- Konu Sahibi Pisiannesi
Teşekkür ederim bilgi içinFarkeder mi bilmiyorum ama adetin 2.günü bakıldı e2. Ozel hastanede 2 saatte cikti sonucum.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim bilgi içinFarkeder mi bilmiyorum ama adetin 2.günü bakıldı e2. Ozel hastanede 2 saatte cikti sonucum.
Tahlil gününe kadar bir sağdan bir soldan yaptırıyorum iğneyi canım şişiyor ağrıyor üstüne yatamıyorum tedavinin en zorlu süreci prosgestan iğne bencee Enfeksiyonu duymamıştım daha önce antibiyotikli fln dedi mi doktorun ya da serum aldın mı enfeksiyona karşıInsllh canım kucagımıza alırız saglıkla.
Igne neden zorluyor?
Bu arada benim gecen transferde enfeksiyon olusmustu galiba yine oldu umarım tutunmayı etkilemez
Ooo baya zorluymusTahlil gününe kadar bir sağdan bir soldan yaptırıyorum iğneyi canım şişiyor ağrıyor üstüne yatamıyorum tedavinin en zorlu süreci prosgestan iğne bencee Enfeksiyonu duymamıştım daha önce antibiyotikli fln dedi mi doktorun ya da serum aldın mı enfeksiyona karşı
Adetin 20. günü yapılmıştı bana transferkızlar dondurulmuş embryoda estrofeme başladıktan kaç gün sonra transfer olunuyor
20. Gun oluyor geneldekızlar dondurulmuş embryoda estrofeme başladıktan kaç gün sonra transfer olunuyor
Adetin 20. günü yapılmıştı bana transfer
teşekkürler cnm inşallah bu sefer güzel sonuçlanırAdetin 20. günü yapılmıştı bana transfer
teşekkür ederim bu sefer pozitifi görürüz inşallah20. Gun oluyor genelde
Benim fshım normal amh düşük embriyo oluşuyor buna rağmen hemen moralinizi bozmayınMerhaba cok gecmis olsun. Insallah en yakin zamanda kollariniz dolar. Bende fransada yasiyorum fsh yuksekligi cikti ve tup bebek dediler bana . Sizin fsh kac ciktida menepoz dediler
Merhaba bende 9 gün sonra basliycam iğnelere adet olunca bi sorun yoksa kemal beyle inşallah güzel sonuçlar alırız ben ilk kez yaptircam çok korkuyorum ignelerden yumurtla toplamada agri oluyo muMerhabalar
Ben 2 deneme yaptım Akdeniz üniversitesinde, 2 embriyom vardı. İkisi de negatif maalesef. Geçen gün Antalya Ivf Kemal özgür e gittik ve orada devam edeceğim tedaviye. Adet olunca gel muayene edeyim dedi. 10 gün sonra olacağım inşallah. Sorun yok ise başlayacağız. Umarım hepimiz için hayırlı zamanda gelir bebişlerimiz
benimde yanlışlıkla fazla yazmışlardı eczane geri almadı. Bende gidip hastanedeki tüp bebek merkezine verdim ihtiyacı olan birine versinler diye onlar kabul etmiştiArkadaşlar benim de yarın itibariyle toplama olacak ama elimde hiç açılmamış 2 adet Gonal f 450 kaldı. 6 adet aldık ama 4'ünü kullandım. Hastane reçeteye 8 adet yazmış Allah'tan o kadar fazla almamışım. Raporla ucuz aldığımıza değmeyecekti yoksa. Eczaneyi aradığımda iade almadıklarını söylediler. gerçekten almıyorlar mı bilen var mı?
Belki yerleşmeden dolayıdır,henüz hiçbirşey belli değilken canınızı sıkmayınMrb arkadaşlar ben de yeniyim aranızda 8 şubatta dondurulmus embriyo transferim oldu.ancak transferin 2.gunu kahverengi akıntılar gelmeye başladı.bugun transferin 3.gunu.cok üzüldüm doktoru aradım ilaçlarına devam eylemi söyledi yarın ultrasonda bakacağını söyledi.ancak ben çok korkuyorum sanki tutmadi gibi.benim gibi olup hamile kalanınız var mı?hepimizin allah yardımcısı olsun.
aynı gün başlamış estrofeme benim de haftaya salı kontrolüm ama 28-29 gibi transfer olur dedi bana bakalım duruma göreKızlar bende estrofem e başlayalı bugün 4.gün 1 hafta sonra kontrolüm var,transferimde 26 gibi tahminen Rabbim hepimizin yardımcısı olsun bu süreçte...
Pazartesi de benim kontrolüm,aynı zamanlarda olblr transferaynı gün başlamış estrofeme benim de haftaya salı kontrolüm ama 28-29 gibi transfer olur dedi bana bakalım duruma göre
5. Gün embriyosu ise ilk 2 günde yerleşiyor. Ekliyorum aşağıya bu forumdan aldığım tabloyu, hayırlısı olsunTransferin 2.gunu hemen yerleşmeye başlar mı?okuduğum yorumlar 7.gününden itibaren yerleşir diyorlar hakkımızda hayırlısı olsun napalim biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi tevekkül etmekte.