Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

benimkiler 3. günde dondurulmuş hemşireye bu iyi birşeymi dedim ama oda tam bir cvp vermiyoki
5. Gune gitse 4 taneden hepsinin yok olma ihtimali vardır diye 2. Gün veya 3. Gün de donduruluyor bu senin için iyi aslında. Sayı çoksa gidişat iyiyse 5. Gün bekleniyor. Dondurulmus demekki iyi kalitesi embriyolog anlar onu zaten kalitesiz olsa cozulurkeb de bozuluyormus diye biliyorum. Herkesin tedavisi ayrı kuzum ona takılma önemli olan senin hazır olman embriyo sana tutunup gelişiyor çünkü kalitesi kötü bile olsa bu yüzden onu hc takma. Dediğim gbi 23 taneden 5 kaldı a kalite dedi iki transfer oldu iki düşük yani. O yüzden sayıya hc takılma gayet iyi bnce

çok sağol valla bir olsun içim rahatladı allah senide güldürsün işallah

Bu ayki başarisiz tedavimden sonra yeni adet dönemimle birlikte aranıza katılacağım. insallah kendimden adet olabilirim ve şubat ayı tedavime baştan başlamak için uygun olur.

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebek tedavisine başlayacam yaşım 31 benim sorunum tüplerim tıkalı bu nedenle tüp bebekten başka çarem yok bana önerebileceğiniz hastane varmı İstanbul’da karar veremedim Allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah anne olmayı rabbim bize nasip eyler herşeyin hayırlısı olsun hepimiz için

Ben raporlu hastaydım ama özelde başladım tedaviye devlet sadece 1500tlsini karşılıyor bide ilaçlara az ödeme yaptım çünkü dosyada yazanları karşıladı sadece. 700 tuttu bnm ilaçlar. Ama kat katını verdim 3. Transfere geldik maalesef iki düşükten sonra. Bilsem hiç raporla ugrasmazdim

Kızlar benim embriyolar bu ay dondurulmuştu ve opudan sonra olduğum ilk adetle doktorum transfer sürecini başlatmayı istedi. Şimdi estrofem kullanmaya başladım. Önümüzdeki hafta kontrol edip progesteron başlatacakmış. Şubat ortasına doğru da transferim olacak kısmetse.

Crinone başlar canım rahim kalınlığına bakar hayırlısı olsun bklm al bebisini :) adetin 20. Günü transfer yapıyo bnm doktorum 15. Gün yumurtlama 5. Gün embriyosunu sayıyo tam 20. Gün transfer oluyo. Snn ki nasıl hesaplar bilmem de genel öyle

Merhabalar
Kızlar ben de şubat ayında adetle başlıyorum tüp bebeğe başlıyorum. Tahminen 9 şubat diye düşünüyorum. Doktor embriyoları donduracak 1 yada 2 ay dinlenme vericek sonra transfer yapılacak.
Bu süreçte çay, kahve, şeker ve hamur işini kesicem. Sağlıklı ve sebze ağırlıklı beslenicem.
Kızlar bu arada ben trambofili paneli testi yaptırdım. 2 gende homozigot çıktı. doktor 1 i önemsiz ama diğer homozigot gen düşüğe neden oluyormuş. Transfer ile kan sulandırıcı başlanacak. Eğer bulunduğunuz ildeki devlet hastanesi yapıyorsa bu testi mutlaka yaptırın. Ben doktor tüp bebek öncesi istedi dedim yaptırdım testi. Ama doktor filan istemedi :) Özelde biraz pahalı bu test o yüzden söylüyorum. Ben Ankarada şehir hastanesi dahiliye polikliniğinde yaptırdım. 15 günde çıktı sonucum.

Hayırlı olsun canım benden de istedi bsy çıkmadı özelde yaptırdım ben erken çıksın diye içim rahat etti ama ona rağmen yine kan sulandrici kullandiriyo bana düşük var diye geçmişte.

Hayırlı olsun canım benden de istedi bsy çıkmadı özelde yaptırdım ben erken çıksın diye içim rahat etti ama ona rağmen yine kan sulandrici kullandiriyo bana düşük var diye geçmişte.
Sana da hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın. Bende hiç gebelik oluşmadı 4 senedir. başarısız 1 aşılamam var. Ben belki gebeliğe engel bir durum vardır diye yaptırdım. Burda okuyordum hep tedbir amaçlı yaptırdım.

Benim istedi de bsy çıkmadı dusuklerde de veriyorlarmis kan sulandrici ama ikincisi kimyasal oldu. İlkinde baya kanama yaşadım şuan duscekse tutmasın diye dua ediyorum inan ki daha zor. Ben hc aşılama yaptrmadim direk erkek faktörlü tüp bebek raporu çıktı bize şimdi de bende durmuyo bebis herşey olabiliyor bu süreçte evham yapıyorum bnde en ufak şeyi

En iyisi, bende boşuna aşılama yaptırdım. Araştırmamıştım bilmiyordum, bir anda karar verdik doktor yönlendirdi. Bilsem hiç yaptırmazdım. Ben raporla uğraşmadım. Zaten özel muayenehanesi olan bir profla başlıyorum. o da anlaşmalı özel hastanede yapacak toplama ve transferi. Bizde de hiç bir sorun yok her şey çok iyi ama 4 senedir hiç gebelik olmadı. Yaşımda 31 oldu daha da gecikmez inşallah, bebeğimiz gelir bizlere Alahın izniyle. İyi düşünün iyi şeyler gelsin :)

İyi düşünüyoruz da yoruldum artık hakkımıza hayırlısı hepimizin

Merhaba bende haftaya tüp için ön görüşmeye gideceğim önerileriniz varmı acaba

Merhaba bende haftaya tüp için ön görüşmeye gideceğim önerileriniz varmı acaba
Merhaba,
Görüşmeye sizin ve eşinizin tüm tahlil, film vs yaptırdığınız ne varsa yanınızda götürün. Boşuna tahlil vs istemesin. Gittiğiniz merkezi gözlemleyin hastaya karşı tutumlarını gözlemleyim. Aklınıza ne geliyorsa sorun aklınızda soru işareti kalmasın. Aklıma gelenler bunlar. Bol şans :))

Çok teşekkür ederim, tahlillerimizi yeniden yaptırmak istiyorum herşey sıfırdan olsun taze olsun belki değişen şeyler olmuştur bu süreçte vücudumuzda ama filmimi götürcem dediğiniz gibi, Allah hepimizin yardımcızı olsun

Benim de transferim olacak şubat ortası ama ilk denemem ve daha önce düşüğüm olmadığı için sanırım doktor kan sulandırıcı vermedi. Her ihtimale karşı kafama göre asprin alsam mı diye düşünmüyor değilim ama cesaret de edemedim

mrb canım kan pıhtılaşması için bakıldı mı sana?bakıldı ve sorun yoksa doktorun ondan vermemiştir.asprin konusunda bişey diyemeyeeğim allah korusun snra kanaman vs olur bebiş tutunca.ben hem ecoprin kullancam hemde oksapar.2 genimde pıhtılaşma çıktı çünkü.transfer hazırlığın başladı mı?regl olmayı bekliyorum bende.donduruldu mu embriyoların?

Evet canım embriyolarım geçen ay donduruldu. 24 yumurta toplanınca ohss riskine girmek istemedi doktorum. Opudan sonra İlk adetimle transfer sürecine başladık. Estrofem ve vitamin kullanıyorum şu an. 5 gün kala progesteron başlatacak sanırım. Bildiğim kadarıyla pıhtılaşmaya hiç bakılmadı ama doktoruma da güveniyorum aslında dikkatli bi adam gerek olsa başlatırdı herhalde. Kafamdan iş yapmiyim ben en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…