• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

Transferin 2.gunu hemen yerleşmeye başlar mı?okuduğum yorumlar 7.gününden itibaren yerleşir diyorlar hakkımızda hayırlısı olsun napalim biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tevekkül etmekte.
ilaçlardan dolayıdır cnm sen umudunu kaybetme hemen

İzmirdeyim ben Kaan Bozkurt a gitmiştim çok sorun yaşadık transfere bile ağlayarak girdim Sonuçta negatif oldu. Eksik ilaç yazılmış ben farkedip aradım, transfer günümü bile haber vermediler kendim peşinden koştum, tahlillerim için onların üzerinden yaptırdığım testlerle bile ilgilenmediler, hemşiresini aramaya çekindim hep 2 kere aradım ikisinde de payladı zaten daha birçok şey. Şimdi o yüzden bunları tekrar yaşamaktan korkuyorum içime sinen doktor buluncaya kadar bekleyeceğim
Irenbe Umit hanimi tavsiye ederim cok ilgili bir doktor

Arkadaşlar merhaba, yarın transferim olacak ve aynı zamanda progesteron testi de yapılacak. Bu test için aç ve susuz olmam gerekiyor mu fikri olan var mı?

Merhaba ben buğday cimi kullanmadım. Pek vaktim olmadi bi de içemem tadını deneyebilirim diye düşündüm.
Pisiannesi Pisiannesi kullandı galiba onuu. O yardımcı olabilir size.
Hafızanız süper 😊
Manolya27c Manolya27c buğday çimi için n11 den tohum almıştım. Saksıya ekip çim olmasını bekliyorsunuz ama öyle çok uzun sürmedi çim olması. Sonra makasla kesip katı meyve sıkacağında sıkıp içmiştim ama şimdi bıraktım yapmayı. Yapmak isterseniz kolay aslında

Hafızanız süper 😊
Manolya27c Manolya27c buğday çimi için n11 den tohum almıştım. Saksıya ekip çim olmasını bekliyorsunuz ama öyle çok uzun sürmedi çim olması. Sonra makasla kesip katı meyve sıkacağında sıkıp içmiştim ama şimdi bıraktım yapmayı. Yapmak isterseniz kolay aslında
Ben yapamadım pazar günü ilaçlara başladım. Yumurtaları geliştirip toplayıp dondurucaz. Sağlıklı beslenme yapıyorum. Kahve şeker ve hamurişi hiç tüketmiyorum. Açık çay içiyorum çok fazla değil ama. Sebze ağırlıklı besleniyorum ve spor yapıyorum hafif tempo.
Bugün randevum var sabah e2 için kan verdim. Bakalım ne diyecek doktor kaç yumurta büyümüş. Çok heyecanliyim.

Kızlar merhaba. Hepimize hayırlı, uğurlu olsun. 2019 Ekim ve Aralıkta iki kere tüp bebek transferi yaptırdım, negatif oldu. Bu ay sıfırdan başlıyorum yine inşallah. Çok heyecanlıyım, sizle paylaşmak istedim.
Hayırlı olsun süreciniz, inşallah güzel haberlerle sonuçlanır.:emir_bebek:

Selam :KK200:
Bugün 7.günüm iğneden. Doktor kontrolünden çıktım. Salı 10.30 opu yapılacak. Ortalama 17 mm olmuslar. Kaç yumurta olduğunu söylemedi. Çok heyecanliyim, içim kıpır kıpır :KK200::KK200:

Back