• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

Ben de şuanda son yumurta geliştirici iğnelerimi oldum. 10 30 da çatlama iğnesini yapicaz. Acilde yaptiricam, saatinde sıkıntı yaşamam inşallah

Inşallah kaliteli olurlar canım. Benim ilk denemem. Bu ay toplanacak. Diğer ay transfer olacak. Sağlıklı ve hayırlısıyla en uygun zamanda meleklerimiz bize gelirler inşallah.
rahim dinlenmis olur canim daha iyi olur umarim ilk denemede tutar da bir daha bu stresi yasamazsin canim

belirti hic arama canim bence benim ilk deneme tutmustu 6 haftalik kaybettim hic tutma belirtisi yasamadim kisiden kisiye degisiyor
Haklisin aslinda olan belirtilerde ilaçlardan ignelerden kaynaklidir . Insallah bu sefer sagliklk bebisin olur annesi

merhaba ben de 5 gün önce gonal f kullanmaya başladım yarın kontrolum var kontrolde kaç yumurta geliştiği belli oluyor mu ya da ne durumda olduğu

merhaba ben de 5 gün önce gonal f kullanmaya başladım yarın kontrolum var kontrolde kaç yumurta geliştiği belli oluyor mu ya da ne durumda olduğu
Evet belli oluyor doktorun bilgi vrrmesi gerekiyor normalde vermezse de kendin sor soyler

Back