- 13 Ekim 2017
- 781
- 690
- 53
- 36
- Konu Sahibi Pisiannesi
-
Çok teşekkürler amin.Aslında İstanbul hala kafamda İzmir de güvenilir bir yer bulmak zor. Ama İstanbulda olursada sürekli gel git yapmak zorunda kalacağım geldiğimde kalmam gerekirse otel masrafı olacak, işyerinden izin almak sıkıntı olacak vs bunları düşünüyorum hep. İrenbe benimde aklımda ama neden bilmem yüne aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum. Bol bol dua ediyorum, allah hepimizin yardımcısı olsun. Sizin kaçıncı denemeniz?
İnşallah sonuçta pozitif olur ki öyle gibi görünyr anlattıklarınıza göre...kaçıncı gün embriyosuydu?Merhabalar benim 30 ocak perşembe günü transferim yapıldı 3. Denemem transfer günü dahil bugün 5. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama seçilebiliyo resmen umutlanmakta isyemiyorum böyle olup pozitif sonuç alan varmı acaba
Benimkisi 2. Gün embriyosuydu biri 6 diğeri 4 hücreli iki tane transfer edildi ama inanki sevinemiyorum ya yanıltıyosa diyeİnşallah sonuçta pozitif olur ki öyle gibi görünyr anlattıklarınıza göre...kaçıncı gün embriyosuydu?
Haklısın çok kendini kaptrma ama ümitsiz de olmaBenimkisi 2. Gün embriyosuydu biri 6 diğeri 4 hücreli iki tane transfer edildi ama inanki sevinemiyorum ya yanıltıyosa diye
Aynen baya erken acaba ikisimi tuttu diye düşünüyorum bilmiyorum belkide test yanlıştırHaklısın çok kendini kaptrma ama ümitsiz de olma2.gün embriyosu erken belli olmaya başlamş sanki çokta bilmyrm ama
Yarında yeniden yaparsın eğer yine ikinci çizgi varsa olmştr bu işAynen baya erken acaba ikisimi tuttu diye düşünüyorum bilmiyorum belkide test yanlıştır
DiyosunYarında yeniden yaparsın eğer yine ikinci çizgi varsa olmştr bu iş
hayırlı olsun inşallah tutmuştur transfer günü sayılmıor hesaplanırken 4.gün çok erken çıkmış taze transfer mi olduMerhabalar benim 30 ocak perşembe günü transferim yapıldı 3. Denemem transfer günü dahil bugün 5. Günüm dayanamayıp idrar testi yaptım ikinci çizgi silik çıktı ama seçilebiliyo resmen umutlanmakta isyemiyorum böyle olup pozitif sonuç alan varmı acaba
Tekrarladn mı testiDiyosunay hadi inşallah
Taze derken işte döllenme oldu 2 .gün transfer yapıldı yani dondurulmuş değil valla bende anlamadımhayırlı olsun inşallah tutmuştur transfer günü sayılmıor hesaplanırken 4.gün çok erken çıkmış taze transfer mi oldu
Taze derken işte döllenme oldu 2 .gün transfer yapıldı yani dondurulmuş değil valla bende anlamadım
Tekrarladım öğlen yaptığımm net ertesi gün sabah ilk idrarla yaptığım belli ama ondan daha silik bugün akşam üstü yine yaptım bu ondanda silik ama yine belliTekrarladn mı testi
Valla oldumu olmadımı yada olduda kimyasalamı dönüyo anlamadım 3 test yaptım ilki belliydi ikinvi ondan silik ama yine belli üçüncü ikincidende silik hatta yok gibi ama görüyorum ben bu işi çözemedimbişekilde olmuş ne güzel
Vardır canım insallh içini ferah tut hayırlı uğurlu etsin rabbimValla oldumu olmadımı yada olduda kimyasalamı dönüyo anlamadım 3 test yaptım ilki belliydi ikinvi ondan silik ama yine belli üçüncü ikincidende silik hatta yok gibi ama görüyorum ben bu işi çözemedim
kan verseydiniz hemen inşallah olmuşturValla oldumu olmadımı yada olduda kimyasalamı dönüyo anlamadım 3 test yaptım ilki belliydi ikinvi ondan silik ama yine belli üçüncü ikincidende silik hatta yok gibi ama görüyorum ben bu işi çözemedim
Ağzın bal yesinVardır canım insallh içini ferah tut hayırlı uğurlu etsin rabbim
Şimdi şöyle bütün sağlık ocaklarımı öyle bilmiyorumda kota diye bişey varmış mesela bugün kan versem yarın gidip tekrar veremiyorum ayda bir kere hakkımız varmış şimdi versem diğeri için hastaneye gitmem lazım onada korkuyorum yolda araba sarsılır bişey olur diyekan verseydiniz hemen inşallah olmuştur
Ama dayanamayıp yarın kan vericem galibaŞimdi şöyle bütün sağlık ocaklarımı öyle bilmiyorumda kota diye bişey varmış mesela bugün kan versem yarın gidip tekrar veremiyorum ayda bir kere hakkımız varmış şimdi versem diğeri için hastaneye gitmem lazım onada korkuyorum yolda araba sarsılır bişey olur diye
Insalahh canım benim aminn allah yüzüne baksin kucağına almayı nasip etsinAğzın bal yesinAllah hayırlı uğurlu etsin diyince sanki kesin tutmuş gibi hissettim inşşallah öyledir ya Allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?