• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

kızlar merhaba,ben de raporumu çıkarabilirsem şubat adetimle Bahçecide Remzi Abalı ile tedaviye başlayacağım.
benim 4.denemem olucak.Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize:)

Herkese selamlar
Konuyu ben açtım ilk sayfaya güncelleme yapmak güzel olur diye düşündüm. Malesef ben Şubat ayında başlayamıyorum ama yarından itibaren tedaviye başlayanların heyecanına ortak olmak isterim. Beni etiketleyerek sürecinizi yazarsanız ilk gönderiye ekleyebilirim. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻

Herkese selamlar
Konuyu ben açtım ilk sayfaya güncelleme yapmak güzel olur diye düşündüm. Malesef ben Şubat ayında başlayamıyorum ama yarından itibaren tedaviye başlayanların heyecanına ortak olmak isterim. Beni etiketleyerek sürecinizi yazarsanız ilk gönderiye ekleyebilirim. Hakkınızda hayırlısı olsun 🙏🏻

Marhaba kızlar bende tüp bebek icin bu ay doktora gidecektin. Ama eşimin bir arkadaşı doktor tavsiye etti bitkisel ilaç veriyormus. 3 ay içinde hamilelik haberi alıcaz inşallah demiş. Bu doktor normalde tüp bebek uzmanı. 3 ay içinde hamile kalmış gerçekten hatta başka birine de tavsiye etmisler o kişi de hamile kalmış. Merak ettim ve tüp bebekten önce o doktora gitmeye karar verdim. Pazartesi günü gideceğim inşallah. Yalniz sebepsiz infertilite hastalarına bu tedaviyi uyguluyormus

Evet canım embriyolarım geçen ay donduruldu. 24 yumurta toplanınca ohss riskine girmek istemedi doktorum. Opudan sonra İlk adetimle transfer sürecine başladık. Estrofem ve vitamin kullanıyorum şu an. 5 gün kala progesteron başlatacak sanırım. Bildiğim kadarıyla pıhtılaşmaya hiç bakılmadı ama doktoruma da güveniyorum aslında dikkatli bi adam gerek olsa başlatırdı herhalde. Kafamdan iş yapmiyim ben en iyisi😁
Aynen canım kafana göre bisey davranma ama keşke bi baktirsaydin kan pihtilasmasina.Kac gündür estrofem iciyosun bnde p.tesi kontrole gideceğim herşey yolundaysa transfer hazırlığı başlayacak benimde...:dua:

Aynen canım kafana göre bisey davranma ama keşke bi baktirsaydin kan pihtilasmasina.Kac gündür estrofem iciyosun bnde p.tesi kontrole gideceğim herşey yolundaysa transfer hazırlığı başlayacak benimde...:dua:
10 gundur iciyorum canim, persembe kontrole gidecegim ve transfer gununu net soyleyecek bana. Yunurta sayisi embriyo sayisi kalitesi vs sorun cikmadi hic. O yuzden bu sebepsiz yillardir kalamamanin sebebi herhalde tutunmadaymis demek ki diyorum o yuzden de pek umudum yok. Bakalim artik gorecegiz birkac haftaya

Amin allah hepimizin gönlüne göre versin hayırlısı ile emeklerimizi boşa çıkarmasın 🙏🏻
ilk doktordan dilim yandı şimdi korkuyorum tekrar tedaviye başlamaya

merhabalar canım... hakkında hayırlısı olsun inşallah🙏🏻 hangi doktora gittinde sorun yaşadınkı🙄

merhabalar canım... hakkında hayırlısı olsun inşallah🙏🏻 hangi doktora gittinde sorun yaşadınkı🙄
İzmirdeyim ben Kaan Bozkurt a gitmiştim çok sorun yaşadık transfere bile ağlayarak girdim Sonuçta negatif oldu. Eksik ilaç yazılmış ben farkedip aradım, transfer günümü bile haber vermediler kendim peşinden koştum, tahlillerim için onların üzerinden yaptırdığım testlerle bile ilgilenmediler, hemşiresini aramaya çekindim hep 2 kere aradım ikisinde de payladı zaten daha birçok şey. Şimdi o yüzden bunları tekrar yaşamaktan korkuyorum içime sinen doktor buluncaya kadar bekleyeceğim

İzmirdeyim ben Kaan Bozkurt a gitmiştim çok sorun yaşadık transfere bile ağlayarak girdim Sonuçta negatif oldu. Eksik ilaç yazılmış ben farkedip aradım, transfer günümü bile haber vermediler kendim peşinden koştum, tahlillerim için onların üzerinden yaptırdığım testlerle bile ilgilenmediler, hemşiresini aramaya çekindim hep 2 kere aradım ikisinde de payladı zaten daha birçok şey. Şimdi o yüzden bunları tekrar yaşamaktan korkuyorum içime sinen doktor buluncaya kadar bekleyeceğim
Evet Dr çok önemli allah gönlüne göre versin

cok gecmis olsun canim ya Allah bir daha boyle seyler yasatmasin🙏🏻 Zaten yasadigimiz durum yeterince psikolojimizi etkilerken bir de boyle seyler yasaman gercekten cok uzucu😞 boyle bi yeri mahkemeye versen yeridir😞 izmirde irenbe mi ne boyle bi merkez varmis orayi ovuyorlar eger istanbula gelebiliyosanda bahceciye gel... ben suanda medipolde ayse hocaya gidiyroum..transfer surecine girdik..eger benimki olumlu olursa ayse hocayida tavskye ederim:)

cok gecmis olsun canim ya Allah bir daha boyle seyler yasatmasin🙏🏻 Zaten yasadigimiz durum yeterince psikolojimizi etkilerken bir de boyle seyler yasaman gercekten cok uzucu😞 boyle bi yeri mahkemeye versen yeridir😞 izmirde irenbe mi ne boyle bi merkez varmis orayi ovuyorlar eger istanbula gelebiliyosanda bahceciye gel... ben suanda medipolde ayse hocaya gidiyroum..transfer surecine girdik..eger benimki olumlu olursa ayse hocayida tavskye ederim:)
Çok teşekkürler amin.Aslında İstanbul hala kafamda İzmir de güvenilir bir yer bulmak zor. Ama İstanbulda olursada sürekli gel git yapmak zorunda kalacağım geldiğimde kalmam gerekirse otel masrafı olacak, işyerinden izin almak sıkıntı olacak vs bunları düşünüyorum hep. İrenbe benimde aklımda ama neden bilmem yüne aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bol bol dua ediyorum, allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizin kaçıncı denemeniz?

Çok teşekkürler amin.Aslında İstanbul hala kafamda İzmir de güvenilir bir yer bulmak zor. Ama İstanbulda olursada sürekli gel git yapmak zorunda kalacağım geldiğimde kalmam gerekirse otel masrafı olacak, işyerinden izin almak sıkıntı olacak vs bunları düşünüyorum hep. İrenbe benimde aklımda ama neden bilmem yüne aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bol bol dua ediyorum, allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizin kaçıncı denemeniz?
Surecin zaten kendisi stresliyken istanbulda eger cok yakinin yoksa ve hele bir de calisiyorsan hic ugrasma derim ya. Insanin kendi evi gibisi olmuyor. izmir de cok buyuk bir sehir insallah gonlune gore bir doktor bulacaksin. Birkac doktor secip ongorusmeye git bence ve aldigin enerjiye gore karar ver

Arkadaslar merhaba, ignelere baslamadan bana bu ay cycloproginava isminde bi hap verdiler amac yumurtalari ayni boya getirmekmis, bir sonraki ay igne ile buyutulecek. Bu hapi kullanan oldu mu?

Arkadaslar merhaba, ignelere baslamadan bana bu ay cycloproginava isminde bi hap verdiler amac yumurtalari ayni boya getirmekmis, bir sonraki ay igne ile buyutulecek. Bu hapi kullanan oldu mu?
Merhaba , bu hapı bende kullandım ama transfere hazırlık sürecinde yumurta toplamadan sonra kullandım. Bana ne amaçla olduğunu söylememişlerdi ama sadece beyaz olan kısmını kullanıyordum

Back