ŞUBAT 2018 TÜP BEBEĞE BAŞLAYACAKLAR VE DONDURULMUŞ TRANSFER OLACAKLAR BURAYA

İnşallah canım bakalım
Bugün gidecektim
Eşim erken dedi
Dayanamadım gebelik testi yaptım
Önce negatif sonra silik çıktı
cnm silik çıkması normal çünkü idrar testi için erken, çıkmayabilirdi de
ama kan verebilirsin çok erken değil hakkında hayırlıv olsun

Kızlar merhaba,az önce doktorumdan geldim.6 gündür iğneni oluyorum bugün ultrasonda 5 tane yumurta gördü dr.normalde 10 üzeri olması gerekirmiş dr da şaşırdı bu kadar az olmasına.pazartesi yada salı yumurta toplanacak galiba.ama moralim çok bozuldu şansımız azalmış oldu bu durumda.benim gibi az yumurtası olupta hamile kalan oldu mu aranizda

Kızlar merhaba,az önce doktorumdan geldim.6 gündür iğneni oluyorum bugün ultrasonda 5 tane yumurta gördü dr.normalde 10 üzeri olması gerekirmiş dr da şaşırdı bu kadar az olmasına.pazartesi yada salı yumurta toplanacak galiba.ama moralim çok bozuldu şansımız azalmış oldu bu durumda.benim gibi az yumurtası olupta hamile kalan oldu mu aranizda
Hiç üzülme arkadaşım sayı ile pozitif olmuyor zaten. İçlerinden biri tutunuyor. Yaş ve rezerv durumun nasıldı acaba.

35 yaşındayım amh sonucum çok iyiydi ama ultrason sonucu farkli oldu.dr da bu durum %10 rastlanır filan dedi.
Ama sen içini ferah tut canım yumurta sayısı gerçekten hiç önemli değilmiş. Ben daha o aşamada değilim ama burda okuduklarıma göre kalite yüksek denemede negatif düşük kalitede pozitif gören var.

X