• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

Insllh canım kucagımıza alırız saglıkla.
Igne neden zorluyor?
Bu arada benim gecen transferde enfeksiyon olusmustu galiba yine oldu umarım tutunmayı etkilemez😭
Tahlil gününe kadar bir sağdan bir soldan yaptırıyorum iğneyi canım şişiyor ağrıyor üstüne yatamıyorum tedavinin en zorlu süreci prosgestan iğne bencee 🤦🏼‍♀️ Enfeksiyonu duymamıştım daha önce antibiyotikli fln dedi mi doktorun ya da serum aldın mı enfeksiyona karşı

Tahlil gününe kadar bir sağdan bir soldan yaptırıyorum iğneyi canım şişiyor ağrıyor üstüne yatamıyorum tedavinin en zorlu süreci prosgestan iğne bencee 🤦🏼‍♀️ Enfeksiyonu duymamıştım daha önce antibiyotikli fln dedi mi doktorun ya da serum aldın mı enfeksiyona karşı
Ooo baya zorluymus😳
Antibiyotik vermisti öncesinde doktor hatta ondan tutmamış olabiliceginide söylemisti

kızlar dondurulmuş embryoda estrofeme başladıktan kaç gün sonra transfer olunuyor

Merhabalar🤚
Ben 2 deneme yaptım Akdeniz üniversitesinde, 2 embriyom vardı. İkisi de negatif maalesef. 😏 Geçen gün Antalya Ivf Kemal özgür e gittik ve orada devam edeceğim tedaviye. Adet olunca gel muayene edeyim dedi. 10 gün sonra olacağım inşallah. Sorun yok ise başlayacağız. Umarım hepimiz için hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz 🥰
Merhaba bende 9 gün sonra basliycam iğnelere adet olunca bi sorun yoksa kemal beyle inşallah güzel sonuçlar alırız ben ilk kez yaptircam çok korkuyorum ignelerden yumurtla toplamada agri oluyo mu

Arkadaşlar benim de yarın itibariyle toplama olacak ama elimde hiç açılmamış 2 adet Gonal f 450 kaldı. 6 adet aldık ama 4'ünü kullandım. Hastane reçeteye 8 adet yazmış Allah'tan o kadar fazla almamışım. Raporla ucuz aldığımıza değmeyecekti yoksa. Eczaneyi aradığımda iade almadıklarını söylediler. gerçekten almıyorlar mı bilen var mı?

Arkadaşlar benim de yarın itibariyle toplama olacak ama elimde hiç açılmamış 2 adet Gonal f 450 kaldı. 6 adet aldık ama 4'ünü kullandım. Hastane reçeteye 8 adet yazmış Allah'tan o kadar fazla almamışım. Raporla ucuz aldığımıza değmeyecekti yoksa. Eczaneyi aradığımda iade almadıklarını söylediler. gerçekten almıyorlar mı bilen var mı?
benimde yanlışlıkla fazla yazmışlardı eczane geri almadı. Bende gidip hastanedeki tüp bebek merkezine verdim ihtiyacı olan birine versinler diye onlar kabul etmişti

Mrb arkadaşlar ben de yeniyim aranızda 8 şubatta dondurulmus embriyo transferim oldu.ancak transferin 2.gunu kahverengi akıntılar gelmeye başladı.bugun transferin 3.gunu.cok üzüldüm doktoru aradım ilaçlarına devam eylemi söyledi yarın ultrasonda bakacağını söyledi.ancak ben çok korkuyorum sanki tutmadi gibi.benim gibi olup hamile kalanınız var mı?hepimizin allah yardımcısı olsun.

Mrb arkadaşlar ben de yeniyim aranızda 8 şubatta dondurulmus embriyo transferim oldu.ancak transferin 2.gunu kahverengi akıntılar gelmeye başladı.bugun transferin 3.gunu.cok üzüldüm doktoru aradım ilaçlarına devam eylemi söyledi yarın ultrasonda bakacağını söyledi.ancak ben çok korkuyorum sanki tutmadi gibi.benim gibi olup hamile kalanınız var mı?hepimizin allah yardımcısı olsun.
Belki yerleşmeden dolayıdır,henüz hiçbirşey belli değilken canınızı sıkmayın 😉

Kızlar bende estrofem e başlayalı bugün 4.gün 1 hafta sonra kontrolüm var,transferimde 26 gibi tahminen Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte...
aynı gün başlamış estrofeme benim de haftaya salı kontrolüm ama 28-29 gibi transfer olur dedi bana bakalım duruma göre

Transferin 2.gunu hemen yerleşmeye başlar mı?okuduğum yorumlar 7.gününden itibaren yerleşir diyorlar hakkımızda hayırlısı olsun napalim biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tevekkül etmekte.

Transferin 2.gunu hemen yerleşmeye başlar mı?okuduğum yorumlar 7.gününden itibaren yerleşir diyorlar hakkımızda hayırlısı olsun napalim biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tevekkül etmekte.
5. Gün embriyosu ise ilk 2 günde yerleşiyor. Ekliyorum aşağıya bu forumdan aldığım tabloyu, hayırlısı olsun 🙏🏻

Eklentiler

• F15BFFAE-B569-4157-ADC2-480FF2AA3605.png
    F15BFFAE-B569-4157-ADC2-480FF2AA3605.png
    448,1 KB · Görüntüleme: 46
Back