ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

2018 şubatta transfer olacağım diye buraya yazdım ancak bende 2. gün kontrolümde 2,5 cm büyüklüğünde basit kist varmış
drumdan haber bekliyorum sanırım benim bu ay ertelenecek

2018 şubatta transfer olacağım diye buraya yazdım ancak bende 2. gün kontrolümde 2,5 cm büyüklüğünde basit kist varmış
cnm geçmiş olsun belkı ertelenmez geç olsun güç olmasın

Transfere az kaldi vucudum kiriliyor kizlar sanki grip olucam sirtlarim agriyor ne oldu bana boyle bir akil verin ne yapiyim meyvede yiyiorum her aksam

Bazen kistler hamilelikle gidiyormus belki oyle birseydir bu kistler yumurta tedavisinde gordugumuz ig.elerden kaynaklaniyormus benimde doktorum ozellikle bakti gec olsun guc olmasin ama benim trioid sorunum var eger degerim yuksek cikarsa benimde yapmaz 16 sinda belli olucak

S sinkar ve Z ZHR83 dr daha dönüş yapmadı netten bakıyorum 3 cm altında olan kistlerde estradol düşük ise tranfer yapılabilir deniliyor estrodol düşük benim bakalım ne diyecek drum

Canım hayırlı olsun cok sevındım. Test gununmuydu bugun. Belirtilerini alalım hemenn :)
Test günüm yarın dı belirti olarak göğüs hassasiyeti ve göğüs ucunda şişme başkada belirttim yok cnm. Çok sağol cnm inş bu güzel duyguyu Rabbim herkese nasip eder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…