• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

Merhabalar herkese ,
Yarın ilk randevum var op. Dr. Fuat Eserol ile,
Bende nasipse tüp bebek yaptıracağım ve ilk olacak.
Beni bilen bilir, daha once devletten tam rapor almıştım ucretsiz denemeye ki o ay gebe olduğumu öğrendim daha sonra 9. Haftada kalbi durdu ve kurtaj olmak zorunda kaldim.
Neyse, zor zamanlar yaşadım ama 2 yıldır hala denememize ragmen olmuyor.
Şuan havalimaninda calistigim icin gece nobetindeyim bu ay ve 2 gun izin 2 gun calisma seklindr oldugum icin eşimle de bir araya gelemiyoruz. Bir an once baslayalim dedik ve kollari sıvadım. Tavsiye uzerine ve yakin olmasindan dolayi tercih ettim bu doktoru.
Ama sizlerden de fikir almak isterim ne sorayim ne konusayim bilemedim.
Uzun oldu kusurabakmayin hakkınızı helal edin.
Hangi havalimanındasin canim

Hangi havalimanındasin canim

Cnm yeni gördüm kusurabakma gece vardiyasi işte ... yeni istanbul havalimanindayim. Duty free de çalışıyorum parfüm kozmetik bölümünde satışta.

Doktora gittim bugün kızlar ve eski tahlillerimi gördü bakti muayenne de etti alttan ve gayet iyi sana 3 secenek sunuyorum dedi 1 yumurta takibi ve iliski tarihi 2 aşılama yada 3 direk tuo bebek. Ama doktor olarak iyi birine benzese de ki cok ilgili idi ben dr mehmet koç da tup bebek yapmaya kesin karar verdim. 2014den beri benim kadin doğum doktorum. Herseyimi biliyor ve beni onun kadar taniyan yok. Ay sonu adeti bekleyecegim artık ve dondurulmuş transfer yaptıracağım inşallah tskler cevaplariniz için.

Kızlar bende ikizlerimi aldım geldim hastaneden 🤲 bı transferde çok zorlandım 😞 sabah uyandım lavaboya gittim maalesef . Sonra su içmeye başladım transfere girdiğimde doktorum sıkışık olmadığımı söyledi sonda taktı ve mesaneyi doldurdu çok zorlandım gerçekten 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️ Bu arada ilk defa doktorum rahmi temizleyip öyle tranfer etti kullandığımız ilaçların kalıntılarını temizledi fln diğer transferimden farklıydı inşallah yavrum sıkı sıkı tutunur 💖💖💖 hepimiz emeklerimizin karşılığını alırız inşallah

Kızlar ben de bu ay başlayacaktım adetin ikinci günü gittim ama bir taraftaki yumurtalar gelişmeye başlamış,doktor bu sayıyı azaltabilir 1 ay bekleyelim dedi. Doğum kontrol ilacı verdi 1 ay kullanıcam.kendimi çok hazirlamistim ama her işte bir hayır vardır diyorum

Kızlar ben de bugün sabah e2 verdim 50 çıktı. 11de de doktora gittim muayene etti ve ilaçlarımı yazdı. Gonal f ve menopur a yarın başlıyorum carsamba günü de cetrodite eklenecek. Perşembe e2 vericem ve 4 te doktorla randevum var. Inşallah bolca yumurtam gelişir. Hayırlısı olsun
Bu arada kızlar eğer Ankara da olan varsa eczane ismi vericem çok güzel indirim yaptı ilaçlarda. Piyasa fiyati 4 800 tl tuttu. Ama biz 3 200 tl ödedik. Ozelden yazanlara eczane bilgisini gönderirim. Bilemedim şimdi belki yasaktır eczane ismi vermek.

Kızlar ben de bugün sabah e2 verdim 50 çıktı. 11de de doktora gittim muayene etti ve ilaçlarımı yazdı. Gonal f ve menopur a yarın başlıyorum carsamba günü de cetrodite eklenecek. Perşembe e2 vericem ve 4 te doktorla randevum var. Inşallah bolca yumurtam gelişir. Hayırlısı olsun
Bu arada kızlar eğer Ankara da olan varsa eczane ismi vericem çok güzel indirim yaptı ilaçlarda. Piyasa fiyati 4 800 tl tuttu. Ama biz 3 200 tl ödedik. Ozelden yazanlara eczane bilgisini gönderirim. Bilemedim şimdi belki yasaktır eczane ismi vermek.
Benim doktor e2 'ye baktirmam gerektiğini söylememişti. Her doktor istiyor mu acaba?
Bir de tüp bebek öncesi hepatit gibi tahlilleri yaptırdınız mi

Merhabalar🤚
Ben 2 deneme yaptım Akdeniz üniversitesinde, 2 embriyom vardı. İkisi de negatif maalesef. 😏 Geçen gün Antalya Ivf Kemal özgür e gittik ve orada devam edeceğim tedaviye. Adet olunca gel muayene edeyim dedi. 10 gün sonra olacağım inşallah. Sorun yok ise başlayacağız. Umarım hepimiz için hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz 🥰

Benim doktor e2 'ye baktirmam gerektiğini söylememişti. Her doktor istiyor mu acaba?
Bir de tüp bebek öncesi hepatit gibi tahlilleri yaptırdınız mi
Ben e2 yebakılması gerekiyor diye biliyorum. Aşılamada da bakıldı ve ilaç dozu o şekilde ayarlandı. E2 yumurtalıklara ilgili bir test. Bu arada asilama yapan doktorum farklı idi. 2 doktorda testi istedi.
Hepatit hatırlamıyorum. Ama onun neden için bakılması gerekiyor tüp bebekte?

B Bekleyelimbakalim canım oldu mu transferin hayırlı haberlerini bekliyorum 🥰🥰
Evet oldum canim transfer benimde zor gecti bu sefer cok zor dayandım sıkışıklığa. 4embriyo vardı 2sini transfer etti. Bu sefer cok umutluyum insllh umutlarımız boşa çıkmaz. Onceki ilaclardan farklı bi de progestan igne verdi öncesinde vermemislerdi şaşırdım

Evet oldum canim transfer benimde zor gecti bu sefer cok zor dayandım sıkışıklığa. 4embriyo vardı 2sini transfer etti. Bu sefer cok umutluyum insllh umutlarımız boşa çıkmaz. Onceki ilaclardan farklı bi de progestan igne verdi öncesinde vermemislerdi şaşırdım
Hayırlı olsun inşallah son tedavimiz olur canımm 🤗🤗 bana da 2 transfer yaptı ve sıkışık değilsin dedi sonda taktı mesaneyi doldurdu fln çok zorlu geçti neyse sonuç olarak geçtiiii 😍😍😍 bana önceki tedavimde de progestan vermişti şimdide verdi o iğne beni çok zorluyor 😞😞😞 doktoruma değiştiremez miyiz diye sordum hayır dedi tüm ilaçlarım aynı devam ediyorum yani :halay:test günümüz aynı gün allah ın izni ile pozitifi görürüz 🤰🤰

Geçmiş olsun canım ama bak tütmüş yine tutar merak etme ben bir kez bile pozitifi göremedim İnan bir kez göreyim anne olamayacaksam sa bir kez tutunsun düşecekse bile demeye başladım bir hafta bile o duyguyu tatmak istiyorum artık :KK43: benim rezerv azlığı diye yola çıktık ama embriyo oluşması ve kalitesinde sorun olmadı hiç sadece donduracak kadar embriyo fazladan kalmadı o kadar başka bir sorun görünmüyordu ama tutmadı iki sefer hem de ikişer embriyo:KK43: şimdi adenomiyozis dediler onun için menapozdayım bir de era yapıldı biraz daha geç transfer olmam gerekiyormuş bakalım bekliyorum..sen üç aylıktan mı vuruldun her ay tekrar mı vuruluyorsun? Ben üç aylık vuruldum adet olmadım olursun demişt ve acayip ateş basıyor 🔥🙈 Aralık’ta kombi kapattırdım düşün...😂
Merhaba cok gecmis olsun. Insallah en yakin zamanda kollariniz dolar. Bende fransada yasiyorum fsh yuksekligi cikti ve tup bebek dediler bana . Sizin fsh kac ciktida menepoz dediler

Ben e2 yebakılması gerekiyor diye biliyorum. Aşılamada da bakıldı ve ilaç dozu o şekilde ayarlandı. E2 yumurtalıklara ilgili bir test. Bu arada asilama yapan doktorum farklı idi. 2 doktorda testi istedi.
Hepatit hatırlamıyorum. Ama onun neden için bakılması gerekiyor tüp bebekte?
Ben de bilmiyorum sadece burda yorumlarda görmüştüm 😊 o zaman reglin 1. Günü e2 hormonuna baktırır 2. Günü de doktora giderim

Hayırlı olsun inşallah son tedavimiz olur canımm 🤗🤗 bana da 2 transfer yaptı ve sıkışık değilsin dedi sonda taktı mesaneyi doldurdu fln çok zorlu geçti neyse sonuç olarak geçtiiii 😍😍😍 bana önceki tedavimde de progestan vermişti şimdide verdi o iğne beni çok zorluyor 😞😞😞 doktoruma değiştiremez miyiz diye sordum hayır dedi tüm ilaçlarım aynı devam ediyorum yani :halay:test günümüz aynı gün allah ın izni ile pozitifi görürüz 🤰🤰
Insllh canım kucagımıza alırız saglıkla.
Igne neden zorluyor?
Bu arada benim gecen transferde enfeksiyon olusmustu galiba yine oldu umarım tutunmayı etkilemez😭

Back