaç yazılmış ben farkedip aradım, transfer günümü bile haber vermediler kendim peşinden koştum, tahlillerim için onların üzerinden yaptırdığım testlerle bile ilgilenmediler, hemşiresini aramaya çekindim hep 2 kere aradım ikisinde de payladı zaten daha birçok şey. Şimdi o yüzden bunları tekrar yaşamaktan korkuyorum içime sinen doktor buluncaya kadar bekleyeceğim
benım bıldıgım hormon testlerınde tokluk durumu degıstırmıyor.Arkadaşlar merhaba, yarın transferim olacak ve aynı zamanda progesteron testi de yapılacak. Bu test için aç ve susuz olmam gerekiyor mu fikri olan var mı?
hormon testlerinde açlığa gerek yok diye biliyorumArkadaşlar merhaba, yarın transferim olacak ve aynı zamanda progesteron testi de yapılacak. Bu test için aç ve susuz olmam gerekiyor mu fikri olan var mı?
Buğday çimi nasıl hazırlıosunux neye yarıyor acabaNe kadar süre önce yapmaya başlamak gerekiyor??
Merhaba ben buğday cimi kullanmadım. Pek vaktim olmadi bi de içemem tadını deneyebilirim diye düşündüm.Buğday çimi nasıl hazırlıosunux neye yarıyor acaba
Hafızanız süperMerhaba ben buğday cimi kullanmadım. Pek vaktim olmadi bi de içemem tadını deneyebilirim diye düşündüm.
Pisiannesi kullandı galiba onuu. O yardımcı olabilir size.
Ben yapamadım pazar günü ilaçlara başladım. Yumurtaları geliştirip toplayıp dondurucaz. Sağlıklı beslenme yapıyorum. Kahve şeker ve hamurişi hiç tüketmiyorum. Açık çay içiyorum çok fazla değil ama. Sebze ağırlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum hafif tempo.Hafızanız süper
Manolya27c buğday çimi için n11 den tohum almıştım. Saksıya ekip çim olmasını bekliyorsunuz ama öyle çok uzun sürmedi çim olması. Sonra makasla kesip katı meyve sıkacağında sıkıp içmiştim ama şimdi bıraktım yapmayı. Yapmak isterseniz kolay aslında
Hayırlı olsun süreciniz, inşallah güzel haberlerle sonuçlanır.Kızlar merhaba. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun. 2019 Ekim ve Aralıkta iki kere tüp bebek transferi yaptırdım, negatif oldu. Bu ay sıfırdan başlıyorum yine inşallah. Çok heyecanlıyım, sizle paylaşmak istedim.
Çok tesekkur edermHafızanız süper
Manolya27c buğday çimi için n11 den tohum almıştım. Saksıya ekip çim olmasını bekliyorsunuz ama öyle çok uzun sürmedi çim olması. Sonra makasla kesip katı meyve sıkacağında sıkıp içmiştim ama şimdi bıraktım yapmayı. Yapmak isterseniz kolay aslında
İnciri nasıl kullandınız acabaEvet bende amh düşük o nedenle havız yontemi uygulandı. Adet olur olmaz kullanmaya basladım ilk toplamada 2 yumurta toplandı ikinci toplamada ise 5 yumurta toplandı. Arı sütü ve incire baglıyırum bu gelişmeyi
Benim fshım normal amh düşük embriyo oluşuyor buna rağmen hemen moralinizi bozmayın
her aksam 3 iniri dörde bölerek zeytinyagına koydum sabah yedimİnciri nasıl kullandınız acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?