Şubat 2020 de tüp bebeğe başlayacak olanlar

yani aslinda eger istanbulda kalacak tanidik kimse yoksa tabiki otel cok zor... bencede izmirde arastirirsan iyi bir doktor bulabilirsin..irenbeyi cok duymustum yinede bi arastir derim..zaten tup bebek merkezlerinde ilk gorusme ucretsiz oluyor genelde.. benim bu ilk tup bebek denemem ve insallah son olur Kasimda basladik aralikta opu oldu ama doktorum embriyolari dondurdu.. simdi 2. Regl ile birlikte yeniden basladik tedaviye...

Merhabalar benim 30 ocak perşembe günü transferim yapıldı 3. Denemem transfer günü dahil bugün 5. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama seçilebiliyo resmen umutlanmakta isyemiyorum böyle olup pozitif sonuç alan varmı acaba

İnşallah sonuçta pozitif olur ki öyle gibi görünyr anlattıklarınıza göre...kaçıncı gün embriyosuydu?

hayırlı olsun inşallah tutmuştur transfer günü sayılmıor hesaplanırken 4.gün çok erken çıkmış taze transfer mi oldu

Valla oldumu olmadımı yada olduda kimyasalamı dönüyo anlamadım 3 test yaptım ilki belliydi ikinvi ondan silik ama yine belli üçüncü ikincidende silik hatta yok gibi ama görüyorum ben bu işi çözemedim
Vardır canım insallh içini ferah tut hayırlı uğurlu etsin rabbim

Valla oldumu olmadımı yada olduda kimyasalamı dönüyo anlamadım 3 test yaptım ilki belliydi ikinvi ondan silik ama yine belli üçüncü ikincidende silik hatta yok gibi ama görüyorum ben bu işi çözemedim
kan verseydiniz hemen inşallah olmuştur

kan verseydiniz hemen inşallah olmuştur
Şimdi şöyle bütün sağlık ocaklarımı öyle bilmiyorumda kota diye bişey varmış mesela bugün kan versem yarın gidip tekrar veremiyorum ayda bir kere hakkımız varmış şimdi versem diğeri için hastaneye gitmem lazım onada korkuyorum yolda araba sarsılır bişey olur diye

Ama dayanamayıp yarın kan vericem galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…